Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninachh12
    23. Lipanj 2016. 09:14

Definitivno baby gym najsigurniji :P :P

Sestricna je zaista dobro prosla, nedaj Boze nikome..to je bas opasno 😕 a svi smo mi ko klinci svasta prosli.
    Pricala mi svekrva, kad joj je kci bila mala htjela je miksati, dala ona njoj da miksa i mikser uhvatio kosu, a kosa bila do guzice, morali ju skroz skroz kratko osisati. Drame 😂😂

Kamikazee
    23. Lipanj 2016. 10:09

Hahahahahha ciram ovo i kao da gledam fail filmice, umirem od smijeha!

Tiny, meni ti je taj prolazak kroz vrata uvijek kao da igram jengu ili operacije. Pazim u drami da ne zviznem s nogicom ili glavicom o neki stok, ali zato kad sam solo idem ko kokos bez glave!!! 
    Jucer mi se to dogodilo!

U sve jednoj pozi je dramio i stavim ga na prematalicu presvuci i suti, smije se... Ooo reko ne ides dolje sad nema sanse. Trebala sam odnijeti vrecicu s pelenama van iz sobe jer je smrdila (da se razumijemo, imala sam 4 metra za prijeci!!), a nisam htjela s njim u rukama. Nis, otvorim prvu ladicu prematalice ako bas padne past ce u ladicu, otvorim drugu ako se prva odvali, druga ce ih uloviti 😂 Krenem trkom iz sobe, gledam unazad prema njemu i iz sve snage bedrom i ramenom odvalim u stok!!!!  Zubi su mi zazveketali, a cula sam i neki cudan zvuk iz stoka ali citav je 🎉 Imam modrice sad kao podsjetnik na glupost! 

I nista vise necu citati o razvoju djece, bacaju me u depresiju! Posvuda pise da djeca sve dulje i dulje spavaju.... A on meni s 3 tjedna znao odspavati 5-6 sati u komadu, sad max 3-4 sata i to samo do prvog budjenja, nakon toga cesce. Nocas SVAKIH SAT VREMENA trazio sisu!!! 

Ali preko dana odspava dobro u novim kolicima, bas ih voli! Napokon nesto sto nema naljepnicu: bacen novac!, na sebi 🎉🎉

• Kriszta
    23. Lipanj 2016. 10:28

Kamikazee kakva su kolica? Zanima me jer ja želim kupiti neke,a ona sad preko dana neće više nikako spavati u kolicima,ni dok smo u šetnji.(košara još malo pa će biti uska za nju,a nije ni velika beba)
    Onu ljuljačku,što i ti imaš je prerasla,ima još par cm mjesta ,ali jedva..ne može se ni pošteno ispružiti.

Tiny hahahahahah..štoka se i jja bojim,sad kad si to već "isprobala" mirnija sam :D
    A za stalak za previjanje..slično,ne smijem ju više nikao ostaviti,,toliko lamata i odguruje sebe s nogicama,da bi mogla odletit.
    Kad sam bila mala,ni godinu dana,pala sam na glavu,susjedi sam ispala iz ruke. Nije mi ništa bilo. Mada još dan danas moja mama zna reći,kad se glupiram...da nisam normalna i da nije ni čudo kad sam na glavu pala kao beba hahah

Ja baby gym nemam,jer sam dobila od legice iz Mullera nešto slično,nekakav okvir sa nogicama i visi iznad bebe,pa mogu bilo šta zakačiti na to,ali je super i malena ga voli. Sad već smišljam,šta bi još mogla njj kupiti,kakvu igračku...a prije sam smatrala da bebe netrebaju puno igračaka.

Kako vi uspavljujete svoje bebe,jel još na rukama. Mislim preko dana,a i navečer?!
    Kako je malena plakala 2-3 tj,tako sam ja nju puno nosala i opet se navikla na ruke. Preko dana još i mogu je uspavati bez,ako krenem na vrijeme,ali navečer nosanje,nunanje,pjevanje,svega ima,a prije sam je malo držala i pričala poslije večere i prije nego što je zaspala,pustila sam je u krevetuć,malo još bila s njom dok nije zaspala i to je to bilo,a sad...živi užas,traje predugo! Kako kod vas?

Čitala sam da prije nego što navrši 6 mjeseci bi bilo dobro,naučiti bebe da same zaspu,jer kasnije je to velik problem.

Kod nas je već sad pakleno vruće,toliko sam čekala leto,a sad ne možemo ni vani,tek navečer na kraatko,koliko je sparno,vruće...

ivchi87
    23. Lipanj 2016. 10:41

:)))))))))))))))) 

Naljepnica bačen novac :D

Joj smiješno je ovo. Nadam se da pravobraniteljica za djecu ne prati :D A štokova se bojiiiim... A kak sam inače malo nespretna najviše me strah da ću past s njim pa hodam ko po jajima. Valjda budu nas preživili.

E vidla sam te Mimijumi flašice. Samo koštaju 60tak eur na ebayu. kao 25, i onda još 39 poštarina. E malo mi je to ipak previše. Ajd da znam da bi me spasilo al ovak samo za probu... a-a.

Tiny, ja jučer kupila u Babycentru baby gym. Moj već sad gleda u to po pol sata, tebi će bit genijalno sa malo starijom bebom :) 

U trudnoći sam si mislila: ma meni neće trebat viper, neće trebat ovo, neće ono... Sad idem prema tome da ću sve kupit samo da ga koju min zabavlja, moći ću dućan otvorit nakon njega.

simal
    23. Lipanj 2016. 10:50

Baby gym je ZAKON!!!

Kriszta ja imam ma mobu aplikaciju Baby sleep sounds. Pustim mu da sumi more, malo ga drzim i zaspe ko top!

SIMAL

ivchi87
    23. Lipanj 2016. 10:53

Kod mene upravo šumi anti colic s youtuba :D To kad pustim osjećam se ko da varam :D Al ne pali uvijek...

nasdva
    23. Lipanj 2016. 11:22

Moja mrva kad neće zaspat jer je preumoran pustim mu pjesmicu Zemlja snova ima na youtube sat vremena neprekidno ili mu je ja pjevam ako mob nije ublizini. Fora mi je pjesmica i već na prve taktove se smiri

simal
    23. Lipanj 2016. 11:26

NezGode se dogadaju, ja sam pizdeku isla oprat guzu na lavabou pa sam ga po guzu i pisu zalila vrucom vodom. On je plakao 15 min a ja sat i pol!!! Uzas!

Vise ga nikada nisam tako prala!

SIMAL

Maya30
    23. Lipanj 2016. 11:30

Hej cure, ja sam procitala vase savjete ali nikako da pisem. Hvala vam.

Moj isto spava na rukama, tesko zaspi, moram ga nunati i nostoti, a kad je jako umoran onda samo na cici zaspi. Sad vec imam problem s tim, jer nece mi ni u kreveticu spavati duze, pa ga po noci stavim u krevet da ne moram ustajati jer sam umorna. Sve sam si zakomlicirala jer sam isla sto brzim putem ali ne i ispravnim. Ne odvaja se od mene.
    Stalno si mislim samo da prode ta faza s grcevima pa da onda ga naucim da zaspi sam, ali ne znam da li ce biti vec kasno za to? Za sad ima 2 mjeseca.

Sto vi mislite?
    Dobili smo baby gym super jedan koji ima i ogradicu da moze biti i za vece djete i loptice, a dok su mala ima one visece igracke. Super je, igramo se u njemu svaki dan.

Maya

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.