Cestitke na novim bebama.
Vidim da se nove mame super snalaze. Bas mi je drago da je sve super.
Muz i ja smo pricali o trecem djetetu prije mirovanja, ali sad mislim da nista od toga. Budemo se pazili na old school nacin 🤣. Ako se bas dogodi, valjda s nekim razlogom.
22.08. +
Yvone super za sluzni cep, nema nekog pravila nakon koliko krenu trudovi, nekome odmah, nekome nakon tjedan dana....u svakom slucaju uskoro 🤗
Stanje s tlakom se primirilo?
22.08. +
Evo mene s pregleda, i dalje otvorena za prst, ctg uredan, radili plodnu vodu i to je ok. Sljedeći pregled 10.4. Ovaj put je bila dr.Sabolovic Rudman i bio je blagi kaos u ta2, ali glavno da je beba uredu.
Minnieus super za dozvolu za kretanje 😊
It’s a girl🩷
Yvone super za sluzni cep, nema nekog pravila nakon koliko krenu trudovi, nekome odmah, nekome nakon tjedan dana….u svakom slucaju uskoro 🤗
Tako sam i ja mislila da sam gotova s trudnoćama, kao imam sina i kćer i ok mi je to😊 iako sam željela duboko u sebi još pa sam pustila što bude bude, nismo baš 100% pazili ali me svejedno iznenadilo. Ali eto…sada sam zaprijetila mužu da nema vise zezancije 🤣
Kako tebi prolaze dani?
Da znam za služni čep da može ispadati neko vrijeme. U drugoj trudnoći mi je ispadao sigurno tjedan dana po malo. Ali sad se molim da krene samo prije ponedjeljka iako nije ni to ništa toliko strašno ako mi probuše vodenjak i izazovu porod jer tijelo je već dobrano spremno. Jedino bi htjela da mi je i beba spremna. Neznam ja to tak nekak imam u glavi…
Ima nas dosta u terninu, bit će bebica dosta uskoro 🥰
Ooo daaaa 😄 baby Boom će biti! Neka neka, samo nek sve dobro prođe, a vjerujem da bude 😊
Yvone super za sluzni cep, nema nekog pravila nakon koliko krenu trudovi, nekome odmah, nekome nakon tjedan dana….u svakom slucaju uskoro 🤗
Tlak mi je uglavnom pod kontrolom, bolje je. Povećala sam dozu popodne i navečer pa nekako drži.
Yvone super za tlak. A nasmijala si me za ovo s trecim djetetom i prijetnjama muzu 🤭.
Evo bas neki dan jedna cimerica dosla na indukciju, nista otvorena, preko noci dobila trudove otvorila se 5cm do jutra, otisla u radaonu oko 6 ujutro i rodila oko 9 bez savova, icega. Zelim svima takav porod 🤗.
A bas se primjeti razlika u bebama koje dodu malo ranije, bas budu uspavane i slabije. Ali kroz dva dana vec dodu k sebi.
Drzim fige da kod tebe ide sve svojim tokom. Neka beba odredi dan.
22.08. +
Sirenita meni se cini da je ovdje uvijek pomalo kaoticno 🤭. Super za odlican pregled. Sad slijedi iscekivanje 🥰
22.08. +
Pozdrav cure!!
Nas jucerasnji pregled prosao super, beba oko 3kg navodno, do sad sam samo uzv radila, a na slj. pregledu cemo i ctg.
Cure kad ste prvi put radile vag. pregled u TA?
Cestitam novim mamama na bebicama, bas mi je drago da su svi porodi prosli super i cini mi se dosta brzo 🥰
Cestitam i na urednim pregledima i Minnieus drago mi je da napokon mozes malo odahnuti, super za 36 tt ☺️
Yvone držim fige da što prije krene :)) i ja racunam nekako do kraja slj tjedna haha
A sljedeci pregled je 9.4.
Ari vidim da vrhunski hendlas sve s curkama nisam ni sumnjala , jako mi je drago radi tebe da je nakon svega sve kako treba i da uzivate 🥰
Sretno u narednin danima svina 🥰
2021.🩷
02/24. 💔
2025. 🌈💙⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji