Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Minnieus
    03. Travanj 2025. 11:20

Cestitke na novim bebama. 
    Vidim da se nove mame super snalaze. Bas mi je drago da je sve super.
    Muz i ja smo pricali o trecem djetetu prije mirovanja, ali sad mislim da nista od toga. Budemo se pazili na old school nacin 🤣. Ako se bas dogodi, valjda s nekim razlogom.

22.08. +

Minnieus
    03. Travanj 2025. 11:22

Yvone super za sluzni cep, nema nekog pravila nakon koliko krenu trudovi, nekome odmah, nekome nakon tjedan dana....u svakom slucaju uskoro 🤗
    Stanje s tlakom se primirilo?

22.08. +

Sirenita
    03. Travanj 2025. 11:38

Evo mene s pregleda, i dalje otvorena za prst, ctg uredan, radili plodnu vodu i to je ok. Sljedeći pregled 10.4. Ovaj put je bila dr.Sabolovic Rudman i bio je blagi kaos u ta2, ali glavno da je beba uredu.
    Minnieus super za dozvolu za kretanje 😊

It’s a girl🩷

rosie0111
    03. Travanj 2025. 12:15

Ima nas dosta u terninu, bit će bebica dosta uskoro 🥰 

Yvone
    03. Travanj 2025. 12:18

Minnieus

Yvone super za sluzni cep, nema nekog pravila nakon koliko krenu trudovi, nekome odmah, nekome nakon tjedan dana….u svakom slucaju uskoro 🤗

Tako sam i ja mislila da sam gotova s trudnoćama, kao imam sina i kćer i ok mi je to😊 iako sam željela duboko u sebi još pa sam pustila što bude bude, nismo baš 100% pazili ali me svejedno iznenadilo. Ali eto…sada sam zaprijetila mužu da nema vise zezancije 🤣 
    Kako tebi prolaze dani?

Da znam za služni čep da može ispadati neko vrijeme. U drugoj trudnoći mi je ispadao sigurno tjedan dana po malo. Ali sad se molim da krene samo prije ponedjeljka iako nije ni to ništa toliko strašno ako mi probuše vodenjak i izazovu porod jer tijelo je već dobrano spremno. Jedino bi htjela da mi je i beba spremna. Neznam ja to tak nekak imam u glavi…

Yvone
    03. Travanj 2025. 12:20

rosie0111

Ima nas dosta u terninu, bit će bebica dosta uskoro 🥰

Ooo daaaa 😄 baby Boom će biti! Neka neka, samo nek sve dobro prođe, a vjerujem da bude 😊

Yvone
    03. Travanj 2025. 12:48

Minnieus

Yvone super za sluzni cep, nema nekog pravila nakon koliko krenu trudovi, nekome odmah, nekome nakon tjedan dana….u svakom slucaju uskoro 🤗

Tlak mi je uglavnom pod kontrolom, bolje je. Povećala sam dozu popodne i navečer pa nekako drži. 

Minnieus
    03. Travanj 2025. 13:00

Yvone super za tlak. A nasmijala si me za ovo s trecim djetetom i prijetnjama muzu 🤭.
    Evo bas neki dan jedna cimerica dosla na indukciju, nista otvorena, preko noci dobila trudove otvorila se 5cm do jutra, otisla u radaonu oko 6 ujutro i rodila oko 9 bez savova, icega. Zelim svima takav porod 🤗.
    A bas se primjeti razlika u bebama koje dodu malo ranije, bas budu uspavane i slabije. Ali kroz dva dana vec dodu k sebi. 
    Drzim fige da kod tebe ide sve svojim tokom. Neka beba odredi dan.

22.08. +

Minnieus
    03. Travanj 2025. 13:02

Sirenita meni se cini da je ovdje uvijek pomalo kaoticno 🤭. Super za odlican pregled. Sad slijedi iscekivanje 🥰

22.08. +

Tea96
    03. Travanj 2025. 13:02

Pozdrav cure!!
    Nas jucerasnji pregled prosao super, beba oko 3kg navodno, do sad sam samo uzv radila, a na slj. pregledu cemo i ctg. 
    Cure kad ste prvi put radile vag. pregled u TA? 

Cestitam novim mamama na bebicama, bas mi je drago da su svi porodi prosli super i cini mi se dosta brzo 🥰
    Cestitam i na urednim pregledima i Minnieus drago mi je da napokon mozes malo odahnuti, super za 36 tt ☺️
    Yvone držim fige da što prije krene :)) i ja racunam nekako do kraja slj tjedna haha
    A sljedeci pregled je 9.4.
    Ari vidim da vrhunski hendlas sve s curkama nisam ni sumnjala , jako mi je drago radi tebe da je nakon svega sve kako treba i da uzivate 🥰

Sretno u narednin danima svina 🥰

2021.🩷
    02/24. 💔
    2025. 🌈💙⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.