Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamikazee
    24. Travanj 2016. 21:45

Ninach 😂😂😂😂😂
    Sunshine, dobrodosla 😀

Garavica
    25. Travanj 2016. 01:23

Sunshine cestitam od srca! drago mi je da ste dobro.
    Ja isto imam ne spavlicu po danu ali oko 20 h najkasnije 21h zaspe bez puno drame.
    Po danu mi odspava na rukama i jednom samnom na krevetu i onda zabava pricamo glazbu slusamo i tako docekamo hranjenje.nema klasicne grceve(mislim da nam kapi pomazu) nego ju na mahove zgrci zaplace prducne i onda je dalje po starom.
    Presla sam na hranu Novalac ac sa manje laktoze bas za bebe s kolikama(znam da ti skoro sve dojite ali mozda kome info zatreba nikad se ne zna)ja da sam bar za to prije znala.kak velim ja jadan covijek kad ne zna.....ujutro zovem pedicu za nalaz urina koji smo dali na analizu pa se nadam najboljemu.
    Posto smo same upravo sam kosu oprala i malo si priustila opustanja bas mi je fino sjelo nejde drugacije nego po noci.
    I da promatranje nje kako se mijenja stvarno nema lijepsega.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

TinyBabyToes
    25. Travanj 2016. 08:14

Sunshine-ri čestitam! očito su onda proljetne curke malo zahtjevnije kad Leon tak lijepo pajki i papa :)
    Sigurna sam da ćete se snaći sa starijom sekicom, bez brige! Nova sam mama pa nemam iskustva da dajem neke savjete...

Ninachh12 :D isto to je muž jučer napravio, smotao ju kao malu štrucu i zaspala je. Tako je i meni neki dan cijeli dan bila budna, ako je zaspala bilo bi na 10min , max.pol sata, al je zato noć prespavala, probudila se u 3 popapala i zaspala opet ko klada bez uspavljivanja i nanašanja po rukama ;)

Mi smo prestali davat bilo kakve kapi protiv grčeva i čini mi se kao da joj je lakše, plače i grči se dok se ne pokaki ili prducne, ali ne traje više to po par sati kak je znalo biti.

Ninachh12
    25. Travanj 2016. 09:18

Sunshine dobrodošla :))
    garavica šta bilo da ste davali urin? Ti ili ona?
    Moja se noćas probudila svega 3 puta, najela i zaspala..jedom je bilo drame oko pola sata, ali sve u svemu najbolja noć odkad se rodila 

Lola29
    25. Travanj 2016. 12:07

Vidim da ste otvorile temu hrane, sto se tice toga ja cu se pretvoriti u lešo pile i krumpir  a u pocetnim fazama grceva sam se bojala popit casu vode doslovno! Jedva cekam da to vise prodje pa da mogu donekle normalno jesti. Ja imam osjecaj da mom decku sve smeta od hrane osim juhice i pirea, a ja gladna ko nikad! Ne znam kako vi cure koje dojite, ali meni apetit radi nenormalno. Mislim da sam deblja nego kad sam stigla iz bolnice  samo bi jela slatko ko u nekom najgorem PMSu!

Cestitam nasim novim mamicama i zelim vam sto brzi oporavak 

P

• Kriszta
    25. Travanj 2016. 12:23

Hahahah Ninach i kod mene najbolja noć..bojim se da se uskoro neće ponoviti..
    Noć prije nije ništa spavala,a sinoć zaspala u krevetiću u 21h,pa se probudila oko 1h i nakon sike sam vratila u krevetić,trebalo je 20 min,ali je zaspala do 5h je spavala,
    A danas se bojim,jer već odspavala 1,5h i eto čini mi se da će opet spavati..nadam se da neće reko noći biti budna.. 

Dobro nam došla Sunshine  uživaj u svojoj bebici,očito su kako ti kažeš ove proljetne cure zahtjevne..

Garavica ja kombiniram dojku i AD,uvijek nam dobro dođu savjeti,primjedbe,iskustva...

Tiny jesi sa maramom isprobala drugi položaj.?
    Nama se jako sviđa položaj zagrljaja 

Ninachh12
    25. Travanj 2016. 13:17

Kristza-i ja mislim da tu noć nećemo skoro ponoviti pogotovo jer danas većinu dana spava! Stvarno mi je drago da ima još djece poput moje, da nisam jedina :P
    Što se tiče zelene salate moja sestra ju je izgbjegavala prvih 6 mjeseci jer joj je patronažna rekla da djeca mogu imati grčeve od nje..nije da plašim, ja ju jedem stalno..sad sam ju za ručak jela..ali da znaš da su grčevi i i od nje moguci..

Lola29
    25. Travanj 2016. 14:17

Kriszta i Ninach moguci su grčevi itekako od zelene salate, provjereno! To je prvo sto sam krivo pojela pa je bilo vristanja. Ja isto izbjegavam sve mlijecno, mlijeko si samo malo pomijesam s divka kavom zadorucak i eventualno si skuham griz na mlijeku, al bilo bi bolje da si i tu nadjem neku alternativu. Jel tko probao ono mlijeko od rize, mozda probat s time neko vrijeme? Ja sam isto mislila da pretjerujem u pocetku, ali kad imas takvo dijete s grcevima bolje mi je pretjerivati nego imati show svaki dan  ovako uz strogu prehranu i kapi nekako je svedeno na minimum.

TinyBabyToes
    25. Travanj 2016. 14:31

Curke držim fige da vam i ova noć bude super!

Moja je danas cijelo vrijeme budna, zaspi na 10min i onda opet plač, pojela sam one jagode jučer eto mi sad hahahaha :D
    zelena salata.....super, taman sam bila sad u dućanu i kupila si zelenu salatu
    stvarno mogu preći na prehranu kruh i voda.

Lola29 meni je slab apetit, nemam volje jesti kad se za sve pitam smijem/ne smijem ili krenem jesti pa se ona probudi i onda tako klopanje na rate izgubim volju.Jedino me želja za slatkim lovi al se suzdržavam :D Već sam se vratila i na staru kilažu, a u trudnoći sam dobila +14kg

Kriszta probale smo i onu drugu pozu koljevke al se gospodična bunila svaki put...Draži joj je zagrljaj 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.