cupko nemoj si upropastit zadnje tjedne ovog krasnog i neponovljivog razdoblja nepotrebnim analiziranjem i panicarenjem :) ja sam puno mirnija bila kad sam spakirala torbu za rodiliste, oprala opeglala i sortirala robicu u komodu i pripremila apsolutno sve za bebicu. bilo mi je lakse jer sam znala i da sutra idem rodit da je sve spremno, a beba u visokim tjednima i dobro napreduje. isto kao i ti analiziram svaki promijenjeni ulozak, odlazak na wc i malo jaci udarac bebe koji mi se ucini kao grc, ali sve to prode i na kraju dana se osjecam kao da je sve ok, ne dozvoljavam si paniku nego se trudim uzivati i sto vise odmoriti i pripremiti na ono sto dolazi. kad si opet na pregledu?
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Onda ako je Cukelj utorkom bit ce te kod njega, vraca se za 10 dana s godisnjeg haha otputovao izvan Granica malo🫣
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Evo da se javim, još sam 2u1🫠 bila danas na pregledu, sve ok s bebom, bila je divna mlada liječnica Berovic, koja je imala nježnu ruku pa pregled nije bio nelagodan i napravila je stripping, možda mi to potakne porod, ako ne za Uskrs kontrola.
It’s a girl🩷
Sirenita sretno!
Mene su pustili doma, jer su zucne kiseline pale na 4,1, tako da nemam kolestazu. Za tjedan dana kontrola kod dr Grgica :)
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Evo da se javim, još sam 2u1🫠 bila danas na pregledu, sve ok s bebom, bila je divna mlada liječnica Berovic, koja je imala nježnu ruku pa pregled nije bio nelagodan i napravila je stripping, možda mi to potakne porod, ako ne za Uskrs kontrola.
Meni su nakon toga u kratkom periodu krenuli moji trudovi 😀🤞
PikyB suuuper❤️
Sirenita drzim fige da krene, ako ne jesam dobro zapamtila da bi inducirali u pon?
Cupko potpisujem od Kawe, sto puta sam pisala, uzivajte u trudnoci, glavom cete lupat u zid vi kojima je uredna trudnoca, jer ste je cijelu provele u brizi. A narocito vi kojima je prva, to vam vrijeme nitko ne moze vratiti, a druga je totalno drugacija kad vec imas dijete😊
Mi jucer imali valjda neki skok nisam je mogla pustit minutu bez da pocne vristat🤦🏼♀️ i samo na cici visila.
Danas sve super, prvi put izasla s obje curke i svasta obavila, dm, muller, ljejarna, ducan sitnice i cak sjela na kavu na suncu da se starija poigra u parku. Nakon jucer mislila sam da cemo krenut i vratit se doma😅al eto malecka prespavala sve, a cijela tura ispala izmedu dva dojenja😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Tinchilina super da si doma i da uzivas😊samo to pomalo i slusaj svoje tijelo😊
Rose joj znam da ti se to sad cini kao smak svijeta. Al proci ce i bit ce sve ok, to je sitnica nakon stresa u trudnoci sada😊
Bit ce sve super i to ces zaboraviti😊
Rosie kako se starija drži?😊
Di su nam rodilje, nema nigdje nikog, nas par se javlja, ste zive cure?😅
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Inače bila nam patronažna danas prvi put, ima sad 4140, dobio je 240 g od izlaska 🥳
Tinchilina super da si doma i da uzivas😊samo to pomalo i slusaj svoje tijelo😊
Rose joj znam da ti se to sad cini kao smak svijeta. Al proci ce i bit ce sve ok, to je sitnica nakon stresa u trudnoci sada😊
Bit ce sve super i to ces zaboraviti😊
Rosie kako se starija drži?😊
Di su nam rodilje, nema nigdje nikog, nas par se javlja, ste zive cure?😅
Hej pa mala je prvo me ignorirala, plakala čim on zaplače i tako, danas već bolje dosta, mazi ga i smiješan joj je i tako. Meni je teško palo, imam grižnju savjesti u smislu da je zakidam, makar svo slobodno vrijeme dok on spava odmah trčim do nje, a još spavaju dosta. Mama je moja došla i puno se igra s njome i vode je ona i muž svuda, tako da mislim da je njoj dobro, ali hormoni jel 🫠🤣
Hvala cure u nedjelju ćemo vidjeti di šta, jel na indukciju ili možda pričekat koji dan, ali evo jučer krenule pripravne kontrakcije, ovaj put otvorena 2 cm pa se nadam da će se uskoro pokrenuti. Nema još beba puno vremena za biti u trbuhu
It’s a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji