Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Thumbelina31
    17. Travanj 2025. 11:57

Čokoladica 🍀

Thumbelina31

Čokoladica da… Javi kad ti se jave i ja javim tebi. Nadam se da će brzo…

Flower čestitke!!🥳🥳 I brz oporavak!🩷

Thumbelina evo odg su mi, tj. narucili su me. Samo ne znam kod koga 🙈

Koji dan su te naručili i kad si dobila termin? Znam da je Čukelj utorkom, Gall četvrtkom, a Sabolović Rudman petkom. 

Čokoladica 🍀
    17. Travanj 2025. 12:47

Thumbelina31

Čokoladica 🍀

Thumbelina31

Koji dan su te naručili i kad si dobila termin? Znam da je Čukelj utorkom, Gall četvrtkom, a Sabolović Rudman petkom.

Utorak! Ja sam mislila da je cukelj ponedjeljkom. Ako je on utorak onda su mi ipak uslišili zelju 🤞🤞

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Lejla97
    17. Travanj 2025. 13:29

Ponedjeljkom je Čukelj inace, ja sam isla k njemu tj on me vodio..  ne znam jel to kaj novo sad odkad nema ekipe iz Merkura mozda..

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

• rose1502
    17. Travanj 2025. 13:57

Cukelj od 15.04 ima ambulantu utorkom,danas je otišao na put ako nekog zanima😅😅

Petra i ja smo dobro,nažalost doma ćemo tek u nedjelju ili ponedjeljak pa sam psihički nikako ali držim se.Kazu da ih je strah pustit ju sutra da nebi bilo da krene padat na težini doma a blagdani su.Ovak je inače super,glukoza i krvna slika dobre,na adaptiranom je.

• PikyB
    17. Travanj 2025. 14:04

rose1502

Petra i ja smo dobro,nažalost doma ćemo tek u nedjelju ili ponedjeljak pa sam psihički nikako ali držim se.Kazu da ih je strah pustit ju sutra da nebi bilo da krene padat na težini doma a blagdani su.Ovak je inače super,glukoza i krvna slika dobre,na adaptiranom je.

Jao skroz te razumijem, kad su meni s prvom bebom rekli da moram dan duze ostati jer je izgubila vise od 10%, plakala sam cijeli dan. To su hormoni ne mozes protiv toga nazalost. Super da su joj krvna slika i glukoza dobri!

Ja se dosadujem u bolnici, uopce mi ovo nema smisla nekog, nista mi ne rade, jedan ctg smo odradili, bebu osjecam normalno.. mogli su me tako jucer poslati doma i sutra ujutro da dodem nazad u bolnici da izvadimo krv i ostalo.. al ok. Pitala sam sestre jel smijem izaci ispred bolnice prosetati, ne smije se ni to 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

Thumbelina31
    17. Travanj 2025. 14:59

Čokoladica 🍀

Thumbelina31

Čokoladica 🍀

Thumbelina31

Utorak! Ja sam mislila da je cukelj ponedjeljkom. Ako je on utorak onda su mi ipak uslišili zelju 🤞🤞

Je, to je po novom rasporedu, u pon sam ja pričala s njima pa su mi to rekli. 

Čokoladica kada si dobila termin, već idući tjedan ili onaj tamo? 

Rose1502 sad ti se to čini kao vječnost, ali će proći jako brzo i bit ćeš najsretnija kad dođeš kući. Možda je i bolje da ostanete još za svaki slučaj, neka i oni paze na nju, a ti probaj iskoristiti to vrijeme da ispitaš tamo što god te zanima u vezi bebe, hranjenja, presvlačenja itd... Par prijateljica koje su duže ostale na kraju su bile zadovoljne jer su više naučile i lakše im ne bilo kod kuće poslije. Naravno sve ovisi je li ti prvo ili drugo dijete. ☺️

Čokoladica 🍀
    17. Travanj 2025. 15:34

Thumbelina31

Čokoladica 🍀

Thumbelina31

Čokoladica 🍀

Thumbelina31

Rose1502 sad ti se to čini kao vječnost, ali će proći jako brzo i bit ćeš najsretnija kad dođeš kući. Možda je i bolje da ostanete još za svaki slučaj, neka i oni paze na nju, a ti probaj iskoristiti to vrijeme da ispitaš tamo što god te zanima u vezi bebe, hranjenja, presvlačenja itd… Par prijateljica koje su duže ostale na kraju su bile zadovoljne jer su više naučile i lakše im ne bilo kod kuće poslije. Naravno sve ovisi je li ti prvo ili drugo dijete. ☺️

Za 2 tjedna, tako sam i trazila. Nadam se da se do tad vraca sa puta 🤞

~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Čokoladica 🍀
    17. Travanj 2025. 15:39

rose1502

Rose, bas mi je zao da morate ostat preko blagdana u bolnici. A zasto su tako odlucili? Zato jer je malo ranije rodena ili? Sigurno imaju dobar razlog. Nadam se da ce ti doci malo tvoji da te vide 😊

~ '23. 2 x IUI ❌️❌️

• rose1502
    17. Travanj 2025. 15:41

Thumbelina31

Čokoladica 🍀

Thumbelina31

Čokoladica 🍀

Thumbelina31

Rose1502 sad ti se to čini kao vječnost, ali će proći jako brzo i bit ćeš najsretnija kad dođeš kući. Možda je i bolje da ostanete još za svaki slučaj, neka i oni paze na nju, a ti probaj iskoristiti to vrijeme da ispitaš tamo što god te zanima u vezi bebe, hranjenja, presvlačenja itd… Par prijateljica koje su duže ostale na kraju su bile zadovoljne jer su više naučile i lakše im ne bilo kod kuće poslije. Naravno sve ovisi je li ti prvo ili drugo dijete. ☺️

Treće dijete😅

Ma odlučili su tako jer ih je strah da nebi pala prek vikenda na težini a posto mi patronaza nebu došla kroz vikend onda to nebi ni znala.Ali je rekla da dam nek pocne dobivati pa ćemo onda vidjeti kad će nas otpustiti:)

Na svaka tri sata jede adaptirano ja joj između stavim da si povuče malo pa se nadamo da bude krenula dobivati

rosie0111
    17. Travanj 2025. 16:29

Rose vjerujem da ti je teško, meni su vadili Jakovu crp zbog bhsb+ kod mene i prvi dan je bio 4.8, a do 5 je normalno, ali onda mi rekao pedijatar da će mu i sutra vaditi, ako opada idemo kući, ako raste ostajemo. Ja plakala na samu ideju, baš sam bila rekla mužu, ne znam kaki bi reagirala da su rekli da zbilja ostanem, ali u konačnici nije to ustvari ništa baš dugo, a i s troje te čeka pun gas čim dođeš doma, možda se ovako malo oporaviš 😀 bar nešto pozitivno. A oni se boje jer je male kilaže, i logično. Nije isto da moj koji je na izlasku imao 3900 krene opadati i tvoja mrvica malena... Drži se, proći će 🫶
    Kod nas inače turbulentno otkad smo došli. Jakov sisa, mala se malo duri na mene, posla preko glave. Srećom stara mi uletila, inače ne znam kako bi 🙈. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.