i još nešto,patronažni mi je savjetovao,da preko dana spava u kolicima,a preko noći u krevetiću,da nauči razlikovati dan i noć .
Mi smo preko noći obavezno u spavaćoj i upaljena je samo prigušena noćna lampa, a preko dana u dnevnoj ili vani i kada spava (ako spava) je u košari. I poprilično sam sigurna da razlikuje dan od noći, po danu je više budna nego po noći..mada ni po noći ne spava kak se spada :P
I sad sam se sjetila da sam u bolnici za doručak dobila šnitu kruha margarin i med
Mi se isto uspavljujemo na rukama, preko dana malo jako spava. Osim ako je na rukama ili na prsima da osjeti toplinu.
Nocu je dobar samo sto je njemu nocno racunanje 9-5 pa kad se najede u 5 njemu je vrijeme za party, a meni dusa spava jer normalno da ne legnem u 9!
Sto se klope tice ne jedem mahunarke i agrume, jagode sam pocela prosli tjedan. Prvi dan 5 komada, drugi dan isto i sad ih tamanim. Ne kilu dnevno koliko bih htjela, ali uzmem 10ak komada odjednom. Med normalno jedem, a cak mislim da cu probati i grah ili tako nesto kad mi je mama tu da imam pomoc ako krene show.
Cure moje, moje zlato nije cijeli dan spavala. Doslovno, jedno 10 puta po 10 minuta i to je to..hvala Bogu da je muž doma danas..i sad sam ju navečer vidno iznervirana zamotala u deku kao što je bila u bolnici, upalila neku chicco muziku sta je dobila, stavila u kindac, uvalila dudu, mazila ju po deki govorila "spava curica moja, spava..sada je noć, a po noći se spava" ahaha, i vjerovale ili ne zaspala je!! ni sama nemogu vjerovati da je to upalilo. Idem i ja odmah na spavanac :P
Pozdrav cure!
Evo i nas napokon na ovoj temi. 😄
Moj andjelic dosao na svijet 18.4. Stigli smo doma u cetvrtak i sad uzivamo,mazimo se i pazimo. Treci dan mi navrlo mlijeko ko ludo,cice bile ogromne i kvrgave,tako da sam se morala izdajati nakon svakog podoja da ne dobijem mastitis. Hvala bogu danas je prvi dan da se ne moram izdajati,znaci ponuda/potraznja se ustalila. Leon je jaaaako dobar,samo papa i nana. Budi se 2 puta po noci za papati. Iznimno je miran i kada je budan samo promatra. Sada je samo problem kako izorganizirati vrijeme da se posvetimo starijoj curki,tako da muz i ja na smjene se igramo s njom. Ali ona je jako sretna i ponosna na svog bracu,ali opet je to promjena i treba vremena da se prilagodi. Jos par dana da malo dodjem k sebi pa ce biti lakse.
Sortiraj odgovore
Najstariji