Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Babybell
    20. Travanj 2025. 07:05

Sretan Uskrs svima koji slave🕊️

👱🏼‍♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
    dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
    1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
    4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
    08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷

rosie0111
    20. Travanj 2025. 07:17

Sretan Uskrs cure i dečki, veliki i mali 💐🐰

Moina
    20. Travanj 2025. 07:27

Sretan Uskrs svima koji ga slave. 🤍
    Mi ive godine preskacemo Uskras jer ja sam toliko bolesna da sam jucer morala na hitnu koliko mi je bilo lose. Na zalost mi nisu nista mogli pomoc jer mi nista ne smiju dati (osim onog sto imam kod kuce). Tako da je bilo pij tablete i cekaj da prode. Danas je malo bolje ali vec 5 dana spavam samo po 1-2h jer ostatak ne mogu disati ili kasljem slajm van. Danas je bolje jer me usi ne bole vise ali me bole jako nos i sinusi, grlo i glava. Tako da kod nas ima 3 obojana jaja koje je mala bojala, jedno cokoladno jaje za nju i hrpa tableta za mene.
    Na hitnoj su rekli da je beba dobro.

Sirenita
    20. Travanj 2025. 07:31

Hvala curke🥰 i sretan Uskrs svima 🥚🐰

It’s a girl🩷

rosie0111
    20. Travanj 2025. 07:37

Moina

Sretan Uskrs svima koji ga slave. 🤍
    Mi ive godine preskacemo Uskras jer ja sam toliko bolesna da sam jucer morala na hitnu koliko mi je bilo lose. Na zalost mi nisu nista mogli pomoc jer mi nista ne smiju dati (osim onog sto imam kod kuce). Tako da je bilo pij tablete i cekaj da prode. Danas je malo bolje ali vec 5 dana spavam samo po 1-2h jer ostatak ne mogu disati ili kasljem slajm van. Danas je bolje jer me usi ne bole vise ali me bole jako nos i sinusi, grlo i glava. Tako da kod nas ima 3 obojana jaja koje je mala bojala, jedno cokoladno jaje za nju i hrpa tableta za mene.
    Na hitnoj su rekli da je beba dobro.

Ajme baš mi je žao 🥹. Samo odmaraj koliko možeš, bit će Uskrsa. Drži se. Nisam ni ja ništa stigla uz njih dvoje, ali nema veze.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.