Bas se pitam kaj rade mame koje nisu na forumima... ne znam kaj bi ja. Mozda gledaju tv. Meni se to ne da. Nisam od poroda pogledala niijedan film.
Bas se pitam kaj rade mame koje nisu na forumima… ne znam kaj bi ja. Mozda gledaju tv. Meni se to ne da. Nisam od poroda pogledala niijedan film.
hahahahahahahahaha
Upravo sam to danas komentirala mužu. Kaže on meni da više ni ne jedem kokice. Obožavam inače. Kaže kako sam prije poroda puno jela.
Helooouuu..pa kad ne gledam filmove. Ne stignem. A i navečer tako budem umorna,da mi se ne da..onda bolje čačkam na netu.

Bas se pitam kaj rade mame koje nisu na forumima… ne znam kaj bi ja. Mozda gledaju tv. Meni se to ne da. Nisam od poroda pogledala niijedan film.
Možda jednostavno imaju puno frendica mama s kojima izlaze na kave i ne žive im frendice na drugim krajevima grada i koje su bez auta :P
nisam pošteno tv pogledala ne pamtim...slična situacija kao i kod Poison, ubije me ovaj moj sa "hillbilliesima" vozači kamiona, oni kaj žive u šumi i tim budalama. Nedavno pogledala Pripravnik sa Robert De Nirom odličan film.

Idem pripremit za noć iliti jutro i oprat ovo malo suđa smrznuh se u pidžami.
Javim se ja iz kreveta ako prije ne odustanete

Šta smo dobili za Nikolu :)
Jao prekrasno :)))) malo sam ljubomorna na curice, svakak ju mozes oblacit. Doduse oblacila bi ja i svog svakak obzirom da imam tolko robe za njega al kad se dreci. Onda je stalno u bodiju i hlacama. Inace tolko sam robe dobila za njega da ne znam jesam li mu tri stvari kupila. A ta zena od koje sam dobila ocito nije ni prala robu nego samo jednom obukla, tolko tog ima...

ajooooj Jel to jedna za mamu jedna za Miju? :D

Preslatko

2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji