Evoooo me.
Beba je super! Ima
20cm i 280g
Spol sam dobila na papirić pa sad čekam gender reveal.
Sve je super sta je danas mogla vidjeti- opseg glave, dužina bedra itd.
Jako sam sretna!
Cestitam na dobrom pregledu 🥰

2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Nipt - low risk, curica 🩷
Termin: 01.03.2026.g.
Predivno 🥰
Bome, tvoja je bebica bas dugacka 😊. Moja je na kraju 17 tjedna bila 12cm 🙈
Jel ti znas spol ili ce se vama roditeljima otkriti?
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Možda je drugačija mjera? Od glave do nogica ili od glave do guze. Hmmm.
Koliko grama?
Ne znamo spol do partyja, umrijet ću od znatiželje haha

👰1993
🤵1992
💙 Stiže nam dečko
E moguce da je mjera drugacija. Moja je od glave do trtice. Kilazu mi nikada nisu rekli.
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Da da, to ti je bilo 12cm + nogice.
Ovisi kakvu aparaturu imaju, neoi aparati pokazuju težinu neki ne.

👰1993
🤵1992
💙 Stiže nam dečko
Joooj divno, cestitke na odlicnom pregledu!
Obavezni javi spol da znamo i mi ❤️

Dječak 💙
Odlično! Čestitam na dobrom pregledu 🤗

36 god.
8/2024 spontani 💔
1/2025 PPROM u 15. tjednu 💔🌈👼
4/2025 biokemijska 💔
Genetska trombofilija – Clexane
30.07. ➕
1. beta 928, 2. beta 4683.04
13.08. - imamo ♥️
17.09. Low risk - dečko 🩵

👰1993
🤵1992
💙 Stiže nam dečko
to su centili/percentili
ne cm
Brzo ce party
Percentili u trudnoći odnose se na percentile fetalnog rasta — statističke mjere koje pokazuju kako se veličina ili težina vaše bebe uspoređuje s prosječnom populacijom za određenu sedmicu trudnoće.
📌 Šta su percentili?
[ul]
[li]50. percentil = prosjek (polovina beba je manja, polovina veća)[/li]
[li]Ispod 10. percentila = beba je manja od očekivanog za dob trudnoće (može ukazivati na intrauterini zastoj rasta – IUGR)[/li]
[li]Iznad 90. percentila = beba je veća od prosjeka (povezano sa gestacijskim dijabetesom ili jednostavno genetikom)[/li]
[/ul]
📊 Kako se percentili određuju?
Na ultrazvuku se mjere:
[ul]
[li]BPD (biparijetalni dijametar)[/li]
[li]HC (obim glave)[/li]
[li]AC (obim abdomena)[/li]
[li]FL (dužina butne kosti)[/li]
[li]Procijenjena težina (EFW)[/li]
[/ul]
Te mjere se zatim uporede s tabelama rasta i dobiju se percentile.
Kako misliš centili? Točno mi piše dužina i težina u cm i g.
Apsolutne mjere su mi svaki put mjerene.
Jedino na početku se mjeri trup a poslije dužina od glave to pete.

👰1993
🤵1992
💙 Stiže nam dečko
40 god, hipo, pai I 4g/5g, AMH 24, 33god, normo(??)kariogram ✔️, biopsija ✔️06/23 Missed ab.
03/24 biokemijska, 10/24 biokemijska, 12/24 biokemijska,
03/25 12 js, ICSI 9 js, 6 oplođeno, 1 četverodnevna i 1 blasta
04/25 ET biokemijska, 07/25 FET, 1.beta 128, 2.beta 707, ❤️
Percentili u trudnoći odnose se na percentile fetalnog rasta — statističke mjere koje pokazuju kako se veličina ili težina vaše bebe uspoređuje s prosječnom populacijom za određenu sedmicu trudnoće.
📌 Šta su percentili?
[ul]
[li]50. percentil = prosjek (polovina beba je manja, polovina veća)[/li]
[li]Ispod 10. percentila = beba je manja od očekivanog za dob trudnoće (može ukazivati na intrauterini zastoj rasta – IUGR)[/li]
[li]Iznad 90. percentila = beba je veća od prosjeka (povezano sa gestacijskim dijabetesom ili jednostavno genetikom)[/li]
[/ul]
📊 Kako se percentili određuju?
Na ultrazvuku se mjere:
[ul]
[li]BPD (biparijetalni dijametar)[/li]
[li]HC (obim glave)[/li]
[li]AC (obim abdomena)[/li]
[li]FL (dužina butne kosti)[/li]
[li]Procijenjena težina (EFW)[/li]
[/ul]
Te mjere se zatim uporede s tabelama rasta i dobiju se percentile.
40 god, hipo, pai I 4g/5g, AMH 24, 33god, normo(??)kariogram ✔️, biopsija ✔️06/23 Missed ab.
Nigdje nemam taj podatak.
U Njemačkoj mi nije dala nikad takvu info. Od početka mjeri u cm i gramima i kaže mi je li to normalno ili nije. Do sad je uvijek bilo malo veći plod i evo sad je točno dužine za dob samo je malo teži nego prosjek (za nekih 30tak grama) ali to je normalno kaže.

👰1993
🤵1992
💙 Stiže nam dečko
Meni isto uvijek mjere su bile u mm i cm kad je curka postala veca. Nikad ni nitko nije spominjao mjere koje ovdje navodis. Cak mi i u nalazima pisu cm.
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
na slikama ultrazvuka se dobije isjecak s brojevima kao poseban slip ili vi to ne dobijete? meni na nalazu pise sve sto se naveli plus protoci kroz pupkovimu, evo ne znam, svaki doktor valjda drugačije radi i bezveze mi je da sam ista spomenula jer sad ispada da ja tu nesto izvodim
Finika dobijem i ja te podatke koje si spomenula, moja beba je uvijek manja jer mi je ovulacija kasnila pa tako da po uz je manja do max 5 dana.
A dobijem i ovo u cm/gramima

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Sve ok, piši nam svejedno.
Samo kazem, nisam nikad dobila dodatni slip sa tim Info.
Ni ništa o pupkovini. Čak ni broj otkucaja srca bebe.
Veličina, težina, kaže mi jel sve ok, i to je to

👰1993
🤵1992
💙 Stiže nam dečko
Ne sekiraj se sto si spomenula :)
Meni je vise zanimljivo kako je to od lijecnika do lijecnika drugacije. Iako, ja ni sliku ne dobijem 😄
Svakako je dobro sto dobijes puno vise informacija. Jel to kod privatnika ili socijalni? Ja sam privatno uvijek dobila slicicu, ali u bolnici dobijem samo nalaz bez slike (slike si sama snimim i fotkam za vrijeme pregleda).
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Cure bok, pišem sa zimskih, zanima me da li je koja na komplikacijama i da li vam je sjela uplata?
Meni nije, citam po grupama da ce biti u srijedu

2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Hvala, ma ja sam dio mjeseca na porodiljnom, a ti novci su mi sjeli, pa sam zato pitala, da nisu nesto zeznuli. Iako te isplate budu kasno popodne.

👫
36/36
10/2024 biokemijska

👫
36/36
10/2024 biokemijska
Cure, jel vas svrbi pupak? Moj se poceo izbacivat na van i bas me uhvati svrbez. Mazem s gelom i kremom, ali svejedno imam faze da me bas iziritira i dok ne namazem nece stati.
Kad to počne gurati na van? Meni nije još

👰1993
🤵1992
💙 Stiže nam dečko
Meni je pocelo unazad 10ak dana bas. Skuzila sam da mi je i maternica u razini pupka, a i curku osjetim da lupka oko pupka nekad pa pretpostavljam kad dode do te razine. Ne znam kako je drugima. 😄
Nije mi jos skroz ravan ni izbacen van, ali definitivno nije ni uvucen kako je bio prije.
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Daa, užasno, nije toliko bolno koliko iritantno. Makar mi se čini da su mi se oko pupka počele stvarati sitne strije. Ni meni nije ni uvučen, niti izbačen, ali imam osjećaj kao da je pitanje vremena.
3.7. ➕
NIPT: low risk curica🩷
Termin: 13.03.
Znaci počelo ti je oko 18 tjedna?
Meni je rekla da mi je maternica ispod pupka sto znaci da nije još počelo gurati pupak.
Ja sam dosta visoka pa mislim da još koji tjedan treba rasti da dođe gore hehe

👰1993
🤵1992
💙 Stiže nam dečko
Moj se van skroz izbacio, ima sigurno nekoliko tjedana… bio je ranije ful uvučen, sada kao napuhani balončić stoji vani… prilično nelagodan osjećaj pogotovo kako dan odmiče, ali nebih opisala kao svrbež, samo nelagoda… ne znam sto bi pomoglo, pratim da čujem ima li koja savjet :)

36 god.
8/2024 spontani 💔
4/2025 biokemijska 💔
30.07. ➕
13.08. - imamo ♥️
Bizidarkica, rekla bi da je krenulo tako nekako oko 18 tjedana da sam primjetila da se pupak lagano mijenja. Ja sam niska pa moguce i to sto kazes da ima veze.
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Cure koje su počele osjećati udarce, imate li fluktuacije u danima?
Ja sam bila presretna kada sam mogla lijepo osjetiti udarce, unatoč maternici na prednjoj strani i bila je mala boksačica, ali protekla dva dana su udarci veoma sporadični, jave se, ali jednom, dvaput na dan. Znam da me to ne bi trebalo zabrinjavati još mjesec dana, dok ne kreće brojanje udaraca, ali opet nekako imam osjećaj da pušem i na hladno.
s koliko se tjedana pocinju brojati udarci?
osobno ih jace osjetim kad sjednem ili legnem, ali recimo navecer su osjetno jaci. Kao da spava kad sam u pokretu i kad se smirim se probudi, mislim ne znam, pokusavam si objasniti.
S 28 tjedana, tako mi je rečeno. Sada sam pred kraj 23. i baš sam i ja primjetila, kada imam aktivniji dan, redovno se javi navečer i bude dosta aktivna. Isto tako, zna se javljati ujutro. Protekla dva dana sam malo usporenija pa moguće da je do toga, ili se nekamo zavukla...
3.7. ➕
Bas sam nekidan procitala da ih nase kretanje uspava, a kada se umirimo onda se razbude i budu aktivniji. Moja je isto aktivna kad legnem ili sjednem i to posebno navecer.
Nemoj brinuti, mislim da je vaznije da sada osjetis svaki dan kad je krenulo.
Ja imam dojam da je moja svaki drugi dan aktivnija 😄
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Meni isto zavisi o danu, javi se svaki dan ali neke dane češće, i budu snažniji udarci, dok neke ili manje ili čak ako je i podjednako ja ih ne registriram jer su slabiji. Pripisujem to činjenici da su još dovoljno maleni da imaju mjesta ugnijezditi se negdje “dublje” gdje ih slabije osjetimo. Moj malac je jučer lupkao toliko snažno da su se udarci vidjeli izvana na trbuhu… danas sam cijeli dan vani u šopingu i šećem i samo sam ga par puta osjetila, i daleko manje intenzivno nego jučer…

36 god.
8/2024 spontani 💔
4/2025 biokemijska 💔
30.07. ➕
13.08. - imamo ♥️
Meni je rekla ginekologinja na zadnjem pregledu da ukoliko se dogodi da prode dan da se ne osjeti da nije zabrinjavajuće jer je još mala, ali svakako sam dosad barem jednom u danu osjetila, valjda ovisi kako su raspolozeni 😂

Termin 25.03.2026.
🩷V🩷
3.7. ➕
Meni je baš čudna situacija. Osjetim kao neke valove, ne znam kako drugačije opisati jer nije toliko jako da bih rekla da su udarci. Osjetim to već od 9.11. I bude mi jako tvrd trbuh ispod pupka na jednom dijelu i onda prođe. Jučer su baš jači postali. Jako mi rano djeluje to. S prvim sinom sam osjetila od 16 tt udarce.
Inače ja krvarim 3.put od zadnjeg pregleda, ali nisu izljevi nego lagano krvarenje. Nadam se da to znači da prolazi hematom. Ako uskoro ne postanem pokretna poludit cu. 6 tjedana camim doma. Bas mi je tesko izdrzati. U prvoj trudnoci sam bila na mirovanju od 5mj ali mi je lakse bilo jer si veci tada pa ne patis za hodanjem. I nisam imala dijete.
Cure koje imate hematome kakvo je stanje kod vas?
Kad ti je idući pregled? Nadam se da će ti situacija izgledati bolje na idućem pregledu i da ćeš dobiti dopuštenje makar za kratke šetnje. Sjećam se da je tvoj hematom bio baš velik, nadam se da ga je sad beba nadrasla i da više nije tako opasan. Uglavnom, vjerujem da je to silno mirovanje užas i za psihu i za tijelo. :(
Ja izađem ujutro sa sinom do vrtića prošetati, tu i tamo skuham ručak i to mi je na tipičan dan sve od aktivnosti. Ali ja hvala Bogu već par tjedana ne krvarim, iako sam još na Utrićima i nadam se da ću ih se uskoro riješiti. Mene muče proširene vene, mislim da ih imam i tamo dolje jer mi je pritisak, pogotovo kad piškim ili ne daj Bože čučnem. Nadam se da će mi se to popraviti kad mi se maternica konačno digne, iako tko zna. Ova trudnoća mi je definitivno teža od prve koja je bila prije skoro 4 godine. Tad sam u drugom tromjesečju bila kao leptirić.

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Pregled mi je 25.11. Da, moj je hematom 5,5 cm. Na zadnjem pregledu ga je mjerila malo manje. Boli me stalno. Hodati ne mogu i da zelim jer krenem sepati i gegati se od bolova nakon nekog vremena ko da sam 8 mj trudnoce. Tjesim se sto nema vise izljeva. To je bas bilo grozno. Mene bi isto spasilo eto tako da malo prosetam sa sinom. Uglavnom sam na kaucu. Nakupovala sam nam karte i igre neke da ipak mozemo skupa raditi vise toga.

👦🏻 37
👩🏻 37
👶🏻 4
Dan po dan, na kraju ćemo se smijati kako nam je ovo bilo strašno i dugo ali prošlo je🤗
Ja jedva čekam ponedjeljak da vidim kakvo je stanje i s hematomom i s bebicom.
Na zadnjoj kontroli je hematom bio 6,12cm mislim tako nekako i skroz kod cerviksa na kontra strani od posteljice i od tada ni traga krvi nikakve nicega bas.
S obzirom na mjesto gdje je hematom rekli su mi da nemoram mirovati strogo ali da izbjegavam teže fizičke poslove, ja stvarno po kući radim sve i naravno nosim dijete od 10kg koje je zadnjih skoro 3 tjedna bolesno pa znate kako je 🙈
E sad jučer sam osjetila nešto za što sam stvarno pomislila da je bebica ali opet nekako je ipak jako rano. Prvu bebicu sam osjetila u 16tt a sada sam 14+6
Mrvicu iznad ožiljka od carskog s lijeve strane kao balončić i tako tri puta u pola sata dok sam ležala vise poslije ništa slično.
Nadam se da ćemo uskoro svi zaboraviti na hematome i da će to biti samo prošlost 🙈

Little boy mama
17.05.2024. 👶🏻🧸💚
06.07.2025. 7tt missed ab🕊
06.09.2025. ➕️🌈
21.09.2025. 6+5 imamo ❤️
10.12.2025. 17+6 stiže gazdarica 🩷
22.03.2024 |6| 💔
25.08.2025 ➕️ due date 21.04.2026 🫶
Girl🎀

👦🏻 37
👩🏻 37
👶🏻 4
Cure,mene samo zanima kako napravite ovo da vam odbrojava ispod imena koliko je stara trudnoća :D
Meni ne uspijeva,a htjela bih.Hvala vam
Odeš tu: https://tickerfactory.com/
Odabereš pregnancy, odabereš ruler, stisneš next i tako par puta dok sve ne odabereš ili ne upišeš i onda dobiješ na kraju dva linka. Ne sjećam se više koji od ta dva kopiraš u potpis ovdje na forumu i to je to! (pokušaj oba linka pa vidi koji radi) 😊

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Hvala ti.Valjda sam uspjela,ako i nisam nema veze :))
22.03.2024 |6| 💔
Girl🎀
Moze pomoc curke, kada kopiram link oba dva probala, ne prikazuje mi se nista osim cijelog linka
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
UZV ⏳ 30.10. bebac 860g 🩵
⌛️ OGGT test 31.10. gestacijski dijabetes, nataste 5.6
UZV ⌛️ 27.11. 🥰🤰🏼🩵
Sljedeci UZV ⌛️ 29.12.
Due date ⌛️🩵 13.02.
22.03.2024 |6| 💔
Girl🎀
Cure evo da se i ja javim, zadnja 2 tjedna sam imala ludnicu. Kuma sam bila u svatovima pa oko toga 100 stvari makar je bila skroz chill i manja svadba. Pa mi prva curka ima drame spavanjem pa ovo pa ono. Bila sam na anomaly scanu pocetkom 11.mj i sve je super i kako treba biti, bebica je tad imala nekih 320g. Iduci pregled mi je 5.12. I tad cu biti 24 tjedna pa nakon toga imam ogtt. Imala sam dosta bakterija u mokraci i radila urinokulturu pa mi ispao nalaz "fizioloska flora" tako da oke.. ja se osjecam dobro, trenutno sam extra umorna zbog sad neka 2 tjedna skroz van rutine i nespavanja prve curke. Pa nadoknađujem odmor dok je ona u vrticu. I ono sto me bas muci je išijas, tj taj zivac neki iz leđa u nogu koji mi ide me bas boli. Ne stalno ali neki pokret i neki korak i bas me prereze. Zna me i po noci boliti pa se nekak namjestim i bude bolje. Jel ima koja jos takvih problema? Razmisljam otici na neku masazu za trudnice, mozda pomogne.. pokusavam vjezbati par puta tjedno jogu i pilates. Pratim neku na yt sto ima takve videe za trudnice i bude mi bas bolje kad vjezbam ali nekako ili ne stignem ili mi se ne da pa to bude tako 2 puta tjedno mozda sto je premalo... ja sam za sad dobila 5 kg od pocetka. Tako sam i i u prvoj trudnoci i ful dugo mi se to zadrzalo, do tipa 30tog tjedna pa sad ne znam jel bude ista situacija i ovaj put (ipak stize Bozic 😆).
Sto se tice stvari za bebu, ja nisam jos nista kupovala ali trebala bi polako poceti i hvatati neke popiste sad za black friday i bozic...
Ne znam gdje se nalaziš, ali imala sam problema s kukovima i prije trudnoće pa kad su se krenuli širiti, nisam mogla od bolova, a opet, morala sam mirovati. Malo sam se raspitivala i dobila preporuke za Emmett metodu, koja je sigurna i za trudnice i funkcionira na nekim principima akupresure, i baš me preporodila. Možda i tebi pomogne.
3.7. ➕

🩷👧19.08.23.
🤰Due date 26.3.2026., stiže curica 🩷
Cure koje ste vec presle vece tjedne kad ste pocele osjecati bebe ili udarce ?. Ja sam sad 16 tjedana doktor je rekao da je posteljica sprijeda i da vjerojatno necu duze osjetiti udarce ali sa strane kao bi mogla osjetiti s tim da jos ne mozda tamo od 18 tt ali kao svaka je razlicita. Sve kontam i razumijem ali sam nestrpljiva. S obzirom da pisete da osjecate mjehurice i tako ja isto povremeno osjetim ali nekad ni sama ne znam sta je, jesu crijeva, jel krvna zila jel grc jel maternica hahaha doslovno ne znam sta osluskujem. 🤭☺️
I ja imam posteljicu sprijeda i počela sam osjećati kao "zrak u crijevima" ili pucketanje, ne znam kako bih to bolje opisala oko 17./18. tjedna, dok me oko 20. tjedna već lupkala toliko da je i muž mogao osjetiti. Nije pravilo,ovisi koliko ti je visoko/nisko posteljica, ali držim palčeve da to bude čim prije☺️
3.7. ➕
U prvoj trudnoći sam osjetila pokrete s 20+ tjedana tek (posteljica sprijeda).
U ovoj mi je trudnoći posteljica straga i nadam se da ću onda ranije početi osjećati pokrete. Jedva čekam! 😊

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Ja sam pocela osjecati u 25 tt. I to me ubijalo psihicki. Svi oko mene ispitivali su osjecam li bebu, tu su cure pisale kako osjecaju vec od 15/16/17 tj a ja nista. Dok na jednom pregledu nisam pitala i dobila odgovor da cu poceti osjecati kasnije zbog masnoce na trbuhu i jer je posteljica sprijeda. Malo sam se bila smirila. I eto, od 25 tj i mi uzivamo🙏🏻🙏🏻
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⌛️ 27.11. 🥰🤰🏼🩵
Sljedeci UZV ⌛️ 29.12.
Due date ⌛️🩵 13.02.
Meni je ovo prva trudnoca i neke senzacije sam osjetila vec oko 15,16 tjedna ali nisam znala sta je to tocno 😄
Sigurna sam bila da je beba kad sam bila sredina 19 tjedna.
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Ja sam sada 18.tjedan.Već sedmicu ili dvije osjetim trzaje u stomaku,kao da mi nešto otpukne unutra i tako par puta za redom najčeŝće kad hodam pa sjednem ili legnem.Uvjerena sam da je beba, ali na stomaku još nema vidiljivih pokreta, tako da muža ne maltretiram s tim dok se ne počne vidjeti na stomaku.Ne brini se,bit će to sve ok, nije svako isti :)
22.03.2024 |6| 💔
Girl🎀
Razumijem tvoje nestrpljenje, ista sam bila i ti mjehurići su me samo zbunjivali u ranijim tjednima, ništa mi ne znaci ako ne znam jel beba ili probava 🙈
Ja isto imam posteljicu sprijeda te sam tek negdje sredinom 19. tjedna osjetila prve baš udarce, i otada svaki dan, sada su udarci već prilično snažni i redovito se vide na van, toliko da ne razumijem gdje je ta posteljica točno i kako bi bilo da je stražnja… brzo ćeš i ti početi osjećati, razumjela sam da koliko rano osjetimo zavisi od lokacije posteljice i količini masnoće na trbuhu.

36 god.
8/2024 spontani 💔
4/2025 biokemijska 💔
30.07. ➕
13.08. - imamo ♥️

36 god.
8/2024 spontani 💔
4/2025 biokemijska 💔
30.07. ➕
13.08. - imamo ♥️
🧔🏻♂️36 👩30
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
6,7,8 mj pauza od ET-a
➕29.08 spontana trudnoća
Kako ste cure? Kako provodite dane a da samo ne jedete?
Trazim preporuku za kolica2u1 i 3u1 lijepa, sa velikim kotacima, i da nisu Egg od 2500e🤯🤯
Mi smo se odlučili za cybex balios s lux 3u1, s tim da sam jedno jaje i isofix vec uzela na vintedu, da ne moramo premjeṣ̌tati nego u svakom autu da imamo jaje
Mi idemo baš sutra vidjeti u Babyland što se nudi. Gledam da ne uzmem baš najskuplja, a opet da imaju sve te nastavke.

Termin 25.03.2026.
🩷V🩷
Cula sam da cybex dosta hvale, mi smo uzeli njihovo jaje

2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Mi smo se isto odlucili za cybex balios s lux. Meni su bila lijepa i Bebeto Flavio ali sam citala da su dosta teska i glomazna za stan.
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
tako sam i ja gledala , dala sam si limit max 600 e, da budu stabilns i ne uzasno teska. Isto tako i za krevetic, odabrala sam model koji ce me posluzit, s obzirom i da se selimo u drugu drzavu.
Mi imamo od prvog djeteta Bebetto Luca. Meni su i dalje lijepa, jako su udobna, idu na sve terene, ali su zaista ogromna, teško stanu u gepek i teška su i sve u svemu, ne bi ih ponovno uzela da sad kupujemo. Mi smo u nekom trenutku kupili i Metro koja su super za trgovine, uske redove i grad. Stanu svugdje i lako se sklapaju, ali po meni nisu baš za skroz male bebe iako se tako reklamiraju. Pošto već imamo dvoja kolica, nemam ama baš nikakvog izgovora za kupiti nova. 🤣

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Takoder, odluka pala na cybex balios s lux 4u1 trenutno cemo jos pricekat s kupovinom dvoumimo se izmedu crnih i bež. Meni je termin tek 1.5 tako da jos ne zurimo iako su popusti raspitala sam se i zena u trgovini je rekla da cybex ne ide nikad vise od 10 posto popusta eventualno 15 i to teze. Pa mi je zapravo onda svejedno kad kupujem pratim cijene vec online i u trgovinama oko mjesec i pol 2 i stvarno ako i ima popust bude oko 10 % naravno ovisi cijena i o boji kolica tako da eto.
Sto se tice slobodnog vremena imam na pretek jer od pocetka sam na komplikacijama radi ranijih spontanih, u zadnjih tjedan dva nemam neki veliki apetiti pojedem 3 obroka dnevno kao i prije trudnoce ako me bas nesto trazi jedem ali ako ne ne jedem. Mucnine su se smirile pa se mogu posvetiti malo druzenjima, setnje i po doma klasicni poslovi. Malo netflix, forumi i nekako se ubije vrijeme 🤭
🧔🏻♂️36 👩30
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
6,7,8 mj pauza od ET-a
➕29.08 spontana trudnoća
Mi smo se odlučili za Cybex priam 4u1, lijepa su mi i jako ih hvale. Nama su u trgovini rekli da neće biti ukljucena u crni petak popuste ali ako uzmemo sve nastavke skupa da možemo dobiti do 10% popusta…

36 god.
8/2024 spontani 💔
4/2025 biokemijska 💔
30.07. ➕
13.08. - imamo ♥️
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⌛️ 27.11. 🥰🤰🏼🩵
Sljedeci UZV ⌛️ 29.12.
Due date ⌛️🩵 13.02.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji