Cestitke na dobrim pregledima i Zebra na dopustu ❤️
Ja sam sad vec u fazi odbrojavanja dana do pregleda, bas jedva cekam viditi bebicu
Cure koje znate spol, jeste poceli razmisljati o imenima?
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Low risk, 🩷
Meni je danas gori dan s mucninama i refluxom nego prethodnih :( ne znam kako ovako samo se probudim i budem losa... stvarno ne znam kako prebrodit ovo ako ne prodje uskoro .
Od hrane mi se apsolutno sve gadi a dobra stvar je da mogu malo vise tecnosti pit pa sam cini mi se prestala s gubitkom kilograma ili gubim manje...
2021 Baby girl 💕
03/25 missed ab 💔
06/25 Baby girl 💕
Pozdrav curke, mi smo ok, čekamo pregled u Petak… što se tiče kupanja čitam da je kupanje u moru dozvoljeno i čak blagotvorno, bazeni su malo riskantiji… ali meni i dalje smeđari pa mi je dana uputa da ne smijem u vodu dok bar nekoliko dana nisam imala cisti iscjedak jer cak i malo smedega znaci da negdje cerviks nije ful zatvoren pa moze neka bakterija uci… nisam htjela riskirati ali bome mi je bilo teško zadnjih dana, mi živimo na moru, i za vikend smo isplovili brodom pa se usidrili uz lijepe uvale… more kristalno čisto, topla voda… muž i prijatelji se kupaju… na momente mi je došlo da riskiram kao male su šanse ali odustala sam, znam da si nebih oprostila da nešto pođe po zlu…nadam se da će mi tokom 9. mjeseca proći taj hematom i da ću imati priliku okupati se u moru barem jednom prije kraja ljetne sezone…
Nemoj se kupati dok god imaš smeđarenje...meni je ginekolog rekao da nema ništa bolje od plivanja u trudnoći, al prije toga je tražio urednu urinokulturu i sve ostalo....pretpostavljam da će ti se maknuti, ja sam imala u 2 navrata po par dana, al tad se nisam kupala
A neznan sta je gore.Meni su mucnine svaki dan umirem od muke al apetit ne prestaje i jeden i jeden iako mi je muka ..
1.8.2021 Curetak stigao 💗
Cure bokic,samo da vas na brzinu pozdravim♡
Cestitam svima na dobrim pregledima.
Ja sam bila u ponedjeljak. Srce jos nije kucalo i narucila me sutra da vidimo da li ce prokucati.. jer ide na godisnji pa je htijela provjeriti prije godisnjeg. Poslije pregleda sam par puta imala smedi iscjedak,nadam se da je sve ok.
Tesko mi je,jake mucnine imam jedem svakih sat vremena jer mi je nekako lakse. No nastavim li bit cu kao slon...
Sreca4 samo da ti kazem da suosjecam s tobom jer sam na pocetku prolazila isto to. Krvarila sam i srce se nije culo na prva dva pregleda. Kada sam bila 6+1 jos uvijek se nije culo srce, tek na pregledu sa 7+5 se je culo srceko.
Kazu da je bila kasna ovulacija iako se ja u to ne mogu uvjeriti jer su mi ciklusi tocni kao urica.
Hocu ti reci da vjerujem da ce sve biti ok, ali ako se sutra srce ne cuje, nemoj biti pod stresom zbog toga. Bitno da se razvijaju gv i zv, a i srceko moze i kasnije prokucati 😊
I da javim dobre vijesti, dosli su mi rezultati veritasa, nalaz je uredan i dolazi nam decko🥳
Cherry cestitam na urednim nalazima i dečku!
Ljubomorna sam na nalaze, danas mi je 7.dan od qualified-a a još nisu stigli, izludit ću. Osvježavam mail svakih par minuta. 😅
👧35g 🧔38g
👶🏻5g
Cure bokic,samo da vas na brzinu pozdravim♡
Cestitam svima na dobrim pregledima.
Ja sam bila u ponedjeljak. Srce jos nije kucalo i narucila me sutra da vidimo da li ce prokucati.. jer ide na godisnji pa je htijela provjeriti prije godisnjeg. Poslije pregleda sam par puta imala smedi iscjedak,nadam se da je sve ok.
Tesko mi je,jake mucnine imam jedem svakih sat vremena jer mi je nekako lakse. No nastavim li bit cu kao slon…
Ja sam isla sa 6+1 i nije se culo srce.
Dr me zakazala za 7 dana i poslije se culo.
Isto kazu kasnija ovulacija potencijalno bila, mada su mi uvijrk tacne
2021 Baby girl 💕
03/25 missed ab 💔
06/25 Baby girl 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji