Okej, skoro si 37 tjedana sto je dobro. Ne znam sto točno misle pod to da nije dovoljno čvrsta, ali probaj se smiriti jer ćeš tako najviše pomoći bebici. U dobrim si tjednima, prate te u bolnici i sigurna sam da će učiniti sve da i ti i beba budete dobro
Neznam sta im znaci to uspavan al to nema veze s pokretima to vide na ctg…ginekologica mi je rekla da je on spreman za van i da se javim u bolnicu,ovdje me prate svaka 3h uzv i ctg ali kao nece me nocas porodit cekali bi 2 dana
Najbitnije je da si u bolnici pod njihovim nadzorom i da si u ok tjednu da nije prerano za porod.Samo se nemoj previse brinuti i i sve ce biti u redu ❤
Fever ja bas zato cekam katalog od dm-a pa nikako da ga stave, a sve se nadam da ce staviti 2+1 pelene, isto moram jos jedinice kupiti jer evo potrosila pola paketa od 78 kom za tjedan dana. Imam jos jedan u rezervi, ali sigurno ce mi jos trebati obzirom na moju mrvicu.
Nama je danas malo veselo, samo bi se nosala citav dan. Neznam jel kakav skok ali toliko je jela pa se onda sva nadme zraka pa je to muci pa na kraju bljucka od napinjanja. Cim je se spusti placka malo i stiska se, a cim je se uzme na ruke mir. I onda vise neznamo jel nas zeza il sto. Sad evo spava, bas me zanima kakva ce noc biti. Meni je isto zao sto se vise mama nejavlja, ali valjda nestignu.
Imas u Bipi 2+1 Pampers active baby, evo veceras su me iznenadile koliko su predobre. Znaci mali mi ne kaka par dana, jucer se pokakao malo ja slavila, danas cijeli dan nista i maloprije znaci pelena puna od-do 🙈🙉, muz i ja smo u cudu gledali gdje je to toliko stalo u njega, nigdje nista nije iscurilo. Kod njih mi se jos najvise svidja sto su dosta tanke, i dosta tanje od PP i od Violete. Sinoc ga nisam cijelu noc presvlacila jutros je pelena bila puna puna mokrace i teska, a on suh. Tako da cure imate preporuku i za ove da su bas dobre.
Nspokon da uhvatim vremena da se pojadam malo..
Moje dijete je odličilo danas cijeli dan ne spavati.. probudila se oko pola 8, spavala od 11-12 i zajedno smo nešto odspavale u krevetu od pola 4-5.. borba teška za uspavati..tj, uspavam ja nju, ali čim je prebacim u košaru ili na kauč ona se za 3min probudi.. saamo traži cijeli dan biti na sisi..povuće nekoliko puta i uspava se..jer je toliko pospana da ne može gledati..i tako se vrtimo cijeli dan..
Evo sad smo napokon nekako je uspavali s tim da smo upalili napu koja sad zuji 🙈 ali bitno da ona spava..
Nadam se da ne to neka faza i da neće dugo trajati..jer ovako ja ne mogu ništa napraviti po stanu niti ručak skuhati.. još od danas muž opet radi..ok, uskoči tu i tamo, ali ne može stalno, makar radi od doma..
Jeste i vi imale takvih dana s bebom?
.
Vidjela sam da je neka od vas naručila cipelice i napravila dudicu - prekrasno je! 💞
Dobro nam došla i nova trudnica 💜
Više se ne sjećam što sam htjela još komentirati.. danas sam samo na 4h sna..ne znam kako funkcioniram.. 🤦
E tako ti je bilo meni onih dana kad sam se zalila, i cinilo mi se kao vjecnost i da nece nikad stat, stvarno vise neznam koliko je dana trajalo, jer kad je taman to zavrsilo pocele su muke sa stomakom. Razumijem te potpuno.
Melorine to vam je sigurno skok kod obje.
Bok cure, joj par dana nisam čitala ni pisala i vidim puno novosti
Sagi i Jahanara ime za dečkića je odlično 😍 i bas fora šta vam se sve nekako poklapa, jos da i rodite na isti dan to bi bilo super. Sretno ☺️
Vaki čestitam 😍😍 Dobrodošao Mislav.
Ja sam sad u 35 tjednu pa lagano priprema torbu za rodilište iako ni sama više ne znam što bi stavila jer zbog ove cijele situacije bolje je imati svega i više nego da fali. Ne znam nikoga da je rodio tu u Karlovcu pa da iz prve ruke čujem kakvo je stanje sada gore. Ako se ne varam Maja ti trebaš roditi u Karlovcu sad uskoro nekada? Onda ću od tebe čuti sve detalje 😀😀
Cure mene su počeli mučiti hemeroidi, mazem s onim uljem- gospino ulje ali to ništa ne pomaže. Jel imate vi neke bolje savjete?
Ova krema je jako dobra ali ima nesto u sastavu zbog cega je nisam smjela koriaziti jer utice losr na bebu, neznam jel zbog gospine trave, pitaj u ljekarnoj. Mozda trudnice smiju.
Ovu koristim i pomogla mi je. Imat ces sigurno i nakon poroda problema, ovu smijes ako budes dojila. Pomaze i svinjska mast da mazes (Maja ce ti objasniti 😉), i maslinovo ulje da pijes.
Skoljka vidjela sam, ali dosta mama se zalilo na neugodan miris tih pelena pa sam zbog toga i odustala od njih, a i sve mame koje znam koriste ppc, one su se vjerojatno naisprobavale..
Jel neka jos koristila te active baby?
It’s a baby boy💙
Ivana dobro dosla 🤗
Sanja nadam se da ce sve biti uredu i da nece doci do kompikacija 🤞🏻, i da se pokrene nesto inducirano ili prirodno ti si usla u termin i bebac je spreman za van, tako nek te to ne zabrinjava sto je ranije, samo nek on bude dobro 🤞🏻❤️😘🤗
Jagodica i ostale netreba vam ogrtac, prvo nemate ga kam obuc, u sobi je prevruce da bi ste se u njemu prosetavale, pozeljet ce te da ste gole. Sto se tice korone, evo jahanara ti je dobro napisala, nju je stvarno cini mi se prosli tjedan bilo opralo, al ne vrijedi to, bezveze si stvaras stres, ti se ne izlazi riziku i onda nemas potrebe za crne misli.
Vaki znaci pripreme i porod za pozeljet, i bas je postelljica morala sve pokvariti. Kako je maleni jel se mazite 😊💙, sta kaze braco, sigurno ste na kameri stalno 😊
Mybaby bome vam je bilo veselo 😂😂😂, a stvarno zamisli da mora u tome van 🙈💃😂
.
Eto ja se raspisala kad sam nasla vremena, danas mi je naucna fantastika malog uspavati 🙉😂
Skoljka vidjela sam, ali dosta mama se zalilo na neugodan miris tih pelena pa sam zbog toga i odustala od njih, a i sve mame koje znam koriste ppc, one su se vjerojatno naisprobavale..
Jel neka jos koristila te active baby?
Obratno, Ppc imaju taj miris, kad se beba pokaka ili upiski na kilometar osjetis. Pelwne su super i nemi nesmeta taj miris jer jw to alarm da u njima ima neato 😂. Evo opisala sam kako se moj veceras pokakao kroz Active baby se lagano neugodno osjetilo pa nisam bila sigurna jel samo prducnuo ili se pokakao.
Ja se cijelu noc vrtim i budim...nikako odspavati vise od sat ipo u komadu 🤦♀️ A prije me probudila bol po sredini ledja i bol u zeludcu a beba aktivnija vise nego ikad...ne prestaje lupati i mrdati 🤔 Pretpostavljam da njegovi jaki pokreti uzrokuju te bolove 💁♀️
Jutro, hvala za info za pelene, ali mi imamo samo dm pa zato cekam kod njih akciju, a kod bubamare se jos dostava placa koliko sam skuzila.
Meni ppc nemaju nikakav miris i nikako skuziti o cem toliko mama prica, a stvarno preko noci se isto napuni ful i valjda bi osjetila da ima nekakav miris. Palo mi je jedino na pamet da mozda ko dodaje ad bebama pa mozda to dodaje miris mokraci pa da se zato osjete.
Fever ja sam koristila active baby sa prvom, a i sad cu. Znaci prvo uzimam jedinicu i dvojku ppc, a onda dvojku i trojku active baby, meni su super.
Mi budni opet od 5, valjda joj je takvi neki ritam i tad je uhvati prduckanje da vise ne zaspiva dok to sve ne rijesi valjda i onda eto oko 7, pola 8 opet lipo zaspe.
Mi smo veceras imali predstavu i doslovice sam se upiskila u gace od smijeha jer sam dala muzu da obuce moju haljinu a on je skakao po kuci ko baletan😂i onda smo se smijali da nedo bog da bude potres pa da mora u tome izaci iz kuce 😂.
😂
Barem bi se ljudi smijali i zaboravili zašto su izašli 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji