Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RužaFT
    02. Travanj 2025. 00:23

Čestitam majkama na bebicama 🥰 koliko vas je sad puno moje ste rodile 😊 sretno svim trudnicama i dalje...
    Javljam se s ljetnica, ali skicnem i vas jel imate dobrih savjeta i iskustava...
    Lejla konkretno me ti zanimas 🙈 tj.tvoja kolestaza..ako ti nije problem malo vise opisati?! U kojem tjednu su ti je otkrili? U kojem si tjednu bila hospitalizirana? Koliko si dugo ostala u bolnici? Jesu li te ostavili zbog kolestaze ili si imala jos nekih simptoma uz kolestazu? Imala si carski, jel tako? U kojem tt?
    Zanima me sve to jer vjerojatno ju ja imam...pretpostavljam..sutra idem na pregled pa cu reci svojoj gin za pretrage...
    Imala sam ju i u prvoj trudnoci, ali onda sam imala viseplodnu trudnocu i jos neke tegobe pa su me hospitalizirali u 30.tt. 
    Nadam se da necu morati ostati ili eventualno sto kasnije..imam dva sedmogodisnjaka kuci, a i opet prolaziti 4-5 tjedana bolnice..ahh.. 
    Molim te ako ti nije problem da mi detaljnije napises sto i kako..sretno i dalje s bebicom. Pozdrav svima

🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402

🤰 stiže nam curica 💜

Moina
    02. Travanj 2025. 08:10

Moja mala spava sa tatom od kad sam ja ostala trudna tako da ne moze nitko rec da zamjera bebi. A i meni je dosta znacilo da spavam sama jer se puno okrecem. Pogotovo sad pred kraj. Imali smo gazu di je plakala usred noci da hoce k mami, pa je dolazila u 5 ujutro k meni u krevet ali zadnjih 2-3 tjedna je puno bolje. A eto zadnja 2 dana je plakala da zeli mamu navecer ali i kasljuca nesto, uvijek kad se razboli je samo mama mama. Ali na srecu jos nije bolesna. Ide u vrtic ali kad je doma onda prvo mama a onda tek tata. Jednom kad sam morala na hitnu je bila sogorica ovdje i super je prihvatila da ju teta uspava. Citala joj je pricu i ona je zaspala. Uglavnom znam strah ali djeca se lako prilagode kad su mama ili tata van video okruga. Ako vas nema doma onda se odmah prilagode. Bit ce sve ok tih par dana.

• PikyB
    02. Travanj 2025. 08:31

Imala sam jucer jednu situaciju, naime imala sam odnos s muzem nakon dosta vremena i poslije odnosa sam skuzila roskasti iscjedak na gacicama.. prepala sam se ali nisam otisla na hitnu jer sam to povezala s time.. jutros jos uvijek je lagano roskasti. Jeste li imale slicna iskustva u trudnoci?

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

rosie0111
    02. Travanj 2025. 09:01

Kokili a nekome hoće biti lakše, nečije bebe će samo papati i spavati. Svi se vjerojatno nadamo biti dio te male statistike 🤣🤣🤞
    Samy lo moja sad kao ljubi brata i daje mu smoki da jede i tako 🤣 ali tko zna kako će biti, ne mogu oni to pojmiti još mislim.
    Moina već mi je par ljudi reklo da brinem bezveze, ali valjda hormoni i sve odrade svoje, ne možeš protiv toga 😀
    PikyB zna se to događati mislim, zbog veće prokrvljenosti i svega, mada ne znam iz iskustva jer nemam odnose od cca 3 mjeseca trudnoće 🫣🤣

Moina
    02. Travanj 2025. 09:13

Cure koje imate djecicu, moze preporuka inhalatora? Mi za malu nismo kupovali ali mislim da bi nam dobro dosao. Pa ako ima koja preporuku 

Babybell
    02. Travanj 2025. 09:47

Cure koje dojite da li uzimate kalcij?

👱🏼‍♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
    dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
    1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
    4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
    08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷

Yvone
    02. Travanj 2025. 09:53

PickyB meni se to dogodilo oko tako nekog tjedna kako si sad ti. Nisam nigdje išla na hitnu jer sam imala pregled za nekoliko dana. isto sam pretpostavila da je od odnosa i to mi je ginekolog i potvrdio samo mi je rekao da se suzdržim od odnosa. 
    Moina mi imamo Omron kompresijski inhalator. Uz njega smo dobili 2 maskice. 1 za djecu, druga za odrasle. Tako da ga svi možemo koristiti. 

• PikyB
    02. Travanj 2025. 10:40

Hvala na odgovorima. Mislim da je od odnosa, suzdrzat cu se i ja za svaki slucaj dok ne dodem u neke sigurnije tjedne. 
    Inhalator smo kupili prije 6 g ovaj: Omron dječji kompresorski inhalator i skroz je ok. 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

Lejla97
    02. Travanj 2025. 12:02

RužaFT

Čestitam majkama na bebicama 🥰 koliko vas je sad puno moje ste rodile 😊 sretno svim trudnicama i dalje…
    Javljam se s ljetnica, ali skicnem i vas jel imate dobrih savjeta i iskustava…
    Lejla konkretno me ti zanimas 🙈 tj.tvoja kolestaza..ako ti nije problem malo vise opisati?! U kojem tjednu su ti je otkrili? U kojem si tjednu bila hospitalizirana? Koliko si dugo ostala u bolnici? Jesu li te ostavili zbog kolestaze ili si imala jos nekih simptoma uz kolestazu? Imala si carski, jel tako? U kojem tt?
    Zanima me sve to jer vjerojatno ju ja imam…pretpostavljam..sutra idem na pregled pa cu reci svojoj gin za pretrage…
    Imala sam ju i u prvoj trudnoci, ali onda sam imala viseplodnu trudnocu i jos neke tegobe pa su me hospitalizirali u 30.tt.
    Nadam se da necu morati ostati ili eventualno sto kasnije..imam dva sedmogodisnjaka kuci, a i opet prolaziti 4-5 tjedana bolnice..ahh..
    Molim te ako ti nije problem da mi detaljnije napises sto i kako..sretno i dalje s bebicom. Pozdrav svima

Hej hej! Evo mene i kolestaze, svrbez je poceo sa cca 25tjedana trudnoce, ostala u bolnici sa 30-31, iskreno potisnula sam to vec😅 pila sam Ursofalk prvo 3 na dan, pa 4 na dan dok su me hospitalizirali. Doktor me izvukao iz bolnice i on me nastavio pratiti, isla sam dvaput tjedno kod njega, na ctg i preglede, svakih 7 dana vadila krv da se vide nalazi, da se pogorsalo opet ni me hospitalizirali, 
    Nisam ti ja isla na carski nego inducirani , 36+6 je bilo dogovoreno sa doktorom koji me vodio, sa 36+5 dosla na hospitalizaciju i dva ctga su bila losa jer je bila beba mirnija i uspavana pa sam ipak odma taj dan isla roditi. Bila sam vec otvorena, dobila drip, nesto u vene za otvaranje i to tri doze. I neku "drogu" kak ja zovem da me ne boli jer mi epiduralnu nije mogao nikako uvesti anesteziolog. 
    Osim kolestaze nisam imala problema, secer mi je opcenito bio nizak tako da secer nisam imala, tlak mi je isto ponizi dosta, krvna slika osim toga s kolestazom je dobra.. na kilazi sam isto malo dobila, na kraju izasla s manje kila van nego ostala trudna.. 
    odkad sam hospitalizirana sam imala posebnu prehranu i tako jela do kraja, zucna prehrana ti je to..
    Jel te jako svrbi? Ako si blizu zagreba slati ce te u vinogradsku ili petrovu vaditi za kolestazu nalaze.
    Ako te jos kaj zanima da sam izostavila samo pitaj

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Lejla97
    02. Travanj 2025. 12:05

RužaFT

Čestitam majkama na bebicama 🥰 koliko vas je sad puno moje ste rodile 😊 sretno svim trudnicama i dalje…
    Javljam se s ljetnica, ali skicnem i vas jel imate dobrih savjeta i iskustava…
    Zanima me sve to jer vjerojatno ju ja imam…pretpostavljam..sutra idem na pregled pa cu reci svojoj gin za pretrage…

E da ako si imala u prvoj bit ce i sad, nek ti izvade nalaze i pusti gin Ursofalk ako nisu visoki.. doduse ja sam sa 21 na nalazima bila doma, doktor rekao dok nije blizu 40 da nema potrebe za hospitalizacijom..
    I dok me dosao pustiti doma i vidio krv je rekao da zasto tu lezim da ti nalazi nisu zabrinjavajuci.. tako da eto..
    U prvoj trudnoci sam bila 2 tjedna a sad sam bila nepunih tjedan dana😅 velim samo sam isla dvaput tjedno na kontrole i ctg i svakih tjedan dana krv vaditi.. 

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.