Dešava li se i vama da osjetite bebu ali je ne možete uloviti nikako😆 ?
Osjetim je kad sam aktivna zatim sjednem ili legnem, baš udarce,lupkanje znam da je sigurno to to jer nikad to do sad nisam osjetila ali dok stavim ruku i pogled spustim ka stomaku, ništa.Zaboravim na to nastavim dalje,nakon minut ili dva ona se opet javi, i tako se cijeli dan lovimo hahaha
Ispočetka je tako bilo i meni, ali sad već kako tjedni prolaze, osjetim i rukom, a kad se posreći vidim i trzaje 😃

Termin 25.03.2026.
🩷V🩷
Vidim da si oko kraja 18 tjedna pa bi rekla da je sve to normalno. Ja sam tek kasnije osjetila ju skroz i pod rukom i sad lagano primjećujem što ju razbudi, a što mi ju uspava.. Sad će i tvoja bebica postati sve jasnije aktivnija :D
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Ja ti zavidim sto osjecas bebu🥹moja je neka mirna ocito🫣osjetila sam ju prije 2 i 3 dana i to samo na kratko. Moram priznati da sam u sve tri prethodne osjetila oko 15tt a sad doslovno nista😒😮💨

Hahaha,ja svoju bebu stvarno osjetim ima sigurno sedmicu dana,ako ne i nešto više.Spol još ne znamo, planiram pregled negdje za 2 sedmice ili manje,pa da napokon i to saznamo :D
Uglavnom dobro smo,vrtimo se ali eto nikako da je ulovim, i danas sam ulovila napokon na sekund vidjela sam stomak dok se pomjerala ^^
22.03.2024 |6| 💔
25.08.2025 ➕️ due date 21.04.2026 🫶
Girl🎀
22.03.2024 |6| 💔
Girl🎀
Cure,znate li možda kako u Bosni doći do babywatchera? Ne znam puno o tome iskreno,ali čitam da se tu čuju otkucaji srca bebe i jel se može gledati, ne znam??
Ali zanima me dostupnost za BiH ,pa ako neko zna, hvala vam :)
https://olx.ba/artikal/36660256/fetal-doppler-dopler-za-mjerenje-otkucaja-srca-bebe/
ovako slicno izgleda, ja imam zeleni, cuju se otkucaji, ne moze se vidjeti beba.
40 god, hipo, pai I 4g/5g, AMH 24, 33god, normo(??)kariogram ✔️, biopsija ✔️06/23 Missed ab.
03/24 biokemijska, 10/24 biokemijska, 12/24 biokemijska,
03/25 12 js, ICSI 9 js, 6 oplođeno, 1 četverodnevna i 1 blasta
04/25 ET biokemijska, 07/25 FET, 1.beta 128, 2.beta 707, ❤️
22.03.2024 |6| 💔
Girl🎀
Cure gdje kupujete termo tajice? Sad za ova hladnija vremena
U Lidlu su ovaj tjedan bile trudničke termo tajice i štrample. Baci oko, možda ih je ostalo.
3.7. ➕
NIPT: low risk curica🩷
Termin: 13.03.
Ja sam uzela te iz Lidla i očekivala sam da će mi biti puuuno toplije. Vidjela sam u Sinsay da imaju tajice s krznom. No, nisu trudničke i nisam ih uzimala pa ne znam kakve su.
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
30.8. +
Stiže nam decko❤️
Cure jel vas bole leđa i rebra?
Mislim da je nedavno čak netko pisao nešto na tu temu, ali ne da mi se listati sada stranicu po stranicu. Ja osjetim zadnjih par dana rebra me baš bole (iako mi je to možda od položaja spavanja) i ako ležim ili sjedim ustat se iz tog položaja ko baba sam, treba mi dobrih par sekundi da se ipravim :D imam osjećaj da će mi donji dio kralježnice puknuti, ako se ispravim odmah.
Mene leđa baš ubijaju zadnjih dana, baš taj donji dio, neku noć nisam mogla spavati koliko su me bolila

