Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Travanj 2020. 06:24

Skoljka, to se trazi 

• MiniMa
    14. Travanj 2020. 07:44

Jutro drustvo.....
    Jucer navecer me presjeklo u lijevom jajniku da sam doslovno vrisnula, i odjurila u wc jer me tako znalo boljet onog momenta kad sam dobivala mengu, znaci kao onaj prvi izljev.... Sve je bilo cisto, nikakvih tragova...... Tokom veceri i noci bilo je jos par puta da me probolo, ali ne tako jako.... Malo sam se zabrinula i sad kad gledam unatrag mi je jos gore.... Od petka idem po 3 4 puta dnevno obavit veliku nuzdu, sto se meni nikad ne dogada jer inace imam problema s praznjenjem,onda ona bolna leda subota/nedjelja..... Trudove msm da nemam, cak ne osjecam ni ona stezanja ko kad su BH.... Opce nisam pametna, ne znam vise jel se to sve samo slucajno poklopilo il se stvarbo nesto pocelo dogadaat?
    U cetvrtak na ctg nisu biljezeni nikakvi trudovi, cerviks je bio meksi i malo uloziv.... Stvarno mi se ne ide na hitnu, jer ako nije nista cu ispast blesava ibzvz se izlagat tam po bolnici...😫😫

Sta bi vi napravile? 

skoljka
    14. Travanj 2020. 07:56

MiniMa

Jutro drustvo…..
    Jucer navecer me presjeklo u lijevom jajniku da sam doslovno vrisnula, i odjurila u wc jer me tako znalo boljet onog momenta kad sam dobivala mengu, znaci kao onaj prvi izljev…. Sve je bilo cisto, nikakvih tragova…… Tokom veceri i noci bilo je jos par puta da me probolo, ali ne tako jako…. Malo sam se zabrinula i sad kad gledam unatrag mi je jos gore…. Od petka idem po 3 4 puta dnevno obavit veliku nuzdu, sto se meni nikad ne dogada jer inace imam problema s praznjenjem,onda ona bolna leda subota/nedjelja….. Trudove msm da nemam, cak ne osjecam ni ona stezanja ko kad su BH…. Opce nisam pametna, ne znam vise jel se to sve samo slucajno poklopilo il se stvarbo nesto pocelo dogadaat?
    U cetvrtak na ctg nisu biljezeni nikakvi trudovi, cerviks je bio meksi i malo uloziv…. Stvarno mi se ne ide na hitnu, jer ako nije nista cu ispast blesava ibzvz se izlagat tam po bolnici…😫😫
    .
    Sta bi vi napravile?

A cuj moze biti da nije nista, a moze biti da te beba prstima udara jako panmislis da je jajnik. Moj je mene tako udarao i uzas je boliko bas kao da me nesto probada, opcenito me udarao vise rukama nego nogama i uvijek sam komentirala kako ima jake ruke i udarac, evo i sad je takav kad me lupne  nije mi svejedno. A moze biti i da se cistis pred porod, mozda si u pripremnoj fazi. Vidim ulazis u termin pa sve je moguce. 

skoljka
    14. Travanj 2020. 08:00

Jutro curke... Zene moje ja se nesjecam kad sam ovako odspavala, a tek nesto sanjala, taj period pamtim u trudnoci 🙈, i to dva sna, doduse ne bas draga, al valjda je to znak da sam duboko spavala 😂. Nakon hranjenja u 5h malac odvalio do 7:30, budi se sa vriskom 😬, malo se smirio i pokako, znaci crijeva ga muce

14. Travanj 2020. 08:02

Skoljka super je bome malac odspavao 👏👏 mi smo ti i dalje u smjenama tj ja sam se izdojila u 10 i otisla spavati i probudila se u 2 da se izdojim, pitam muza kako je spavala, rece ok, onda sam se u 5 probudila i preuzela smjenu opet pitala kako je spavala kaze ok 😀 ona se jos uvijek cesce budi, a tako je meni i prva curica, dugo joj je trebalo da prespava noc. Meni bitno da se i ja stignem odmoriti pa zasad ovako funcioniramo 😊 evo sad spava bas dobro i nadam se da ce jos malo jer inace odkad ja preuzmem smjenu ona samo malo zaspe i stalno bi se nosala i jela tako da je i ovo napredak 😀
    Ali skuzila sam i da njeno spavanje ima veze sa kakanjem odnosno nekakanjem. Jer sad se lipo najela i pokakala i sad super spava, a kad se ne pokaka onda je stalno budi to napinjanje, znaci nisu grcevi nego bas treba prdnuti ili pokakati se i dok to me obavi ona je nemirna.
    MiniMa ako se brines ja bi na tvom mjestu otisla, neka drugi misle sto oce, tako sam i ja mogla misliti sto ce mi reci a eto zavrsila taj dan na hitnom carskom, a ko zna sto bi bilo da nisam otisla provjeriti tako da po meni bolje otici.

sagi
    14. Travanj 2020. 08:23

Jutro, 

malina08 divna buša 🥰

Skoljka super za dobru noć i spavanje tj sanjanje 😁 nek vam bude i dan dobar 😉
    Mellorine ovo sa smjenama je dobra ideja 😉
    Karla nadam se da je i vaša noć bila dobra i da će vam danas biti bolji dan 🙂

sagi
    14. Travanj 2020. 08:26

MiniMa ja bi mijenjala položaje, pa vidla ak i dalje boli zvala/otišla na hitnu. Bolje da te pregledaju nego da budeš u brizi i strahu. 

Jahanara
    14. Travanj 2020. 09:53

Jutro cure!
    Malina divna busa!😀
    .
    Skoljka bravo za spavanje i dobru noc! Neka se nastavi i svaka slijedeca tako🤞
    .
    Mellorine bas ste se lijepo organizirali👍
    .
    Moja noc katastrofa... znaci milijun puta sam isla na wc, bole me kosti zdjelice, kod okretanja boli lijeva prepona, pa me pocela bolit kriza pa se trbuh grci -bas ko neki lagani trudovi ... mislila sam da ce stvarno nesto krenuti. Moram danas spakirat torbu definitivno...

Majuska
    14. Travanj 2020. 10:39

Kad smo kod noci ,moja je jos veselija bila ... mene je povracanje spopalo 😐 na pocetku trudnoce sam povracala 4 mj po cijeli dan i nadam se da nece sad opet poceti 😥

Zvala sam za teudnicku ambulantu Merkur za iduci  tjedan i samo su mi rekli da dodem bilo koji dan .Jel netko isao tamo ? Kako to funkcionira dodes i cekas ili ?

Fever
    14. Travanj 2020. 10:42

Jutro cure, mene osim glave zadnjih dana ne boli nista..migrena me mucila prije trudnoce, na pocetku slabije, al sad ovo vrijeme i 90% dana u stanu ubija
    Bas sam mislila da ce Bebac uranit s obzirom da je nisko od pocetka trudnoce, i glava u zdjelici i sve, cak i setat idem svaku vecer. Nista, zabetonirana. Njemu bas dobro ocito..🙈
    Kad smo kod pakiranja vec dva tjedna izbacujem ogrtac iz kofera i nikako da to obavim, danas cu🤣
    Nego, ako netko treba ruksak, ne znam jeste gledali trixie ruksake koji su preskupi.
    Na aliexpresu vijerne kopije s etiketom 
    HRK 122.21  35% Off | tri*** Kid Animal Zoo School Bag Lovely Cute Toddler Children Boys Girls Design Trends Backpack Baby All Accessories

https://a.aliexpress.com/_dZ7PXWo

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.