Jutro cure. Imam pitanje. Oblacite li bebama kratke rukave s obzirom da je vruce u nas na moru i pogotovo vruce. I piju li vam vode bebe?
Jutro cure. Imam pitanje. Oblacite li bebama kratke rukave s obzirom da je vruce u nas na moru i pogotovo vruce. I piju li vam vode bebe?
Ja ne dajem bebanu nista za piti osim sike. A evo i dobar clanak na tu temu
https://klokanica.24sata.hr/amp/beba/zasto-dojencetu-nije-preporucljivo-davati-vodu-7286
Cure jucer me pocela boljeti lijeva cika- odjedno. Masirala stalno- stavljala obloge i bebu na tu stranu, izdajala se da bi nocas me probudila bol u drugoj- jos gore.. sad ponavljam postupak. Prva se malo smirila. Nije mi jasno kak se moglo upaliti jer beba mi je konstantno na siki, jos se po noci i izdajam.. nemam previse mlijeka- cak bi rekla i malo i to sve se desava 2 mj nakon poroda…jel tko imao takav slucaj..? Ima tko ideju sta mi je jos ciniti( kupus ce doci skoro)😞
Imas taman mlijeka koliko je tvojoj bebi potrebno, čak i više čim noću izdajaš.
Ona si je navukla mlijeko.
Moja sada siše kraće, ali učinkovitije mego prije. I tu i tamo mi se dese kvrge u ciki. Svejedno pratim i dalje ritam dojenja lijeva-desna, ali mjenjam položaje...gledam da su bradica i nosić postavljeni u smjeru kvrge, odnosno, mogućeg zastoja.
I sila reža odradi svoje...tada dojim sjedeći.
Zvala sam patronaznu. Kaze da se izdajam.. iako bas nemam sta izdojiti nakon podoja. Ne osjetim kvrzice- samo je vrelo i crveno. Stavljam obloge pa cemo vidjet. Dojim samo sjedecki i to polozaj kolijevke ili lezecki jer drugacije nikako ne uspjevamo.. jel moguce da ona ne moze izvuci zbog sesirica?
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Zvala sam patronaznu. Kaze da se izdajam.. iako bas nemam sta izdojiti nakon podoja. Ne osjetim kvrzice- samo je vrelo i crveno. Stavljam obloge pa cemo vidjet. Dojim samo sjedecki i to polozaj kolijevke ili lezecki jer drugacije nikako ne uspjevamo.. jel moguce da ona ne moze izvuci zbog sesirica?
Provjeri da nemas slucajno blister, meni se desilo dva puta s curom kad je vec imala 5-6 mj i cicala ko sumanuta, ona isprazni a ostane bolna i crvena kvrga. Na kraju istisnula blister a mlijeko sibnulo ko iz miniwasha u mlazu
Gumbek-A kako to mogu vidjeti? Izdajanjem?
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
http://www.roda.hr/portal/dojenje/problemi-i-poteskoce-u-dojenju/mlijecni-blister-sto-je-to.html
Meni se bas vidjela bijela tockica kad bi stisnula bradavicu, onako na vrh jednog kanalica. Nakon dugog toplog tusa i nakon dojenja se vidjelo, nekako sam stisnula bradavicu i to je puklo ko pristic, mlijeko je sibnulo van u mlazu i kvrga je nestala, crvenilo se povuklo vrlo brzo. I na istom tom mjestu se bilo ponovilo nakon dva tri tjedna
Evo i mene nakon par dana nejavljanja..
Sarita cedtitam, napokon dosla i Lara ❤
Meni ragade prosle prije par dana,bas sam sretna sto opet sisa bez sesirica 😍😍😍
Kad je bio puna 2tj imao je skok u razvoju i po cijele dane je visio na sisi, sada sisa svakih 1.5-2h a preko noci 3x. Bas je narastao i osjetim da je dobio na kilazi, sutra se ide mjerit i vagat.
Skuzila sam i ja da mu zelena salata ne odgovara, jela sam je par dana i te dane je bas imao grceve. Jucer je nisan jely kad ono nema ni grceva,danas isto tako...
Odlucila sam i ja koristiti platnene pelene, kuoila sam ih sada cekam da mi stignu...jedva cekam ❤😍
Evo i mene nakon par dana nejavljanja..
Sarita cedtitam, napokon dosla i Lara ❤
Meni ragade prosle prije par dana,bas sam sretna sto opet sisa bez sesirica 😍😍😍
Kad je bio puna 2tj imao je skok u razvoju i po cijele dane je visio na sisi, sada sisa svakih 1.5-2h a preko noci 3x. Bas je narastao i osjetim da je dobio na kilazi, sutra se ide mjerit i vagat.
Skuzila sam i ja da mu zelena salata ne odgovara, jela sam je par dana i te dane je bas imao grceve. Jucer je nisan jely kad ono nema ni grceva,danas isto tako…
Odlucila sam i ja koristiti platnene pelene, kuoila sam ih sada cekam da mi stignu…jedva cekam ❤😍
Ooo...koliko nas je već platnenopelenaša ovdje?
Sortiraj odgovore
Najstariji