2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Nipt - low risk, curica 🩷
Termin: 01.03.2026.g.
I mene bole povremeno, u životu me nisu boljela pa znam da je od trudnoće, zasad trpim a kako će biti kasnije, budemo vidjeli, ali očekujem sve češće i jače, ovako se tijelo lagano navikava 😃

Termin 25.03.2026.
🩷V🩷
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Evo curke samo da se javimo sa današnjeg pregleda... bebica je super, na točno 10cm smo trenutno.
E sad hematom je još uvijek tu, skroz kod cerviksa i još uvijek je 6cm. Dr kaže da mu ne izgleda na ultrazvuku kao da je to svježa krv nego više kao da se počeo resorbirati, aaaliii nekako mu nevjerujem, dali on to stvarno može znati i vidjeti. Ipak ću kod privatnika biti sigurnija ako on to provjeri.
Sljedeći pregled 19.12.
Ejj,drago mi je da je s bebicom sve u redu💖nadam se da ce i taj hematom uskoro nestati🥹🙏

I meni je drago da je bebica dobro :)
Za hematom mislim da cak mogu vidjeti to sto si napisala jer je i meni doktor rekao da prolazi i da vidi da je stara krv.
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Drago mi je da je pregled dobro prošao i nadam se da će ti se hematom brzo do kraja reapsorbirati. Što ti je dr rekao vezano za mirovanje, odnosno aktivnosti?

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Čupkica iskreno se nadam da to stvarno je tako i da će to s vremenom nestati.
Anisel93 pitala sam ga bas kako da nastavim sada dalje s obzirom da nemam stvarno nikakve simptome niti ikakvo krvarenje, pa mi je rekao da nastavim kao i do sada, znači eto sve radim što mogu samo izbjegavam neke teže fizičke poslove. Jedino što mi je rekao da izbjegavam voziti auto koliko mogu 🙈, a ja to nemogu nikako, svaki dan sam u autu po par puta pa makar 20minuta.

Little boy mama
17.05.2024. 👶🏻🧸💚
06.07.2025. 7tt missed ab🕊
06.09.2025. ➕️🌈
21.09.2025. 6+5 imamo ❤️
10.12.2025. 17+6 stiže gazdarica 🩷

Little boy mama
17.05.2024. 👶🏻🧸💚
06.07.2025. 7tt missed ab🕊
06.09.2025. ➕️🌈
21.09.2025. 6+5 imamo ❤️
10.12.2025. 17+6 stiže gazdarica 🩷
Evo i mene nakon fetalnog echa.
Pregled trajao 30tak minuta, pregledao morfologiju srca detaljno, otkucaje, nalaz potpuno uredan :))
Cekamo redovni ultrazvuk 2.11.
23+3 danas, ja sam sve okruglija :D netko je gore spomenuo odjecu iz lidla.. ja kupila famozne tajice i to par komada- super su ko strample al bas ih ne bi nazvala tajicama 🤣
Bas mi je drago za super nalaz.
i meni su te tajice kao strample, tako cu ih i nositi
40 god, hipo, pai I 4g/5g, AMH 24, 33god, normo(??)kariogram ✔️, biopsija ✔️06/23 Missed ab.
Pozdrav svima! Imam pitanje u vezi otvaranja komplikacija. Idem sa 1.12. Ako sam dobro shvatila sad cu dobiti od ginekologa potvrdu koju nosim poslodavcu da otvaram komplikacije, a doznake i sve ostalo, znaci kopiju tekuceg, potvrdu o placi i zahtjev predajem na kraju 12.mj. kad i dobim doznake jel?
prosjek zadnjih 6 placa, to vam daje poslodavac, kopija tekuceg, kopija osobne, potvrda ginek i predaje se na na HZZO prilikom otvaranja. Sad neka me netko ispravi ako jos sto treba.
Doznake se moraju predati najkasnije do 5. u mjesecu za prethodni mjesec, najbolje zadnji dan u tekucem mjesecu.
Ovako kako je Finika rekla sam i ja. Dakle, odmah sve gore navedeno, osim doznaka koje se dobivaju krajem mjeseca, šalješ na HZZO. A poslodavcu normalno šalješ odmah onu potvrdu o privremenoj nesposobnosti za rad.

