Vaki cestitam! Expresno otvaranje, da bar i ja tako! Sretno s oporavkom, i da, droge protiv boli kao sto je netko vec napisao
jagodica_bobica25 meni su se pojavili prosli tjedan, a kak izbjegavam ljekarne, koristila sam ono sto imam doma: JGL za bebe, i nevenovu mast, i tusiranje nakon stolice. Smanjili su se i prestali smetati nakon 2-3 dana. Sigurno ima boljih rjesenja, ovo je bilo snalazenje
I oko korone, trazim nacin kako da se pomirim sa situacijom jer to je jedino sto mogu, bas me bedira, svaki tjedan neke nove mjere, a nikad nista bolje. Kod mene je najnovija vijest da nema bondinga poslije poroda zbog manjka osoblja.
Okej, skoro si 37 tjedana sto je dobro. Ne znam sto točno misle pod to da nije dovoljno čvrsta, ali probaj se smiriti jer ćeš tako najviše pomoći bebici. U dobrim si tjednima, prate te u bolnici i sigurna sam da će učiniti sve da i ti i beba budete dobro
Neznam sta im znaci to uspavan al to nema veze s pokretima to vide na ctg...ginekologica mi je rekla da je on spreman za van i da se javim u bolnicu,ovdje me prate svaka 3h uzv i ctg ali kao nece me nocas porodit cekali bi 2 dana
Okej, skoro si 37 tjedana sto je dobro. Ne znam sto točno misle pod to da nije dovoljno čvrsta, ali probaj se smiriti jer ćeš tako najviše pomoći bebici. U dobrim si tjednima, prate te u bolnici i sigurna sam da će učiniti sve da i ti i beba budete dobro
Neznam sta im znaci to uspavan al to nema veze s pokretima to vide na ctg…ginekologica mi je rekla da je on spreman za van i da se javim u bolnicu,ovdje me prate svaka 3h uzv i ctg ali kao nece me nocas porodit cekali bi 2 dana
Mozda uspavan kao, bebe se primire pred porod. Valjda zato i kazu da je spreman za van. Bit ce sve dobro, glavno da prate situaciju 😊
Sanja 🤞🏼 Da sve dobro prođe! Bolje neka vas prate i drže pod kontrolom! Sretno
Hej zene, eto mene opet. Imam pitanje jedno a neznam koga da pitam.
Prekjucer mi je u skoljku ispao neki zelenkasti sluzni iscjedak i kada sam se obrisala poslje mokrenja ostalo mi je jos malo toga na papiru. A jucer sam ga nasla i na ulosku. Nisam sig jel je to sluzni ili da nisu neke bakterije?🤔 Mokraca mi ima malo intenzivniji miris ali neznam jel to ima veze... Moze help?🙏🏻
Sanja89 koliko se sjecam ti si rekla da ti je beba za dva tjedna veca po uzv pa eto znaci to ti je to spremna je vani nemoj se bedirati samo i moja prva kcer je bila uspavana u trbuhu i dan danas sa 11 god je lijencina 😂.
Jahanara,Sagi mi cemo se natjecati u dva tri dana razlike.
Moja je isto bila za dva tjedna veca po drugim mjerama osim kilaze pa me bas sad zanima 10. sta ce mi reci.
Cure nemojte razmisljati o toj coroni bzv i bedirati se.ja vijesti pogledam jednom i to je to.Sad imaju i e knjiznice i e tecajevi,provodim vrijeme i s djecom igrajuci se i vjerujem da ce brzo proci ovi dani do poroda, kad pomislim to je jos mjesec i pol i drzat cemo i mi svoje bebice i maziti se doma
Mimmyx iscjedak mora biti normalne boje zuckasto i bijelo je normalno a mozda imas neku upalu ako osjetis mokracu...trebas reci svojoj dr.Ja sam sve preglede koje sam imala u Vinogradskoj kod endokrinologa odlucila ne otici jer iskreno ne znam ni jel primaju a drugo ne hoda mi se gore gdje je virus usao u bolnicu..terapiju ionako pijem i osjecamse ok.za deset dana imam pregled kod svoje ginekologice pa cu vidjet sta ona kaze.Privatno sam morala otkazati i to mi je bas zao htjela sam jos jedan 4 d uzv no ordinacija od dr je stradala u potresu i ne radi do daljnjega no super mi je jer sam s njom u kontaktu preko moba i mogu je pitati sta god
Mi smo veceras imali predstavu i doslovice sam se upiskila u gace od smijeha jer sam dala muzu da obuce moju haljinu a on je skakao po kuci ko baletan😂i onda smo se smijali da nedo bog da bude potres pa da mora u tome izaci iz kuce 😂.
Mimmyx imam iscjedak od pocetka, bio bijel, pa zuckast, sad je bijel i zelenkast, onak dosta ga bude unazad mj i pol. Rađeni brisevi sve ok, slano na mikrobiologiju sve ok, krv ok, urin ok, mene nista ne pece ni ne svrbi, dr kaze da je jednostavno tako....tako da...:-)
It’s a baby boy💙
My baby, Fever- Hvala na odgovorima, nadam se da se nemam oko cega brinuti💕
Sortiraj odgovore
Najstariji