Rose drži se, brzo će i nedjelja bitno da cura dobiva na težini 🥰
Joj curke mene ne baš panika počela da neću znati prepoznati kad će krenuti sve to pogotovo ako će nedaj bože ranije.
Danas me mali opet tako izlupao da na kraju dana nisam znala jel on ili trudovi ili što 🤣 ujutro sam ustala s mužem u 5 kad on ide radi i kad je otišao me počela neka panika da me boli donji dio trbuha i da su trudovi i tako. Za svaki iscjedak sam počela zabrijavati da je čep/plodna voda, za svaki wc da je čišćenje.
Tješim se ako i krene prije da ima vas koje ste rodile i ranije nego sam ja sad, a i da ću valjda znati prepoznati kad neka bol neće prolaziti, a jačati će. Dajte me malo utješite! 🙏🏽🤣
Govorim Rose da će brzo nedjelja, a meni drugi četvrtak kad ću biti 36 tt izgleda daleko kao vječnost haha.
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
cupko nemoj si upropastit zadnje tjedne ovog krasnog i neponovljivog razdoblja nepotrebnim analiziranjem i panicarenjem :) ja sam puno mirnija bila kad sam spakirala torbu za rodiliste, oprala opeglala i sortirala robicu u komodu i pripremila apsolutno sve za bebicu. bilo mi je lakse jer sam znala i da sutra idem rodit da je sve spremno, a beba u visokim tjednima i dobro napreduje. isto kao i ti analiziram svaki promijenjeni ulozak, odlazak na wc i malo jaci udarac bebe koji mi se ucini kao grc, ali sve to prode i na kraju dana se osjecam kao da je sve ok, ne dozvoljavam si paniku nego se trudim uzivati i sto vise odmoriti i pripremiti na ono sto dolazi. kad si opet na pregledu?
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Onda ako je Cukelj utorkom bit ce te kod njega, vraca se za 10 dana s godisnjeg haha otputovao izvan Granica malo🫣
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Evo da se javim, još sam 2u1🫠 bila danas na pregledu, sve ok s bebom, bila je divna mlada liječnica Berovic, koja je imala nježnu ruku pa pregled nije bio nelagodan i napravila je stripping, možda mi to potakne porod, ako ne za Uskrs kontrola.
It’s a girl🩷
Sirenita sretno!
Mene su pustili doma, jer su zucne kiseline pale na 4,1, tako da nemam kolestazu. Za tjedan dana kontrola kod dr Grgica :)
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Evo da se javim, još sam 2u1🫠 bila danas na pregledu, sve ok s bebom, bila je divna mlada liječnica Berovic, koja je imala nježnu ruku pa pregled nije bio nelagodan i napravila je stripping, možda mi to potakne porod, ako ne za Uskrs kontrola.
Meni su nakon toga u kratkom periodu krenuli moji trudovi 😀🤞
PikyB suuuper❤️
Sirenita drzim fige da krene, ako ne jesam dobro zapamtila da bi inducirali u pon?
Cupko potpisujem od Kawe, sto puta sam pisala, uzivajte u trudnoci, glavom cete lupat u zid vi kojima je uredna trudnoca, jer ste je cijelu provele u brizi. A narocito vi kojima je prva, to vam vrijeme nitko ne moze vratiti, a druga je totalno drugacija kad vec imas dijete😊
Mi jucer imali valjda neki skok nisam je mogla pustit minutu bez da pocne vristat🤦🏼♀️ i samo na cici visila.
Danas sve super, prvi put izasla s obje curke i svasta obavila, dm, muller, ljejarna, ducan sitnice i cak sjela na kavu na suncu da se starija poigra u parku. Nakon jucer mislila sam da cemo krenut i vratit se doma😅al eto malecka prespavala sve, a cijela tura ispala izmedu dva dojenja😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Tinchilina super da si doma i da uzivas😊samo to pomalo i slusaj svoje tijelo😊
Rose joj znam da ti se to sad cini kao smak svijeta. Al proci ce i bit ce sve ok, to je sitnica nakon stresa u trudnoci sada😊
Bit ce sve super i to ces zaboraviti😊
Rosie kako se starija drži?😊
Di su nam rodilje, nema nigdje nikog, nas par se javlja, ste zive cure?😅
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Inače bila nam patronažna danas prvi put, ima sad 4140, dobio je 240 g od izlaska 🥳
Tinchilina super da si doma i da uzivas😊samo to pomalo i slusaj svoje tijelo😊
Rose joj znam da ti se to sad cini kao smak svijeta. Al proci ce i bit ce sve ok, to je sitnica nakon stresa u trudnoci sada😊
Bit ce sve super i to ces zaboraviti😊
Rosie kako se starija drži?😊
Di su nam rodilje, nema nigdje nikog, nas par se javlja, ste zive cure?😅
Hej pa mala je prvo me ignorirala, plakala čim on zaplače i tako, danas već bolje dosta, mazi ga i smiješan joj je i tako. Meni je teško palo, imam grižnju savjesti u smislu da je zakidam, makar svo slobodno vrijeme dok on spava odmah trčim do nje, a još spavaju dosta. Mama je moja došla i puno se igra s njome i vode je ona i muž svuda, tako da mislim da je njoj dobro, ali hormoni jel 🫠🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji