Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    24. Travanj 2016. 14:01

i još nešto,patronažni mi je savjetovao,da preko dana spava u kolicima,a preko noći u krevetiću,da nauči razlikovati dan i noć .

Ninachh12
    24. Travanj 2016. 14:11

Mi smo preko noći obavezno u spavaćoj i upaljena je samo prigušena noćna lampa, a preko dana u dnevnoj ili vani i kada spava (ako spava) je u košari. I poprilično sam sigurna da razlikuje dan od noći, po danu je više budna nego po noći..mada ni po noći ne spava kak se spada :P

TinyBabyToes
    24. Travanj 2016. 14:30

I sad sam se sjetila da sam u bolnici za doručak dobila šnitu kruha margarin i med

Kamikazee
    24. Travanj 2016. 14:57

Mi se isto uspavljujemo na rukama, preko dana malo jako spava. Osim ako je na rukama ili na prsima da osjeti toplinu.
    Nocu je dobar samo sto je njemu nocno racunanje 9-5 pa kad se najede u 5 njemu je vrijeme za party, a meni dusa spava jer normalno da ne legnem u 9! 

Sto se klope tice ne jedem mahunarke i agrume, jagode sam pocela prosli tjedan. Prvi dan 5 komada, drugi dan isto i sad ih tamanim. Ne kilu dnevno koliko bih htjela, ali uzmem 10ak komada odjednom. Med normalno jedem, a cak mislim da cu probati i grah ili tako nesto kad mi je mama tu da imam pomoc ako krene show.

Ninachh12
    24. Travanj 2016. 20:33

Cure moje, moje zlato nije cijeli dan spavala. Doslovno, jedno 10 puta po 10 minuta i to je to..hvala Bogu da je muž doma danas..i sad sam ju navečer vidno iznervirana zamotala u deku kao što je bila u bolnici, upalila neku chicco muziku sta je dobila, stavila u kindac, uvalila dudu, mazila ju po deki govorila "spava curica moja, spava..sada je noć, a po noći se spava" ahaha, i vjerovale ili ne zaspala je!! ni sama nemogu vjerovati da je to upalilo. Idem i ja odmah na spavanac :P

Sunshine-ri
    24. Travanj 2016. 21:20

Pozdrav cure! 

Evo i nas napokon na ovoj temi. 😄
    Moj andjelic dosao na svijet 18.4. Stigli smo doma u cetvrtak i sad uzivamo,mazimo se i pazimo. Treci dan mi navrlo mlijeko ko ludo,cice bile ogromne i kvrgave,tako da sam se morala izdajati nakon svakog podoja da ne dobijem mastitis. Hvala bogu danas je prvi dan da se ne moram izdajati,znaci ponuda/potraznja se ustalila. Leon je jaaaako dobar,samo papa i nana. Budi se 2 puta po noci za papati. Iznimno je miran i kada je budan samo promatra. Sada je samo problem kako izorganizirati vrijeme da se posvetimo starijoj curki,tako da muz i ja na smjene se igramo s njom. Ali ona je jako sretna i ponosna na svog bracu,ali opet je to promjena i treba vremena da se prilagodi. Jos par dana da malo dodjem k sebi pa ce biti lakse.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.