I današnji dan... Ujutro dospavala samo 40min? Neke nove fore, izgleda. Krenula ja njoj za doručak dati jabuku i krušku, ostao mi mikser još od jučer u sudoperu, isplahnem ga samo, mislim si tak i tak je samo od vode. Smiksam ja to, smjestim se, probam prvu žlicu, čudan okus. Onda se tek sjetim da sam jučer usipala u posudu od miksera i čarlija. No krasno, nisam isprala dobro da sam ja pojela prvu žlicu :D
Bacila to pa dala kupovnu voćnu kašicu. Pojela cijelu (za divno čudo) i dvije naranče je sama oglodala, iscjedila, zmrvila kaj god. Uglavnom, napapani.
Navratili svekrići Miji za Nikolu donjeli kašicu, mandarine i banane. Došli moji. Mia za spavanac. Stavila je u kindač i odspavala si je 2h u komadu. Uz svu silnu buku dok tata diktira, mama kuha ručak...super!
Za ručak je popala juhicu s rezancima, oduševljena je bila. Nakon toga pojela i svoj ručak s piletinom, mrkvicom, brokulom, cvjetačom. Malo mama davala na žlicu, malo ona sama s prstima čeprkala po tanjuru. Kakav je njoj gušt gnjurit ruke u tanjur :D
Napokon svi otišli, malo se još zabavljali i prije kupanca pojela jogurt, jedan ja, jedan ona hehehe
I još sad u kindaču mlijeka popila...
Koliko je danas pojela bokte ne bi se do jutra trebala budit
Koliko
Ovog
Sljeza
Smiju
Pit
Bebe? :P
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Poison, nemam pojma. Ja sam joj davala oko 100-150 ml, al nije bila oduševljena, popila bi možda 50 ml dnevno, al kašalj je jako brzo prošao pa vjerujem da je pomoglo.
Sortiraj odgovore
Najstariji