Hvala cure u nedjelju ćemo vidjeti di šta, jel na indukciju ili možda pričekat koji dan, ali evo jučer krenule pripravne kontrakcije, ovaj put otvorena 2 cm pa se nadam da će se uskoro pokrenuti. Nema još beba puno vremena za biti u trbuhu
It’s a girl🩷
Doktorica Berovic je bas draga i ljubazna, sretnoo da nesto krene🤞🏼🤞🏼
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Kawa i ti si se bas priblizila porodu🤭😊😊😊
Ari sad izgleda da je prestalo krvarenje,ako opet ne krene😁 ali dobro ocito je normalno i do 6tjedana krvariti🤭
Mi smo obavili prvi pregled, beba je dobila 1kg i narastao za 4cm🥰🥰 tako mi je drago da tako napreduje na mom mlijeku, jer imam "savjetnice" oko sebe da bi bolje bilo da je na boci, ubijaju me vise svi u pojam
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Arisad izgleda da je prestalo krvarenje,ako opet ne krene😁 ali dobro ocito je normalno i do 6tjedana krvariti🤭
Mi smo obavili prvi pregled, beba je dobila 1kg i narastao za 4cm🥰🥰 tako mi je drago da tako napreduje na mom mlijeku, jer imam "savjetnice" oko sebe da bi bolje bilo da je na boci, ubijaju me vise svi u pojam
Tera, ma daj stvarno ti neko rekao da bi bilo bolje da je na boci nego da doji? Stvarno ljudi nisu normalni. Makni se od takvih 🤣🙈 ne slusaj nikoga
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Arisad izgleda da je prestalo krvarenje,ako opet ne krene😁 ali dobro ocito je normalno i do 6tjedana krvariti🤭
Sve ignoriraj.. super je napredovao, samo neka siki 🥰
Bok cure da se javimo,Petra je izgubila u početku 100grama i sad već dva dana dobiva tako da smo sad na 2320.
Uzv mozga je uredan i sve ostalo je top tako da se nadam da uskoro idemo domeka
Bok cure. Evo da javim da i mi rastemo ludo. Ne znamo koliko jer nam je patronazna na godišnjem ali imamo pregled za 10 dana kod pedijatrice. Čak je toliko narastao da sam eeplakala jer je prerastao bodi haha (valjda su hormoni)
Kako ide vama sa dojenjem, i da li koja mama kombinira dojenje i izdajanje?
💁🏼♀️32god
💁31god
Sortiraj odgovore
Najstariji