Jel neka od vas vec kupila baby gym. Ako je stavite mi link ili sliku da vidim kakve ste uzele.
https://ibb.co/z8c6f3M
Ja dobila ovaj, i puzzle za dolje.
S Amazona su mi narucili, iako ima i na Aliexpresu
It’s a baby boy💙
Skoljka uf bome danas cim mali duze zaspe spavaj i ti nemozes drugacije, mi imamo od prve sto smo dobili obicni baby gym sa lukovima i igrackama, netko je stavljao nedavno sliku slicnog i da trazi igracke za njega. Znaci tako je jednostavan a odlican je bio prvoj curki tako se nadam da ce i sad i bas sam juce razmisljala kad da ga donesem od svojih.
Ja sam se naspavala, e sad vidjet cemo ovaj tjedan kako ce ici jer se muz vraca raditi, a ovo mi je spas bio da on bude nocna smjena.
Ima li koja od vas problema sa zgaravicom u zadnjim tjednima? Ja do sad nisam i zadnjih par dana uzas…osim sto me sve pece imam osjecaj da sam progutala saku kamenja 🤦♀️ Ne mogu spavati uopce….a nadala sam se da cu se naspavati za kraj 🤣🤣 Prvo mucnine 3 mj,pa strogo mirovanje i sad kad sam se opustila jer sam pri kraju i pocela raduckati po kuci eto ti NJE 🙄 Ali nema veze,sve za moje malo srce ❤ Samo ako mi ima koja od vas dati savjet kako da je ublazim da mogu bar spavati po noci 😮
Mene su spasili bademi i hladno mlijeko..i ništa ne jesti iza 18h, da se sve probavi do spavanja, kad legneš da želudac više ne radi.
Probaj, možda pomogne 🙂
Jutro curke…
Znaci budna sam od 2:20. 😫
Nakon cjelodnevnog nacicavanja i mucenja da zaspi, oko 20h je imao eksplpziju💩😂, kupanje i na jedvite jade oko 22h zaspao. Probudio se u 2:20, cicao sat vremena, podrignuo, njurgao. Opet cicanje, zaspao, dok je podrignuo probudio se i tako evo do sad ulovi cicu, pomazi se, utone u san pa za dvije minute budan….
Bit ce da je skok, neznam sta bi mu drugo bilo, a meni se vrti kad se dignem, krevet me zove na spavanje 🙈, al bit ce da danas nema nista od toga ako se ovako nastavi.
.
Ostale mame nadam se da ste provele bolju noc. Trudnice isto tako nadam se da niste sovile 😉
Eto, nama bila prošla noć takva..
Ova odlična, tj.normalna..do čega tako polude, ja stvarno ne znam 🤷
Danas obavezno i ti legni kad on spava.
Jutro,
happyivy hvala ti 🙂
Vaki vjerojatno je samo napuhnut trbuh od svega, proći će 😉 najbitnije da se doma mazite 🤗
Skoljka držim 🤞da odspavaš po danu. Ja se stalno budila, al to je već standard 🙄
Ja imam naslijeđen baby gym, budem slikala kad ga izvadim.
Ja san na kraju zamutila pola zlicice sode sa vodom,to popila... stavila dva jastuka i spavala polulezeci ko beba 🙃
Ima li netko preporuku za slatku tjesilicu za curicu? Trazim, ali nista mi nije onak posebno..
Pozdrav žene!
Mene zadnjih tjedan dana jako muci žgaravica, ne mogu otkriti od čega ni još nisam nasla sto mi pomaze. Sinoć je bilo bez, ali ništa nisam drugačije napravila 🤷🏼♀️
Kod mene se ništa ne događa, imam osjećaj da je sve stalo i da ću prenijeti opet 😂 sutra sam na pregledu ujutro u 10 pa ću znati stanje.
Skoljka nadam se da ćeš moći odmoriti po danu, ja sam imala isto tešku noc radi male, spavala je pola noći meni na glavi a pola noći muzu na glavi. Nervozna cijeli dan i sad sam s njom legla da malo odmorim. Možda su joj opet zubi ili jednostavno takva noc 🤷🏼♀️
Ja imam dva baby gyma jedan morski plodovi i jedan šumski plodovi. Oba su klasična sa dva luka iznad sa visilicama.
Starija mi nije htjela tjesilice, ni sada nema igračku za spavanje, ali sad sam bebi pripremila jednu pa ćemo vidjeti hoće li je htjeti
Ja sam uzela Jane Doudou tjesilicu 🥰
Nadam se da će je htjeti
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Sortiraj odgovore
Najstariji