I današnji dan... Ujutro dospavala samo 40min? Neke nove fore, izgleda. Krenula ja njoj za doručak dati jabuku i krušku, ostao mi mikser još od jučer u sudoperu, isplahnem ga samo, mislim si tak i tak je samo od vode. Smiksam ja to, smjestim se, probam prvu žlicu, čudan okus. Onda se tek sjetim da sam jučer usipala u posudu od miksera i čarlija. No krasno, nisam isprala dobro da sam ja pojela prvu žlicu :D
Bacila to pa dala kupovnu voćnu kašicu. Pojela cijelu (za divno čudo) i dvije naranče je sama oglodala, iscjedila, zmrvila kaj god. Uglavnom, napapani.
Navratili svekrići Miji za Nikolu donjeli kašicu, mandarine i banane. Došli moji. Mia za spavanac. Stavila je u kindač i odspavala si je 2h u komadu. Uz svu silnu buku dok tata diktira, mama kuha ručak...super!
Za ručak je popala juhicu s rezancima, oduševljena je bila. Nakon toga pojela i svoj ručak s piletinom, mrkvicom, brokulom, cvjetačom. Malo mama davala na žlicu, malo ona sama s prstima čeprkala po tanjuru. Kakav je njoj gušt gnjurit ruke u tanjur :D
Napokon svi otišli, malo se još zabavljali i prije kupanca pojela jogurt, jedan ja, jedan ona hehehe
I još sad u kindaču mlijeka popila...
Koliko je danas pojela bokte ne bi se do jutra trebala budit

Juhica bez soli? Valja to njima?
Juhica bez soli? Valja to njima?
A valjda kako kome iako ne znam jel stavila mama sol, ja nisam osjetila... Miji je valjala, ali bilo je puno toga unutra mrkve, brokule, cvjetače, piletine i rezanaca pa možda zato. I to su rezanci novost pa joj je to bilo zabavno sisat..

Hahahhahah Mia prvak u kilazi i zubima :DDDD
Hahahhahah Mia prvak u kilazi i zubima :DDDD
ma za svaku pohvalu nema šta

Koliko
Ovog
Sljeza
Smiju
Pit
Bebe? :P
Koliko
Ovog
Sljeza
Smiju
Pit
Bebe? :P
ha
ha
ha
ha
:P
neću niš bubat jer nisam još sljez koristila, al cure su koristile sigurno znaju..

2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Poison, nemam pojma. Ja sam joj davala oko 100-150 ml, al nije bila oduševljena, popila bi možda 50 ml dnevno, al kašalj je jako brzo prošao pa vjerujem da je pomoglo.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji