Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    07. Prosinac 2016. 19:51

I današnji dan... Ujutro dospavala samo 40min? Neke nove fore, izgleda. Krenula ja njoj za doručak dati jabuku i krušku, ostao mi mikser još od jučer u sudoperu, isplahnem ga samo, mislim si tak i tak je samo od vode. Smiksam ja to, smjestim se, probam prvu žlicu, čudan okus. Onda se tek sjetim da sam jučer usipala u posudu od miksera i čarlija. No krasno, nisam isprala dobro da sam ja pojela prvu žlicu :D
    Bacila to pa dala kupovnu voćnu kašicu. Pojela cijelu (za divno čudo) i dvije naranče je sama oglodala, iscjedila, zmrvila kaj god. Uglavnom, napapani.

Navratili svekrići Miji za Nikolu donjeli kašicu, mandarine i banane. Došli moji. Mia za spavanac. Stavila je u kindač i odspavala si je 2h u komadu. Uz svu silnu buku dok tata diktira, mama kuha ručak...super!

Za ručak je popala juhicu s rezancima, oduševljena je bila. Nakon toga pojela i svoj ručak s piletinom, mrkvicom, brokulom, cvjetačom. Malo mama davala na žlicu, malo ona sama s prstima čeprkala po tanjuru. Kakav je njoj gušt gnjurit ruke u tanjur :D

Napokon svi otišli, malo se još zabavljali i prije kupanca pojela jogurt, jedan ja, jedan ona hehehe
    I još sad u kindaču mlijeka popila...
    Koliko je danas pojela bokte ne bi se do jutra trebala budit

ivchi87
    07. Prosinac 2016. 19:53

Juhica bez soli? Valja to njima?

ivchi87
    07. Prosinac 2016. 19:53

Hahahhahah Mia prvak u kilazi i zubima :DDDD

poisonivy2604
    07. Prosinac 2016. 19:56

Koliko

Ovog

Sljeza

Smiju

Pit

Bebe? :P

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Halila
    07. Prosinac 2016. 20:00

Poison, nemam pojma. Ja sam joj davala oko 100-150 ml, al nije bila oduševljena, popila bi možda 50 ml dnevno, al kašalj je jako brzo prošao pa vjerujem da je pomoglo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.