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Hvala cure, cula sam se sa dr. U pon idem po potvrdu pa nosim poslodavcu.
Imate li vi oko sebe osobe koje vam moraju po difoltu biti u zivotu, ali vas ta osoba ne moze ocigledno smislit? Mene bas frustrira takva osoba u mom zivotu jer i prije trudnoce ocigledno je imala problem samnom, ali sada me to bas dodatno smeta. Nikad ne pita kako sam, kako je beba, jel sve ok itd…ali redovito moram slusat o svim njezinim prijateljicama i kakve frizidere su kupile i slicne bedastoce i meni nepotrebne informacije jer ja te osobe ne poznajem, a da ne govorim koliko su usta puna djece tih prijateljica.
Smeta me sto ce ta osoba biti blisko vezana za nase dijete, a jasno pokazuje da ju ne zanima nista o bebi jer ocito joj smetam ja. Valjda me sve to dodatno sada bas i feustrira j ratuzuje.
Kako se nosite s tim, ako imate slicne situacije?
Evo morala sam se malo izjadat 😄
Ljudi su nazalost puni zavisti, ljubomore, ne znam ni sama kako bih to nazvala. Pokusaj svesti druzenje/kontakt na minimum. Znam da nije lako pogotovo kad je ta osoba blisko prisutna u zivotu, ali lagano na distancu i uzivaj u trudnoci.
Meni su fascinantni savjeti osoba koje me niti hrane niti oblace , a u sve bi se petljale.
Na distancu pa nek si misle.
Mogu zamisliti kako je to jer i sama imam takvu (vrlo važnu) osobu u životu. Osjećaj je gorak i jadan. Isplakala sam puno suza na tu temu i mislila si u sebi kako to sve nije fer. S vremenom otupiš, iako te i dalje povremeno bocne ta nepravda, ali ti nikoga ne možeš promijeniti, samo sebe. Ja sam nekako s vremenom (puno vremena) prihvatila da je to tako i da toj osobi jednostavno nije stalo. Smanjila sam očekivanja na minimum, a kad mi je teško, požalim se mužu i puno mi znači da sve razumije i da ne opravdava tu osobu iako se radi o njegovoj obitelji...

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Ja nažalost imam sličnu situaciju sa muževe strane obitelji, osobu koja je vrlo ružno odreagirala na ovu trudnoću i koja nije bila potpora u najtežem gubitku kojeg smo doživjeli. Jednako kao i ti, znam da toj osobi smetam ja a ne beba… mene pak najviše smeta što će nakon što se dijete rodi očekivati pristup djetetu nakon što su mene ignorirali cijelu trudnoću i nisu niti jednom pitali kako je beba… od mene se očekuje da održavam mir i budem ljupka i pravim se da ništa ne kužim i da je sve super što ja ne mogu pa sam se počela distancirati…rastužuje me cijela situacija i nažalost nemam savjet kako se nositi s time jer ga sama još nisam našla.

36 god.
8/2024 spontani 💔
1/2025 PPROM u 15. tjednu 💔🌈👼
4/2025 biokemijska 💔
Genetska trombofilija – Clexane
30.07. ➕
1. beta 928, 2. beta 4683.04
13.08. - imamo ♥️
17.09. Low risk - dečko 🩵
Vidim da nas ima još s istim problem. Također sam se počela povlačiti i distancirati od te osobe. Ne pitam ni ja ništa iako ima lijepih stvari koje im se događaju u životu. Odnosno ponašam se jednako kako se i prema meni ponaša. Ja samo ne mogu vjerovati da u nekim ljudima očito postoji tolika količina zavisti, a nikad ništa nije bilo, već eto doslovno iz čistog mira. Meni je lakše kada se povučem, ali mi je žao što to sada lagano već svi okolo vide. I opet kažem, smeta me jer znam da će prema bebici glumatanje ljubavi, a rigat će mi se od tog ponašanja :D
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji