Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kokili
    20. Travanj 2025. 18:48

Sritan uskrs svima koji slave! 
    Meni danas cijeli dan bh kontrakcije, vec me brine da traju cijeli dan svako malo, plus ostro probadanje u cerviksu, ili nisko dolje negdje. Sve lagano ignoriram jer racunan da ce se nesto krenit dogadat ako sluzni cep ispadne ili nesto trece 😐
    U prvoj trudnoci nisan imala nista od toga pa me eto malo brine

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

Lejla97
    20. Travanj 2025. 18:59

Sretan Uskrs svima koji slave❤️

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

• cupko
    21. Travanj 2025. 08:50

Kokili

Sritan uskrs svima koji slave!
    Meni danas cijeli dan bh kontrakcije, vec me brine da traju cijeli dan svako malo, plus ostro probadanje u cerviksu, ili nisko dolje negdje. Sve lagano ignoriram jer racunan da ce se nesto krenit dogadat ako sluzni cep ispadne ili nesto trece 😐
    U prvoj trudnoci nisan imala nista od toga pa me eto malo brine

Ja imam vec neko vrijeme jako česte bh, a prošlu subotu sam imala takva probadanja u cerviksu da sam isto mislila da će nešto krenuti i bila sam sigurna da će i ginek na pregledu vidjeti neke promjene, ali ništa. Mada su meni nakon mirovanja probadanja prestala, a i bh imam najčešće dok se krećem tako da očito to ništa ne znači 😁
    Mene je jučer šogorica podsjetila kako je nećaka rodila s 36+3 i bilo je sve ok bez dodatnih dana u bolnici tako da se ja jos malo čuvam do kraja tjedna , a onda opet sve po starom pa kad odluči doć nek dođe 🤣
    Inače sretan Uskrs svima i čestitke na bebicama sa zakašnjenjem, baš sam bila psihički doma prošlih dana pa me nije bilo ni na forumu, ali eto malo sam živnula. 
    Nadam se da ste i vi sve dobro i vaše bebice. 🥰

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

• Kokili
    21. Travanj 2025. 10:12

Bila sam spremna jutros ic na hitnu ako ne budem osjetila bebu jer sam cijelu noc imala menstrualne bolove da skoro nisam ni spavala. Ujutro je krenula udarati i bolovi su skoro nestali pa racunan da je neka turbo priprema 😀 reko valjda cu skuzit kad budu pravi trudovi

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

Čokoladica 🍀
    21. Travanj 2025. 10:46

Cure, sta se uobičajeno radi na pregledu u TA? Da znam sta ocekivat

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Babybell
    21. Travanj 2025. 10:57

Čokoladica 🍀

Mene su nakon 2h cekanja pregledali za 5min🤣 i to sam samo dignula majicu napravili uzv za par sek rekli koliko je teska i da nije u dobroj pozi za porod tj ako tako ostane na stranu radi moje male zdjelice da cemo na carski. Ugl samo su me isprepadali i od soka nisam nista ni pitala sto sam htjela. Nadam se da ces imat bolje iskustvo a i ja se nadam sutra na svom pregledu imati malo detaljnije sve to skupa da znam na cemu smo

👱🏼‍♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
    dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
    1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
    4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
    08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷

Babybell
    21. Travanj 2025. 10:59

Čokoladica 🍀

I klasika vaganje, mjerenje tlaka i piskit na trakicu. Meni ctg jos niti jednom nisu radili pa cu i to sutra pitat. Ugl mozda najbolje da si napises sto te sve zanima da ne ostanes kao ja sa sto upitnika iznad glave kako su me brzo izbacili van😅

1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌

Čokoladica 🍀
    21. Travanj 2025. 11:45

Babybell

Čokoladica 🍀

I klasika vaganje, mjerenje tlaka i piskit na trakicu. Meni ctg jos niti jednom nisu radili pa cu i to sutra pitat. Ugl mozda najbolje da si napises sto te sve zanima da ne ostanes kao ja sa sto upitnika iznad glave kako su me brzo izbacili van😅

Babybell ajme 🙈 ti si na SD? Ja idem u Vinogradsku. Znaci nisi se ni skidala? 🤣🤣
    A ne znam ni sta bi pitala vise.. samo me zanima jel jos na zadak ili ne, iako mislim da je. 

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Babybell
    21. Travanj 2025. 11:52

Čokoladica 🍀

Babybell

Čokoladica 🍀

Babybell ajme 🙈 ti si na SD? Ja idem u Vinogradsku. Znaci nisi se ni skidala? 🤣🤣
    A ne znam ni sta bi pitala vise.. samo me zanima jel jos na zadak ili ne, iako mislim da je.

Da ja sam na SD. Tako da mozda je na Vinog bolja situacija. A i ovisi ti na kakvog dr naidjes. Ja sam imala tog popa doktora koji sutra nece biti, ali oce opet iduci uto😅 htjela sam se ja skinuti vjeruj mi hahaha ali su me gledali kao nema potrebe🙄 javim bas kako ce sutra to sve proci, ali posto se meni termin bas lijepo blizi voljela bi znati malo vise nego sto su mi rekli zadnji put🤨

• cupko
    21. Travanj 2025. 12:17

Kokili

Bila sam spremna jutros ic na hitnu ako ne budem osjetila bebu jer sam cijelu noc imala menstrualne bolove da skoro nisam ni spavala. Ujutro je krenula udarati i bolovi su skoro nestali pa racunan da je neka turbo priprema 😀 reko valjda cu skuzit kad budu pravi trudovi

Da ja jedino mensturalne bolove nemam, ali baš sam se bila ustrtalila prošli vikend zbog tog probadanja, probadanja u preponama i još mekša stolica 🤣 
    Isto me strah da neću skužit kad budu pravi, ali valjda budem bitno da se bar 36. tjedna dokopamo haha

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.