Wow Halila od 23-6h..barem si se lijepo naspavala.Tako par puta u tjedan dana bbi bilo idealno,zar ne
Šta ti kaže patronažna za pupak,jer ova moja je ekla,da nakon što otpala sačekam par dana i mogu je kupati.
Nama je pupak otpao 7. Dan, a onako krvario malo i susio se jos dobra 2 tjedna... Ja sam cistila s octeniseptom u tom periodu kod svakog presvlacenja, samo sa stapicem posusila i stavljala gazicu preko da body ne osteti kad place ili ga nosimo. Jedan dan jednostavno vise nije bilo sukrvice i 3. dan nakon toga smo ga kupali onak u punoj kadici kako treba. Do tad sve nesto napola.
Mi smo prosli tjedan poceli imati grceve, recimo 2 puta dnevno po par epizoda. Ne znam kako je frendica to istrpila 3 mjeseca jer se njoj sin mucio po 18 sati dnevno! Pa srce mi puca!!
Jutros sam probala iz onog clanka 5S sto sam kopirala tu - umotala ga cvrsto, okrenula na ruku bocno od sebe, suskala tako da bi se slapovi posramili!!!, hopsala po lopti i dala prvo prst kasnije dudu da sisa. Smirio se valjda u 30 sekundi! Pocne on plakati kad krene grc, ali ne vristi par minuta nego se smiri jako brzo.
P.s. Ja isto joj dajem dudu,kad je nervozna i pomaže . A rekla sam prije: ma nema šanse da ja svojoj bebi dajem dudu varalicu..hahahah..NIKAD ne reci NIKAD !
Moj ima grceve kao i tvoj, Kamikazee... Par puta dnevno iza hranjenja. Nama pase nosanje i cupkanje na pilates lopti...i uspavljivanje na mojim prsima/stomaku.
A dudaaaa, duda nam je dobra frendica, jos s pedijatrije! Tamo na neonatologiji svakom djetetu valjda odmah daju dudu.
Da, Kriszta, bilo bi super kad bi češće tako spavala. Nažalost, vraćamo se na početak. Noć je bila burna, skoro ništa nismo spavale, sad je zaspala napokon, al mislim da neće to dugo trajati. Cendra mi opet cijeli dan, ne znam više što bi, umorna sam da jedva gledam.
Duda je meni bila prva na "Nikad listi", ali jako brzo sam se predomislila. Puno toga se ne može unaprijed planirati, koliko vidim sad.. jednostavno se treba prilagoditi djetetu.
Cure, vidim da ste i vi u grcevima, evo ja sam rekla javiti kad vidim kako djeluju sab simplex i zaista djeluju. Nema vise tih nakon hranjenja, a oni koji nastupaju svaki dan u isto vrijeme su puno puuuuno blazi, dakle da se smiriti kroz pola sata recimo nije da traju po par sati. Iako ja njemu jos ne dajem cijelu dozu od 15 kapi nego pola recimo 8 kapi prije hranjenja.
Sortiraj odgovore
Najstariji