Pozdrav,
ovo moje malo čudo danas cijeli dan.neće jest jede po malo vruće mu je i nervozan je. Sve me strah kad dođu prave vrućine kako ćemo. Spava po kratko što mu nije običaj i puno se cendra i vrišti.
Kak su vaše bebe?
Nasdva moja je tak i sad. Jako malo spava prek dana.noc spava sam se probudi pocicat sva sreca.
Da, u Magic Babyju smo uzeli. Ova su od rodjenja kao, nije to pravi nulti polozaj vec mrvicu uzdignuto uzglavlje.
Ova od frendice se sklapaju s jednom rukom skupa sa sportskim sjedalom, ali teza su 5-6 kg od ovih. Bas se jako osjeti razlika, to je najveci razlog zbog kojih smo se odlucili za ova.
I moje dijete je katastrofa danas, stalno cendra i nervozna je :S
Da pokrenem opet temu oblacenja - bodi kratkih rukava, pa samo u peleni, pa ponekad i bez pelene. I po noci je samo u bodicu. Vruce je jakoo..sparina uzas :/ uopce ne znam kako ovo ljeto predurati, mislim da moramo kupiti klimu..
Tiny sreco tako sam se nasmijala na sve tvoje dogodovstine s malom, a miceki mali hvala Bogu pa se nece niceg sjecati kad narastu. Ja sam isto imala proklizavanja ogrebavanja itd. Najgore je bilo kad sam isla rezat nokte prvi put nekom baby noktaricom pa mu zarzala kozu joj bilo je plakanja i njega i mene. Od tada mu ja vise nikad ne kidam noktice, to radi tata.
Moj je isto danas bio malo nervozan ali radi vrucine nista drugo. Svi su nervozni kad im je vruce i kad se znoje tako da nije ih za ne razumijeti.
Kamikaze ja bi isto ta kolica, sad trenutno imam peg perego book ali jos nismo dosli do sportskog dijela, nekako su mi teska pa mi je svukud tlaka ici radi tegljenja kolica.
Ma užas je ova vrućina. I pizdek je nervozan skroz.
Ninachh danas je cijeli dan u pelenama i majici a spava u romperu (da li se tako zove?).
Sutra idemo van samo ujutro, išli smo danas u 20h i tada je bilo jako vruće i sparno. Van će također ići u romperu, naravno bez bodia ispod.
SIMAL
Cure jeli itko od vas doji u ležećem položaju, mi tako kada idemo spavati preko dana i navecer jer mi se inace budi kad ga idem spustiti. Preko dana uredno uzrigne i bljucne.. maloprije moja bebica zaspe, ja se izvucem iz kreveta i podem pokupiti veš i nesto čujem na prvu nisam bila sigurna dali muž u kuhinji nesto radi i udem.u sobu vidim da je beba izbacila dalje od sebe mlijeko zovem muža da vidi i tek onda vidim da je cijeli mokar ispod glavice.se izbljuco.. prepala sam se uzasno, on je i dalje spavo.. vec smo bili u dr i rekla je da se ne brinemo da je on mali gladezina... Al ovo veceras me prepaloo jako.
Simal..da..romper..ja imam samo ta 2, ostalo bodici..moram ih jos ici kupiti..skroz su prakticni :)
Anee-ja od samog starta dojim sjedeci, samo u jutro kad mi se jako spava lezeci i obavezno svako jutro zaspim dok dojim i ona jede tolko dugo dok ne pocne povracati po cici -.- Sta te zabrinjava? Sto je bljucnuo dok je spavao?
Ne sjecam se ko je stavljao recept za zastitu od komaraca, nesto sa susenjem lavande. Pretpostavljam kamikaze 😅 mozes ponoviti molim te da ne trazim unatrag?:)
Jutro!
Evo i nas nakon šta se se preko sat vremena izigrali u baby gymu sad je na redu spavanac :D
Odguruje se nogama i rotira na sve strane , super je ta stvarčica, nek se napokon može kretat a da prođemo bez ozljeda
Simal Žak ahhahhahahahaha
Kriszta lijepa su kolica! Praktično i jednostavno. A koja im je cijena? Na linku im ne piše, to valjda da se ne išokiramo jel? :P
Mislim da će sa spavanjem tako i nastavit, ne vidim pomake, mogla bi po njoj sat namjestit kad se budi svaku noć u 12, pol 4, pol 6 :D
Još mi frendica baca sol na ranu kak njen mali (dan stariji) spava od 8 navečer pa sve do 6 ujutro. Da je meni jednna takva noć ajoooj
Nasdva i moja je jučer bila koma, vidim da je kod svih tako, onda je sigurno zbog vrućina. Isto tako je jela malo po malo, ono mjere 30,40ml, pa zaspi pa za pol sata popije 10ml (žeđ valjda?) i tako u krug.. Iako bar meni nije tak vruće u stanu, jučer nam je bilo 25, kasnije i klimu upalili a ona je samo u bodiju kratkih rukava i tanke čarapice. Po noći isto tako, sparina je užasna.
Baš sam neki dan rekla mužu da bi joj uzela "rompere" nisam znala da se to tako zove, imam samo jedan koji joj je još malo veliki, ali nisam baš naletila na to...
Lola ajd da sam te nasmijala malo ;) joooj rezanje noktića, napravila si ono čega se ja najviše bojim hahahahah
Sad sam se lagano ufurala u to pa joj ih režem dok ona spava :D tad je mirna pa ni ne skuži kojom ja to brzinom prođem hehehe
Ninachh Crna je dala recept za ulje od lavande :) zapisala si ja to ali naravno lijenost još nisam napravila...
- osušit lavandine cvijetove (stabljike dolje odrezat) u hladu da ih sunce ne sprži, kad se osuše za cca 2 dana usitnnit i stavit u posudu, zalit bilo kojim uljem (maslinovo i sl.)
ostavit da odleži na suncu cca 20 dana tu i tamo prodrmat staklenku
nakon toga kroz gazu istisnut
dodati par kapi ulja po volji za miris ( eukaliptus)
Crna sam dobro prepisala? :D
Sortiraj odgovore
Najstariji