Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lejla97
    02. Travanj 2025. 12:41

PikyB

Hvala na odgovorima. Mislim da je od odnosa, suzdrzat cu se i ja za svaki slucaj dok ne dodem u neke sigurnije tjedne.
    Inhalator smo kupili prije 6 g ovaj: Omron dječji kompresorski inhalator i skroz je ok.

V

Vi se jos suzdrzavate dok ne rodite, mi kaj smo rodile jos cekamo pregled🫣 ne mogu vise 😂 pregled je tek 25.4

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Babybell
    02. Travanj 2025. 12:54

Lejla97

PikyB

Hvala na odgovorima. Mislim da je od odnosa, suzdrzat cu se i ja za svaki slucaj dok ne dodem u neke sigurnije tjedne.
    Inhalator smo kupili prije 6 g ovaj: Omron dječji kompresorski inhalator i skroz je ok.

V

Vi se jos suzdrzavate dok ne rodite, mi kaj smo rodile jos cekamo pregled🫣 ne mogu vise 😂 pregled je tek 25.4

Muz i ja smo zadnji put imali odnose u 8mj kad smo ju i napravili😂 I kako sam saznala da sam trudna tako su nam zabranjeni odnosi. Racunam ako bude sve okej da cemo moci tamo negdje u 7mj sto ce biti skoro godina dana😅 ali eto moze se i bez toga kad se mora🙄

👱🏼‍♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
    dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
    1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
    4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
    08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷

• cupko
    02. Travanj 2025. 12:57

Joj odnosi 🤣🙈
    Mi isto nismo imali od početka 9. mj zbog njegove bakterije, onda se napokon nedavno jednom ipak ohrabrili da bi na zadnjem pregledu ginek rekla da ne može pošto je beba nabijena i ja omekšala. Tako da nam nije suđeno, a poslije poroda me već sad sve strah haha

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

Lejla97
    02. Travanj 2025. 12:59

Babybell

Lejla97

PikyB

V

Muz i ja smo zadnji put imali odnose u 8mj kad smo ju i napravili😂 I kako sam saznala da sam trudna tako su nam zabranjeni odnosi. Racunam ako bude sve okej da cemo moci tamo negdje u 7mj sto ce biti skoro godina dana😅 ali eto moze se i bez toga kad se mora🙄

Svaka cast, ali to sta kazes, sta se mora, mora se. Mi jedva cekali prije poroda zeleno svjetlo da mozemo. I bas neki dan pricamo o tome kak smo taman krenuli da mozemo i on se nadao da budemo duze izdrzali u komadu i onda smo dogovorili porod i gotovo, nema vise odnosa😂  onda je neki dan rekao, ako nista, bar se mazit mozemo, bude to proslo.😂
    Da curke, ja razmisljam ili o Antibebi pilulama ili o Mireni.. ne znam jel koja mozda istrazivala o tome pa da zna nesto vise? 

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

rosie0111
    02. Travanj 2025. 13:06

Lejla97

Babybell

Lejla97

PikyB

V

Svaka cast, ali to sta kazes, sta se mora, mora se. Mi jedva cekali prije poroda zeleno svjetlo da mozemo. I bas neki dan pricamo o tome kak smo taman krenuli da mozemo i on se nadao da budemo duze izdrzali u komadu i onda smo dogovorili porod i gotovo, nema vise odnosa😂 onda je neki dan rekao, ako nista, bar se mazit mozemo, bude to proslo.😂
    Da curke, ja razmisljam ili o Antibebi pilulama ili o Mireni.. ne znam jel koja mozda istrazivala o tome pa da zna nesto vise?

Mene isto zanimaju iskustva s kotracepcijom 🤣

• PikyB
    02. Travanj 2025. 13:10

Mi smo u ovoj trudnoci imali jako malo puta odnos.. isto jedva cekamo da rodim i da prode tih 6 tjedana.. Sto se tice kontracepcije, ne planiramo imati vise djece pa razmisljamo i o vazektomiji. Nisam nikad pilule uzimala, imam par frendica koje su stavljale hormonske spirale i imale su jaka krvarenja, pa su cak i izvadile. 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

• Tinchilina
    02. Travanj 2025. 14:26

PikyB

Mi smo u ovoj trudnoci imali jako malo puta odnos.. isto jedva cekamo da rodim i da prode tih 6 tjedana.. Sto se tice kontracepcije, ne planiramo imati vise djece pa razmisljamo i o vazektomiji. Nisam nikad pilule uzimala, imam par frendica koje su stavljale hormonske spirale i imale su jaka krvarenja, pa su cak i izvadile.

I nama je isto u planu  al nismo još usli dublje u temu. Znaš li možda koje su moguće negativne posljedice? Ako ih ima...

💙 5/2023

Yvone
    02. Travanj 2025. 14:45

Evo mene s pregleda! Ipak sam doma!!! Iako mi je rekao da planiram inducirani danas ili sutra, očito se predomislio. Sve mi je ok ctg, uzv, negativna na proteine u urinu. Jedino mi tlak bio 95/133 ali tek sam bila popila tabletu i nije stigla odraditi a i uzbuđenje i neizvjesnost igraju ulogu. Otvorena sam 3-4 cm i veli da je to top nalaz! Ne trebaju mi gelovi ili tablete u slučaju induciranig već samo prokinuti vodenjak. Ali dogovor je da dođem na  tek 07.04, tada ću biti 38+4 a ja presretna jer imam još vremena da se pokrene samo. Vidjet ćemo 😊
    Što se tiče odnosa baš smo smiješne 😅 ali tako je kako je. Što se tiče kontracepcije uzimala sam davno pilule. Nešto mi nije odgovaralo ali iskreno se niti ne sjećam više što. Nisam baš niti za spiralu. Tako da sam rekla mužu da do menopauze više ništa bez kondoma 🤣🤣

• samy_lo
    02. Travanj 2025. 14:58

Yvone

Evo mene s pregleda! Ipak sam doma!!! Iako mi je rekao da planiram inducirani danas ili sutra, očito se predomislio. Sve mi je ok ctg, uzv, negativna na proteine u urinu. Jedino mi tlak bio 95/133 ali tek sam bila popila tabletu i nije stigla odraditi a i uzbuđenje i neizvjesnost igraju ulogu. Otvorena sam 3-4 cm i veli da je to top nalaz! Ne trebaju mi gelovi ili tablete u slučaju induciranig već samo prokinuti vodenjak. Ali dogovor je da dođem na tek 07.04, tada ću biti 38+4 a ja presretna jer imam još vremena da se pokrene samo. Vidjet ćemo 😊
    Što se tiče odnosa baš smo smiješne 😅 ali tako je kako je. Što se tiče kontracepcije uzimala sam davno pilule. Nešto mi nije odgovaralo ali iskreno se niti ne sjećam više što. Nisam baš niti za spiralu. Tako da sam rekla mužu da do menopauze više ništa bez kondoma 🤣🤣

Onda vjezbice za poticanje kontrakcija i ozezi 🤣

• PikyB
    02. Travanj 2025. 15:23

Tinchilina

PikyB

I nama je isto u planu al nismo još usli dublje u temu. Znaš li možda koje su moguće negativne posljedice? Ako ih ima…

Mislim da ih nema. Ali opet to je sitna operacija vjerojatno u nekim slucajevima moze doci do neke upale ako dode bakt i sl. Nisam previse istrazivala time se bavi suprug.   znam samo da je 98% sigurna kontracepcija. Ja svakako necu nikakve pilule niti ista umetati u sebe. Opcije su nam podvezivanje jajnika ili vazektomija.. ali najvjerojatnije vazektomija. 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.