Pozdrav cure, nikako da se i ja javim. S malom mi je turbo svaki dan.. mi smo prosli tjedan imali pregled i sve je hvala Bogu super i kako treba biti. Ja sam pocela njega osjecati ima vec neko vrijeme al evo zadnjih tjedan dana ne staje lupati☺️ sljedeci pregled je 26.11
Drago mi je za sve odlicne preglede do sad i neka tako ostane🙏🏼
Sto se tice briseva ja sam u prvoj trudnoci radila u prvom tromj 3 brisa i pred kraj jos jedan i evo sad sam opet ta 3 radila. Prvi put nisam prokvarila, a ovaj put mi je odma rekla da ce biti malo krvi zbog prokvrljenog cerviksa i da se ne brinem, tako je i bilo. Sad kad je hematom u pitanju nemam nikakvog iskustva…
Ja sam isto primjetila da se zebra vec neko vrijeme ne javlja. Nadam se da je sve okej

@newgirl hvala ti sta si se sjetila prije svega🥰🥰
Pisem ti ovako, jer ako idem odgovsrat ne vidim ikonu salji nego samo odustani. Pa napisem bibliju i nakraju ne mogu poslat, nazivciram se i preskocim pola grupe…
Isla sam da. Nista, ukratko, dijeta,1800 kalorija dnevno, 5 obroka. Nataste i nakon svakog obroka 1h pa 2h mjerenje secera, vodenje dnevnika sta sam jela,koliko. Najteze mi pada vadenje krvi za izmjerit secer. Nemam uopce krvi u prstima, jucer sam se 7x bola i nijednom nije uspio izmjerit od male kolicine krvi, tako da ne znam sta cu. Dosad, koliko sam sama mjerila secer mi je ok, ispod 5, a opet, mislim da je vadenje krvi u laboratoriju ipak relevantnije i pouzdanije jer mjeri vise toga, a ovaj kucni mjeri samo trenutno stanje, ispravite me ako grijesim. Zasada ne poduzimao nista, pratit cemo preko prehrane, pa za dalje vidjeti. Kako je ginek rekao, obzirom da sma ja velika, imam 180cm, ne mogu ocekivati da ce beba biti od 2.5kg i da ce malo prilagoditi brojke.. dosta me uplasio sa mogucim komplikacijama pri porodu, obzirom na gestacijskk secer.
Ima li koja od vas slicna iskustva sa gest.secerom?
Razumijem da. Nazalost ne znam sta da ti kazem jer se nisam susrela s time, ali vjerujem da cure koje jesu ce ti odgovoriti na ovo..
Znam da mi je poznanica imala secer i da je pazila tokom trudnoce, porod i sve proslo uredno. Bez ikakvih problema.

Dječak 💙
Jesu ti prsti topli kada vadis krv? Probaj da su ti cim topliji,malo fenom ugrij ili nekako. Nadam se da bude islo onda.
Sjecam se,meni su sve jagodice bile osjetljive i plave😮💨

👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
UZV ⏳ 30.10. bebac 860g 🩵
⌛️ OGGT test 31.10. gestacijski dijabetes, nataste 5.6
UZV ⌛️ 27.11. 🥰🤰🏼🩵
Sljedeci UZV ⌛️ 29.12.
Due date ⌛️🩵 13.02.
Pozdrav cure,
evo da se i ja javim malo...danas idem na ehokardiografiju, to je nova usluga u ginekološkoj ordinaciji u koju idem, doktor dolazi iz zg, taj pregled traje otprilike sat vremena, pa ću nakon znati reći nešto više o tome.
Počela sam osjećati bebu, ušla sam u 22. tjedan, s tim da je on od početka tjedan veći...
Pratim sve na grupi, podrška curama s hematomima, koliko sam mogla čuti po iskustvima, to se dobro završi na kraju, moja prijateljica je imala do 6. mj i sve je bilo ok!
Sretnoo,javi nam poslije malo vise o tom pregledu,kako i sta se radi,hvala ti♡

Cure, imam pitanje, gdje kupiti dobar grudnjak? Evo više ne znam ni sama, nikako naći neki koji se neće izvitoperiti na drugom pranju.
Ja kupujem u women secretu, tamo su mi se pokazali najbolji

2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Nipt - low risk, curica 🩷
Termin: 01.03.2026.g.
Omiljeni mi je bio womans secret i def najudobniji medjutim kako sad imam dosta vece grudi a ws su vecinom manji modeli presla sam na lisca.
Tu i tamo lindex uleti al ne znam imal to kod vas i hr, mada cjenovno su ko lisca a ona mi je bolja

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
40 god, hipo, pai I 4g/5g, AMH 24, 33god, normo(??)kariogram ✔️, biopsija ✔️06/23 Missed ab.
03/24 biokemijska, 10/24 biokemijska, 12/24 biokemijska,
03/25 12 js, ICSI 9 js, 6 oplođeno, 1 četverodnevna i 1 blasta
04/25 ET biokemijska, 07/25 FET, 1.beta 128, 2.beta 707, ❤️
Cure, kakav vam je libido? Evo meni skočio strašno hahah malo me i strah imati toliko akcije 🤣
Javite jel i kod vas aktivacija.
I moj je pojačan već tjednima, nažalost sada mi je zbog niske posteljice zabranjen ne samo seks već i orgazam… nije mi lako 🥲

36 god.
8/2024 spontani 💔
1/2025 PPROM u 15. tjednu 💔🌈👼
4/2025 biokemijska 💔
Genetska trombofilija – Clexane
30.07. ➕
1. beta 928, 2. beta 4683.04
13.08. - imamo ♥️
17.09. Low risk - dečko 🩵
Auuu drži se :( bas šteta. Nadam se da će se podesiti uskoro kako treba

👰1993
🤵1992
💙 Stiže nam dečko
Kod mene isto pojacan, sad strepim samo da mi na prgledu ne zabrani, danas bas gleda cerviks i rez

2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕

👰1993
🤵1992
💙 Stiže nam dečko
Pozdrav cure, čitam vas tu i tamo, kad ulovim vremena, al nikako da se javim 😬
Termin mi je 8.4., radila sam nifty - sve je ok, nosim curicu 🥰 sljedeći pregled mi je 24.11.
Imam toddlera od godinu ipo i to je najveći razlog zašto nemam vremena, al potrudit ću se biti redovita na forumu 😬
Dobro nam došla! Želim ti bezbrižnu trudnoću 😊

36 god.
8/2024 spontani 💔
4/2025 biokemijska 💔
30.07. ➕
13.08. - imamo ♥️
Hej,dobro nam dosla i cestitam🌸
Ma no sikiriki,ja cekam 4.bebicu pa sam aktivna🤣🩷

Joj Bozidarkica, blago tebi. Meni je libido nula, ali me zato anksioznost lupa. Jučer sam se nešt zakačila s mužem. Nakon toga sam osjetila nervozu cijelog tijela da mi je čak i voda po tijelu prilikom tuširanja smetala.
Dešava li se i vama da ponekad osjetite nervozu/anksioznost/panični napadaj u trudnoći i kako se nosite s tim?
Ja sam za vrijeme 2. trudnoće, kad mi je doktor rekao da ništa niti od 2. trudnoće, krenula i na psihoterapiju, ali vidim da ima dana kad mi baš i ne pomaže i kad se brinem i oko najmanje sitnice.
Drži se❤️
Mene anksioznost lupala nakon sto sam prestala piti hormone u 10 tt, bila je intenzivna par dana i jos mi je u tom periodu muž bio na putu sto mi je jos teže palo. Koliko god zvuči glupo, odlučila sam ju prihvatiti i raditi sve sto me maksimalno opusta jer uvijek sve prođe, ništa nije vječno ❤️
Iako sad nemam problema s anksioznosti, tu i tamo tugom, libido je 0 cijelu trudnoću 🤣😅 (moguce i od mucnina i povracanja i umora)
30.8. +
Stiže nam decko❤️
Suosjećam i razumijem te! Trudnoća nakon gubit(a)ka nije laka i ponekad je strah i tjeskobu nemoguće kontrolirati. Ja prolazim sve navedeno, krenula sam na psihoterapiju i čak sam išla na nekoliko sastanaka sa psihijatrom da vidim bi li mi kakva terapija pomogla, nije mi na kraju prepisao nikakve lijekove i nastavila sam samo terapije sa psihologinjom. Na mene pozitivno utječe razgovarati s nekim, ali isto imam i dalje loših dana kada se teško nosim sa svime…

36 god.
8/2024 spontani 💔
4/2025 biokemijska 💔
30.07. ➕
13.08. - imamo ♥️
Ja isto znam biti dosta anksiozna, nisam imala gubitak, ali sam imala trudnoce sa jako puno komplikacija i onda ispadne da se sada brinem za bezveze do te granice da su mi neki rekli da ako i nesto bude sada da ce biti da sam si sama izazvala koliko se brinem 🙄, nisam jos nasla nacin kako se nositi s tim

2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Djevojke, hvala vam. Držite se i vi! ❤️
U ovoj trudnoći sam promijenila psihologinju jer se prijašnja s vremenom počela ponašati kao da smo si neke frendice i dosta mi je subjekivno počela pristupati (pomalo osuđivački), a ne objektivno i profesionalno. Kod druge psihologinje sam bila svega dva puta, zadnje sad u ponedjeljak, ali me već u srijedu uhvatila anksioznost. Čak sam dogovorila razgovor i sa psihijatricom jer se bojim za bebu. Čitala sam da su ljudi često anksiozni i depresivni kad im nedostaje određenih vitamina i minerala pa sam čak otišla i na vađenje krvi da i to provjerim. Znam da zvučim kao da idem iz krajnosti u krajnost, ali stvarno radim sve da shvatim točno zašto se osjećam kak se osjećam i da to promijenim.
11/2024 💔
4/2025 💔
8/2025 💙
Ja svima koji se osjećaju loše preporučam psihoterapiju. Sigurno da će i dalje biti lošijih dana, ali svakako je lakše kad se možemo nekome povjeriti i reći sve što nas muči. Možemo uvijek neke stvari reći članovima obitelji, ali, barem meni, nije to to. Kad pričam s obitelji i frendicama, imam neku kočnicu, a kad pričam sa stručnom osobom više se otvorim.
11/2024 💔
4/2025 💔
8/2025 💙
11/2024 💔
4/2025 💔
8/2025 💙
bebach04 žao mi je da se tako osjećaš, ideš li i dalje na terapiju? Mene nervoza opere pred pregled. Mislim da kad imaš negativna prijašnja iskustava treba puno snage za nositi se s tim.
Što se tiče akcije, akcije nema. Cijelo vrijeme sam na Utrogestanu plus moj muž radi van države.
Bila je neki dan tema briseva, mi smo bili u MPO postupku i sve briseve sam odradila prije trudnoće. Pitala sam doktoricu i rekla je da se obično rade u 14 tt i pred kraj trudnoće, naravno u slučaju bilo kakovog iscjetka, bolova ili sličnog po potrebi.
Ja sam bas pitala dr smijem li imati odnose za vrijeme korištenja utrogestana i rekla je da da
30.8. +
Stiže nam decko❤️
da, da i meni je rekla doktorica da moze. Meni osobno nije ugodno.
40 god, hipo, pai I 4g/5g, AMH 24, 33god, normo(??)kariogram ✔️, biopsija ✔️06/23 Missed ab.
Kod mene isto svi brisevi odrađeni prije MPO i svejedno sam ih morala opet prije cca mjesec dana, sad sam u 22. tjednu
Šta se tiče iritabilnosti i anksioznosti i napetosti - da da i da. Opere me tu i tamo bez ikakvog razloga, i onda se isto kacim sa mužem i svima.
Mislim da nam čak i bez akcije treba bliskosti, pažnje, maženja, ono 10x vise nego inače, onda kao da se osjećam sigurnije i automatski mirnije.

👰1993
🤵1992
💙 Stiže nam dečko
Hejj cure🤗
Jucer mi je bio pregled,iii dolazi nam djevojčica🥰🌸 Imali smo gender reveal pa se javljam sada😊 Malena je veca za tjedan dana i odgovara 17tt.
Sve je ostalo supeer. Tlak mi je krenuo divljati moram opet mjeriti stalno.
Poslala me u Petrovu na uzv/morfologiju bebe pa se moram naruciti.
Cestitamo za super pregled i jos jednoj drugarici 💕

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Čestitam na curici! 😊
Kako ste napravili gender reveal? Meni je to prefora i razmišljam da napravimo to kad saznamo spol...
Za tlak i Petrovu, sretno! 🤞

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Krivo sam se nadovezala 🤣
Anisel,kupila sam balon crni na kojem pise boy or girl i unutra su bili konfeti😊
Muz je drzao balon a najstariji sin ga je probusio🥰u krugu obitelji je bilo samo. Nismo radili onu pompu i paradu 🙈

Cestitammmmmm🩷🩷🩷🩷🩷🩷
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
UZV ⏳ 30.10. bebac 860g 🩵
⌛️ OGGT test 31.10. gestacijski dijabetes, nataste 5.6
UZV ⌛️ 27.11. 🥰🤰🏼🩵
Sljedeci UZV ⌛️ 29.12.
Due date ⌛️🩵 13.02.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji