Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • PikyB
    16. Travanj 2025. 09:08

Ari, okrenut je glavicom prema dolje i samo se pomice s guzom na lijevu i desnu stranu. Ne znam mozda sam paranoicna zbog prosle trudnoce.. ali kao da se trbuh spustio jer lakse disem i nemam zgaravicu uopce, plus bol u preponi je nestala..

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

• Tinchilina
    16. Travanj 2025. 09:17

Ja idem doma! 🥳 najbolji ctg od kako sam došla, samo 1 kontrakcija. 

Sretno cure s porodima, da sve bude brzo, sigurno i što bezbolnije 🤞

💙 5/2023

Babybell
    16. Travanj 2025. 09:19

Jucer se moja mama isprepadala sto kao jos nisam niti jednom obavila ctg pa je isla zvati jel se moze to obavit ovih dana privatno. I nazove jednu polikliniku izjada im se kako sam jucer prosla na pregledu kao na traci i da su mi rekli da cu mozda na carski i kaze njoj zenska ma dodjite kod nas na ctg i cijeli pregled za samo 110€. Pa ce vam nas dr koji je strucnjak i isto radi na sv duhu dati eventualnu preporuku za carski. Na kraju razg kaze meni mama ime tog The doktora Vladimir Blagaić🤣🤣🤣 ja reko pa mama jucer sam bila kod tog majmuna na pregledu i ne pada mi na pamet davat mu privatno tolike novce da me opet nazivcira hahahah. Eto mama bas pogodila koga ce nazvati

👱🏼‍♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
    dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
    1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
    4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
    08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷

• cupko
    16. Travanj 2025. 09:22

PikyB

Sretno zene! Nek porodi budu sto brzi i laksi🤞

Mene je nocas manje svrbjelo, ali svejedno idem izvaditi zucne kiseline sada.

Velicina trbuha - kada vam se spustio trbuh? Meni se cini da mi se spustio i vizualno mi izgleda manje..kao da je odjednom postao uzi.. prije 2 dana sam bila na ctg sve ok, beba ima 2400g, mice se normalno, sad me jedino brine ta velicina trbuh😒

Meni je vec na pregledu u 32. tjednu rekla da nisko nosim i da se spustio trbuh i evo vec smo 3 tjedna i dalje u komadu uz malo više mirovanja, ali to zato jer sam uloživa i on je nisko i nabijen tako da mislim da nemas brige. Jedino ako osjetis pritisak ili nešto dok hodas zbog niskog trbuha, malo više odmaraj.
    Cure sretno danas na indukcijama! 🤞🏽❤️
    I bolesne nadam se da ce cim prije proći da ne morate oko toga brinuti na porodu. 🤞🏽
    Mene vec par dana muci probava, u smislu meske stolice pa i proljeva. Čitala sam da je to znak prije poroda jer se organizam čisti, a jučer sam zaboravila pitat ginek. 
    Ali dok je stanje dole ostalo nepromjenjivo od prošlog puta onda valjda ni probava nema nikakve veze? Valjda je cerviks bolji pokazatelj? 😂
    Ajde me utješite jer sam opet počela paničariti iako sam jučer bila na pregledu haha.

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

AriBari
    16. Travanj 2025. 09:24

Tinchilina jeeee🥳🥳🥳
    Babybell ahahhahaha🤣🤣a mama je samo htjela pomoc.
    PikyB pa dobro ti si vec visoki tjedni isto. A osjetis bebicu normalno? A gle poprati meni to sve izgleda ok, ali uvijek ako si u brizi mozes otic na izvanredni pregled.

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021👨‍👩‍👧‍👧2025
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

• cupko
    16. Travanj 2025. 09:29

Babybell

Jucer se moja mama isprepadala sto kao jos nisam niti jednom obavila ctg pa je isla zvati jel se moze to obavit ovih dana privatno. I nazove jednu polikliniku izjada im se kako sam jucer prosla na pregledu kao na traci i da su mi rekli da cu mozda na carski i kaze njoj zenska ma dodjite kod nas na ctg i cijeli pregled za samo 110€. Pa ce vam nas dr koji je strucnjak i isto radi na sv duhu dati eventualnu preporuku za carski. Na kraju razg kaze meni mama ime tog The doktora Vladimir Blagaić🤣🤣🤣 ja reko pa mama jucer sam bila kod tog majmuna na pregledu i ne pada mi na pamet davat mu privatno tolike novce da me opet nazivcira hahahah. Eto mama bas pogodila koga ce nazvati

Još da za ctg odgovorim. Meni ga je radila samo u 29. tjednu kad sam dosla na izvanredni pregled zbog pojačane aktivnosti i od tad nije, ali znam da inače radi pred kraj pa računam da će na drugom pregledu kad ću biti 37. tjedan 🤷🏽‍♀️
    Meni prvo sestra sluša njegove otkucaje i izmjeri trbuh i onda doktorica vaginalni pregled i ultrazvuk s tim da je jučer još onaj klasičan bris uzela. 

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

• PikyB
    16. Travanj 2025. 09:30

cupko

PikyB

Sretno zene! Nek porodi budu sto brzi i laksi🤞

Mene je nocas manje svrbjelo, ali svejedno idem izvaditi zucne kiseline sada.

Velicina trbuha - kada vam se spustio trbuh? Meni se cini da mi se spustio i vizualno mi izgleda manje..kao da je odjednom postao uzi.. prije 2 dana sam bila na ctg sve ok, beba ima 2400g, mice se normalno, sad me jedino brine ta velicina trbuh😒

Meni je vec na pregledu u 32. tjednu rekla da nisko nosim i da se spustio trbuh i evo vec smo 3 tjedna i dalje u komadu uz malo više mirovanja, ali to zato jer sam uloživa i on je nisko i nabijen tako da mislim da nemas brige. Jedino ako osjetis pritisak ili nešto dok hodas zbog niskog trbuha, malo više odmaraj.
    Cure sretno danas na indukcijama! 🤞🏽❤️
    I bolesne nadam se da ce cim prije proći da ne morate oko toga brinuti na porodu. 🤞🏽
    Mene vec par dana muci probava, u smislu meske stolice pa i proljeva. Čitala sam da je to znak prije poroda jer se organizam čisti, a jučer sam zaboravila pitat ginek.
    Ali dok je stanje dole ostalo nepromjenjivo od prošlog puta onda valjda ni probava nema nikakve veze? Valjda je cerviks bolji pokazatelj? 😂
    Ajde me utješite jer sam opet počela paničariti iako sam jučer bila na pregledu haha.

Utjesila si me. Meni nisu nista govorili jel nosim visoko ili nisko. Probava - ja otpocetka imam mekanu stolicu.. a inace imam problema sa stolicom tako da ne mora biti. Ja sam se u prvoj trudnoci iscistila kad mi je pukao vodenjak..

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

• PikyB
    16. Travanj 2025. 09:31

AriBari

Tinchilina jeeee🥳🥳🥳
    Babybell ahahhahaha🤣🤣a mama je samo htjela pomoc.
    PikyB pa dobro ti si vec visoki tjedni isto. A osjetis bebicu normalno? A gle poprati meni to sve izgleda ok, ali uvijek ako si u brizi mozes otic na izvanredni pregled.

Da osjetim ga normalno, javlja se stalno. Mislim da sam malo paranoicna..😒

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

• Tinchilina
    16. Travanj 2025. 10:11

Babybell

Ako sam dobro zapamtila, u uto si na redovnom pregledu, pa da onda pitaš za ctg, pogotovo jer neće on biti? A znam da su u Gineko centru Hafner i Grgić pa ako bas zelis možes i kod njih privatno.

💙 5/2023

Babybell
    16. Travanj 2025. 10:38

Tinchilina

Babybell

Ako sam dobro zapamtila, u uto si na redovnom pregledu, pa da onda pitaš za ctg, pogotovo jer neće on biti? A znam da su u Gineko centru Hafner i Grgić pa ako bas zelis možes i kod njih privatno.

Dada svakako cu pitat na iducem pregledu za ctg. Sve si mislis znaju oni najbolje sta i kako ali ispada da ipak moras sve sam pitat🙄

👱🏼‍♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
    dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
    1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
    4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
    08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.