Petra 🩷 i Mihael 💙 dobro nam dosli 🥰
toliko je novosti na forumu svaki dan da je pre tesko popratiti sve 😃 zato tebi Ari hvala sto si i dalje azurna s listom uz dvije svoje curice 🥰
piky sretno dalje, bolje da si pod nadzorom ❤️
tera super da si se i ti javila i da si ok 🥰 drzi se s obavezama.. moji su srecom svi blizu tako da cu imati veliku pomoc sigurno, i isto sam si nakuhala i smrznula, srecom u novom smo stanu pa nema posla oko ciscenja.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Hvala na čestitkama❤️
Evo da malo opišem porod.U 5 je bilo buđenje pa klasično Čepić tuširanje.
U 7 sam ušla u radaonu 3 cm otvorena i probušili su vodenjak.U 8 sam dobila drip 8 kapi počelo me stezati ali ništa prestrašno.Trazila sam epiduralnu a dok smo čekali anesteziologa dali su mi rajski plin i buscol.To je bilo dobro bolilo me al me bilo briga kaj me boli😅. U 9:45 sam dobila prvu dozu epiduralne pa sam spavala do 11:05,tad je bio pregled 8 cm otvorena dali još jednu dozu epiduralne i jednu dozu buscola.u 11:35 doso Cukelj da me pozdravi otkucaji na ctg počeli padat.Pitam ga zakaj padaju kaže on zato kaj radas,i u tri stiska bila je vani.
Petra je dobro,papa,spava,plaće ,Sad navečer su je vagali ima 2230 kažu da je to okej posto se i pokakala ako sve bude dobro u petak idemo doma:).
Ja također čestitam na malom Mihaelu❤️
PikyB neka poprate, samo mirno, kolestaza se drzi pod kontrolom lijekovima, bit ce sve ok❤️
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Hvala na čestitkama❤️
Evo da malo opišem porod.U 5 je bilo buđenje pa klasično Čepić tuširanje.
U 7 sam ušla u radaonu 3 cm otvorena i probušili su vodenjak.U 8 sam dobila drip 8 kapi počelo me stezati ali ništa prestrašno.Trazila sam epiduralnu a dok smo čekali anesteziologa dali su mi rajski plin i buscol.To je bilo dobro bolilo me al me bilo briga kaj me boli😅. U 9:45 sam dobila prvu dozu epiduralne pa sam spavala do 11:05,tad je bio pregled 8 cm otvorena dali još jednu dozu epiduralne i jednu dozu buscola.u 11:35 doso Cukelj da me pozdravi otkucaji na ctg počeli padat.Pitam ga zakaj padaju kaže on zato kaj radas,i u tri stiska bila je vani.
Petra je dobro,papa,spava,plaće ,Sad navečer su je vagali ima 2230 kažu da je to okej posto se i pokakala ako sve bude dobro u petak idemo doma:).
Ja također čestitam na malom Mihaelu❤️
Ajme pa baš se čini kao pozitivno iskustvo! 🥳🥳 Je li ti Petra prvo dijete?
Kako ti se čine uvjeti u Vinogradskoj? Pomažu li šta s dojenjem i jesu bebe stalno s mamama ili ih uzimaju?
PikyB neka poprate, samo mirno, kolestaza se drzi pod kontrolom lijekovima, bit ce sve ok❤️
Da za sad su mi samo ctg i uzv radili, vjerojatno cu danas opet vaditi zucne pa cemo vidjeti. Voljela bih da me puste doma uz lijek cim prije🤞 pa da dolazim na kontrole koliko god puta treba, u zg sam i nije mi problem i dva puta dnevno na ctg doci, ali vidjet cemo.
Inace jucer mi je gin na uzv komentirala da je mali se skroz spustio glavicom dolje, bas kao nisko. Trbuh mi se isto vidno spustio.. nisam stigla pitati je li to normalno, jel znate jel tako nisko glavica vec priprema za porod?
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Da za sad su mi samo ctg i uzv radili, vjerojatno cu danas opet vaditi zucne pa cemo vidjeti. Voljela bih da me puste doma uz lijek cim prije🤞 pa da dolazim na kontrole koliko god puta treba, u zg sam i nije mi problem i dva puta dnevno na ctg doci, ali vidjet cemo.
Inace jucer mi je gin na uzv komentirala da je mali se skroz spustio glavicom dolje, bas kao nisko. Trbuh mi se isto vidno spustio.. nisam stigla pitati je li to normalno, jel znate jel tako nisko glavica vec priprema za porod?
Piky ja sam isla vidjeti i svoje nalaze, zucne su mi najvise bile 18, i onda su se spustile na 7,3 dva dan prije poroda, a jetrene su mi bile dosta vise alt 170, ast 79, alp 174. To je bilo dan od poroda pa njih nije brinulo. Al dosta je vise od tvojih nalaza. To sam mislila rec.
Za spusteni trbuh to je ono sto sj primjetila, pa 34 tjedan si, to je dosta visoko ja mislim da to sto se trbhb spusti ne znaci da ce krenuti sutra😊nego se pomalo pripremas. U kojoj si ti bolnici, isto SD?
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Piky ja sam isla vidjeti i svoje nalaze, zucne su mi najvise bile 18, i onda su se spustile na 7,3 dva dan prije poroda, a jetrene su mi bile dosta vise alt 170, ast 79, alp 174. To je bilo dan od poroda pa njih nije brinulo. Al dosta je vise od tvojih nalaza. To sam mislila rec.
Za spusteni trbuh to je ono sto sj primjetila, pa 34 tjedan si, to je dosta visoko ja mislim da to sto se trbhb spusti ne znaci da ce krenuti sutra😊nego se pomalo pripremas. U kojoj si ti bolnici, isto SD?
Pa da, moji nalazi su blago poviseni, upravo je dr rekla da cemo sutra vaditi krv, znaci danas samo ctg. I nek se pripremim da cu mozda ostati preko praznika, ne znam evo meni je to cudno jer niti imam svrbez da ne spavam nocu niti su mi jetreni i zucne poviseni tako jako, al dobro valjda oni znaju sto rade. Da na SD sam. Vidjet cu sutra nalaze i nadam se da cu doma uz neku cescu kontrolu.
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Cestitam mama brz oporavak 🥰🥰
Ja ne stignem ni pisati ni citati, nemam bas pomoci pa dok sve stignem po kuci i jos oko bebe prode dan, a vec vidim da sam previse iscrpljena.. kad je vama prestalo krvarenje(lohije)? Posto samo dojim ocekivala sam da ce vec prestati ali od jucer opet je roskasti iscjedak🙄 i da u petak nam je prvi pregled kod pedijatra jedva cekam da vidim koliko je narastao jer na oci se vidi da je veci i deblji🤣
Tera promakao mi je tvoj komentar, pa meni su dosta trajale, na prvom pregledu 5 tjedan od poroda mi je ginekologica pocistila jos unutra zaostalu krv tamno smedu, znam da je i ona rekla kao da je to vec lagano trebalo prestati. I da ako ne prestane do 2 mj od poroda da se javim, al prestalo je😊a ovo da ti stane pa opet malo krene je bilo i meni.
Sto se tice vremana i stizanja svega, treba malo ulovit tempo kad i sta. Ja ujutro kad se spremam za izac izgledam kao ludak koji juri po kuci, al da, ono vrijeme dok nije na cici treba iskoristiti najefikasnije da stignes stavit susit robu, pojest, spremit, sebe nahranis, umijes itd i da onda nakon sljedeceg cicanja si spreman za van. Tako barem ja radim, samo u tom intervalu izmedu bas jurim po kuci😊za hranu sam jos u fazi nakuhvanja za vikend i odmrzavanja tijekom tjedna, sad kad su bili kisni dani i bile smo doma sam radila tipa pecenja itd sto duze traje. Al sve ovo sto imam puno pripreme rezanja, prijanja itd to ne radim kad sam sama s njom, a narocito ne kad sam s njih dvije😅 to je za vikend kad smo dvoje. Ili recimo dan prije narazemo krumpir,mrkvu itd i stavim u vodu pa samo sutradan izcjedim i ubacim u pleh. Moram i supruga pohvalit jer on puno pomaze po kuci, recimo navecer kad ja odem uspavat cure on malo posprrmi pocisti, jer je meni to s njima dok starija trci po kuci i raznosi ogracke po cijelom stanu doslovce nemoguce. I tako. Uglavnom izazov je al treba se malo posloziti pa ce bit dobro😊
Ja sam evo jucer s maleckom obavila prvu vecu spezu, bila je odlicna prespavala cijelu, kolica njena sam koristila umjesto ovih u ducanu cijela sam ih natrpala😅onda sam jos riskirala kupnju poklona za rodendane, tu mi se malo razdrecala na kasi, al boze moj to je sve normalno, vise su se prodavacice uznemirile da me brzo rijese, nego ja😅 izasla iz ducana podigla je i sjela na prvu klupicu da je podojim😊
PikyB da oni to nekako na svaki drugi dan vade. Ma vjerujem da ne zele nis prepustiti slucaju. Moja cimerica je bila hospitalizirana radi kolestaze, al ona ti nije imala nikakav svrbez, tako da najvaznije popratiti nalaze😊jer one mogu tako skakati, vidjela si rast u dva dana kod sebe.
Koja doktorica ti je bila?
PikyB da oni to nekako na svaki drugi dan vade. Ma vjerujem da ne zele nis prepustiti slucaju. Moja cimerica je bila hospitalizirana radi kolestaze, al ona ti nije imala nikakav svrbez, tako da najvaznije popratiti nalaze😊jer one mogu tako skakati, vidjela si rast u dva dana kod sebe.
Koja doktorica ti je bila?
Bila je neka sa kovrcavom kosom do ramęna, naocale i lijepo je sve objasnila. ne znam kak se zove pitala sam sestru ne zna ni ona hahaha.
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji