Nešto sam krenula istraživati opremu za bebe i naletjela sam na stranicu Bazzar, ima li netko iskustvo s online kupovinom ili je bolje uživo to rješavati? Voljela bih na jednom mjestu nabaviti sve a pošto je ovo prva beba nemam ništa od opreme pa sam mislila lagano ovaj mjesec krenuti s nabavkom da mi se ne nakupi
Mi smo za sina naručili sa bazzara krevetić ustvaru to je bilo mislim 5u1 😆
Znaci to je kinderbet komoda za presvlacenje tako u komadu i može se rastaviti tako da bude krevet za veće dijete, radni stol i mali ormarić (on ostaje od te komode za presvlacenje samo niži)
Mi smo imali mali problem jer su nam poslali 3 kutije a od te 3 kutije dvije su bile iste, tako da nam je ustvari jedna kutija falila a oni su tražili po uputama da im točno šaljemo koji dio nam fali pa se to malo zakompliciralo.
Ovako što se tiče tog kreveta ja sam prezadovoljnaaa nebi ga mjenjala za ništa.

Little boy mama
17.05.2024. 👶🏻🧸💚
06.07.2025. 7tt missed ab🕊
06.09.2025. ➕️🌈
21.09.2025. 6+5 imamo ❤️
10.12.2025. 17+6 stiže gazdarica 🩷
i ja sam gledala na bazzaru neke stvari, prije sam naručivla i sve bi došlo u pristojnom roku.
40 god, hipo, pai I 4g/5g, AMH 24, 33god, normo(??)kariogram ✔️, biopsija ✔️06/23 Missed ab.
03/24 biokemijska, 10/24 biokemijska, 12/24 biokemijska,
03/25 12 js, ICSI 9 js, 6 oplođeno, 1 četverodnevna i 1 blasta
04/25 ET biokemijska, 07/25 FET, 1.beta 128, 2.beta 707, ❤️
To mi je jedna od omiljenih stranica😂Ja stalno narucujem preko njih,sve je bilo tip top. Jednom su poslali krivu igracku no nista sto nisu ispravili relativno brzo😊

Termin 25.03.2026.
🩷V🩷
Cure, ja trenutno ulazim u 17.sedmicu.Prva mi je trudnoća,doduše druga jer je prva završila jako rano u 6.sedmici.
Nekako me strah što mi je stomak tako mali,jedva da se primjeti...zanima me je li to normalno, a već 17 sedmica? Bila sam tri puta na pregledu i bilo je sve uredu, u koji dan idem ponovo, ništa me ne boli, nemam mučnina uopšte.Jedino glavobolju i bol u leđima.
Normalno je ne brini, meni se u prvoj trudnoci tek vidio stomak od 5tog mjeseca.
A evo i u drugoj u tvojim tt bas su mi komentarisali da niko ne bi reko da sam trudna iako sam ja ga primjecivala.
Ja inace imam sire kukove pa se to valjda sve rasporedi i ne primijeti toliko xD
Bila si na pregledu - ne sikiraj se :)

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Malo je lakše kad vidim da ima još takvih slučajeva.Zbog predhodnog pobačaja toliko me strah bilo čega da ludim :( Naiđem na tamo neke snimke gdje žene za 17 sedmica imaju baš stomaka,a kod mene je to stvarno jedva primjetno..strah me
Nadam se da će sve biti ok na pregledu, hvala puno 💫
22.03.2024 |6| 💔
25.08.2025 ➕️ due date 21.04.2026 🫶
Girl🎀
Hejj,ma nema razloga za brigu,nismo svi isti...mojoj prijateljici se tek vidjelo iza 30tt realno,tak je bila kao samo malo napuhana a rodila decka preko 4kg,ja stvarno ne znam di se on sakrio😅😍ne brigaaaj♡ako je sve u redu na kontrolama to je najbitnije.

Nemoj brinuti, sve dok su pregledi uredni i bebica se dobro razvija sve je uredu.
Meni je isto prva trudnoća, sada sam u 19. tjednu i jedva se nazire. Prije bi rekla da ga samo ja i muž primijetimo :D
Imam osjećaj da izgledam kao da sam se samo malo bolje najela.
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
22.03.2024 |6| 💔
25.08.2025 ➕️ due date 21.04.2026 🫶
Girl🎀
Urin infekcije
Mame, je li koja dobila nalaz urina da nesto nije ok, da je neka bakterija te bila dalje poslana na urinokulturu? Da li se za to nosi isto prva mokraca, ili je neki drugi proces? Sada citam da je za bakterije u urinu dobar caj od brusnice, nasla sam ga u dmu pa sam si to misla uzeti…
Nakon loseg urina dr me uputila na tri uzastopne urinokulture i odradjen je antibiogram naspram kojeg sam dobila antibiotik.
Isto dosta put urin pokaze bakterije ali na kraju uk ispadnj sterilne.
Caj od brusnice je svakako dobar za sve urinarne infekcije i kao preventiva.
Ja pijem i dmanozu preventivno nakon eserihije jer se ona vraca.

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
U dm ima encian on je 100% brusnica mozes taj uzet. Uglavnom gledaj da je 100% brusnica ove u vrecicama ne valjaju to je hibiskus vecinom.
Urinokultura se daje kao prvi urin ujutro srednji mlaz

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
I ja preporučujem dmanozu za bilo kakve probleme te vrste....👍🏼 Pretpostavljam da se smije i u trudnoći?

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Dmanoza moze u trudnoci, bar ove sto sam ja uzimala, pise na upustvu a i dr mi je rekla.
Mada ja koliko znam dmanoza je ucinkovita samo za eserihiju, ne znam za ostale bakterije.

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Pozdrav,
Moja preporuka je NoCist, na bazi brusnice, pije se kroz 7 dana, prije spavanja, topi se u vodi. Meni je uvijek pomoglo, i nakon toga urinokultura sterilna.

11/18 - blighted
3/20 - missed ab
7/22 - missed ab
10/23 🩷E
04/25 missed ab
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
UZV ⏳ 30.10. bebac 860g 🩵
⌛️ OGGT test 31.10. gestacijski dijabetes, nataste 5.6
UZV ⌛️ 27.11. 🥰🤰🏼🩵
Sljedeci UZV ⌛️ 29.12.
Due date ⌛️🩵 13.02.
Pratim vas neko vrijeme pa sam se odlucila prikljuciti. U 20. tjednu sam i nosim deckica :)
Odmah cu vas pitati, mame koje ste eventualno prosle vodene kozice sa malisanima, imam i curicu koja ce uskoro 3 god. Danas je 8. dan od izbijanja, sad su se pocele stvarati krastice. Da li jos uvijek mogu kupati hipermanganom i mazati tekucim puderom?
Ja sam mazala dok nisu krastice otpale

2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Nipt - low risk, curica 🩷
Termin: 01.03.2026.g.
Pozdrav hrabrice, cestitke svima na dobrim pregledima ovih dana 🥰. Mi smo jučer obavili pregled 14+5 sve je u redu s bebicom lijepo raste, prostora ima pa se i zabavlja unutra. Pokusao je jucer naslutiti spol ali relativno je rano rekao je da za sad ne vidi "antenicu" ali ne moze ni potvrditi 100 posto da je curka pa cemo svakako jos malo pricekati. Uputnicu smo dobili za anomaly scan u bolnici pa cu se morat naruciti izmedu 18 i 20 tt. Kombinirani probir smo nazalost propustili radi gripe ali dobro svakako ne mogu promjeniti ishod bilo cega pa se ne zelim s tim dodatno opterecivati. Pricekat cemo anomaly. Iduci pregled je 5.12.
Da vas pitam cure koje ste oko 15 tjedana trudnoce da li vam se vidi stomak? Ja sam dobila 2 kg od pocetka trudnoce do sada doktor kaze da je to sve ok ali bome me i trazi jest kako je gripa prosla apetit mi se bas otvorio malo me i strah kila iskreno, a stomak je samo odjednom buknuo.
Hejj,cestitam ti na lijepom pregledu😊❤️
Meni se trbuh rano poceo vidjeti ali tako je sa svima. Na porodu svi misle da radam blizance😂

🧔🏻♂️36 👩30
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
6,7,8 mj pauza od ET-a
➕29.08 spontana trudnoća
Probala sam već nešt napisati, ali jednostavno se nije poslalo, kao da forum ne funkcionira pa ću opet sve napisati.
bebi2711, meni je također u tijeku 17. tjedan, a trbuh mi se nešto malo skuži. Ujutro manje, a predvečer nešto više. Ja sam mislila da ću u ovim tjednima već izgledati kao balon, ali ipak ne. 😂
a od početka trudnoće sam dobila jedva dvije kile.
Unazad par dana sam počela osjećati kao neke mjehuriće u donjem dijelu trbuha pa nisam sigurna bili to bili pokreti bebača. 💙 Ima netko iskustva s mjehurićima?
tako je i meni bilo sa cca 17 tt , mjehurići trbuh mi se počeo vidjeti tek neki dan , a sad sam 21 tt. tako da bez brige.
40 god, hipo, pai I 4g/5g, AMH 24, 33god, normo(??)kariogram ✔️, biopsija ✔️06/23 Missed ab.
03/24 biokemijska, 10/24 biokemijska, 12/24 biokemijska,
03/25 12 js, ICSI 9 js, 6 oplođeno, 1 četverodnevna i 1 blasta
04/25 ET biokemijska, 07/25 FET, 1.beta 128, 2.beta 707, ❤️
Ja sam curku pocela osjecati lagano oko proslog vikenda u 19 tjednu. Sve do tada (od 15 tjedna) imala sam svakakve senzacije u trbuhu 😄 i samoj sam si govorila da je to ona. Ja sam ju u pocetku vjr osjecala kao da mi misic titra, sad jel to bila beba ili ne nemam pojma 😄
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Hejj, i ja kao osjecam tu i tamo nesto🫣
Moram priznat da sam u prijasnjim ranije osjetila a sada bas ne. S tim da je malena veca za 1tj.pa odgovara 18tt...

11/2024 💔
4/2025 💔
8/2025 💙
Pozdrav lijepe moje, i ja vas pratim, ali nisam imala hrabrosti javiti se...
Želim nam svima dosadne i školske trudnoće, a curama koje trenutno imaju poteškoće da čim prije prođu i da sve zajedno uživamo do kraja...☺️
Dobro nam dosla♡
Mozes napisati termin poroda,datum pregleda pa dodam na listu😊

11/18 - blighted
3/20 - missed ab
7/22 - missed ab
10/23 🩷E
04/25 missed ab
Čini se da forum nešto nije najbolje funkcionirao... Jutros sam pisala nešto, sad vidim da nema ničega...
No dobro, htjela sam reći da se meni isto još ne vidi trbuh, ali ja sam tek 13. tjedan.
Mene pak muče proširene vene na jednoj nozi. Dobila sam ih krajem prve trudnoće, nisu se povukle nakon trudnoće, a sad vidim da opet kreću bubriti. Uzela sam si elastične čarape i neki gel, iako ne vjerujem da će mi to baš pomoći. Zasad me ne bole, samo izgledaju ružno... Gin kaže da mi je najbolje to kasnije operirati... Ima li ovdje još takvih supatnica?
Da,nazalost imam ih nekoliko po nogama i bas su gadne 😔 no jos gore - nedavno sam primjetila i na trbuhu,te su nove,od ove trudnoce😮💨ne bole sva sreca...ali da su ruzne bome jesu,gore i od strija!

Daaa, stvarno su ružne, žao mi je što i tebe muče! Nisam uopće znala da se mogu pojaviti na trbuhu, baš koma!

👱♀️ 32 👨 38
👦 3

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Curke,
Opet imam novi “problem”. Od početka mi se ti simptomi mijenjaju. Jedno prodje drugo dodje.
Imam užasnu bol u gornjem unutarnjem djelu bedara. Najčešće se pojavi nakon cijelog dana nekog normalnog kretanja Al nekad boli i od jutra.
Također i leđa se priključe tome navečer.
Pa tek sam 18 tjedana :(((

👰1993
🤵1992
💙 Stiže nam dečko
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji