Cure, pilule vam nisu bezazlene, pogotovo ako imate problema sa zgrušnjavanjem krvi odnosno trombofiliju. Meni je na njima dosta narastao kolesterol i to prije deset godina, a imala sam možda 50 kila u to vrijeme. Dobro odvagnite prednosti i mane.
Odnose imamo, nemam krvarenja iako mi je od početka dole sve natečeno pa mi zna nekako čudno pulsirati. Nakon prve trudnoće sam imala milijun šavova i nije mi bilo do života kamoli do intimnosti pa zato sad iskorištavam
Meni ovih dana užasno slabo, nesvjestica ako dugo stojim, neka nemoć u glavi i nogama. Mislim da mi je tlak nizak, iako moj digitalni tlakomjer tako ne misli. Idem i dalje na vježbe za trudnice da se barem malo razgibam.. i uspjela sam se prijaviti na tečaj za trudnice u KBCu, ako moje Riječanke čitaju, brzo se prijavite jer se brzo popune mjesta.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Citam vas cure u vezi kontracepcije i moram priznat da sam na neki nacin i ljubomorna. Evo meni je jucer bio zadnji pregled kod moje dokt koja mi je pozelila srecu dalje i opet naglasila da mi je ovo vjerojatno jedina trudnoca s obzirom na moje nalaze. Tako da budite sretne sto ste tako plodne jer bi ja sve dala da mogu imati jos djece. Lako cete naci nacin da se sacuvate ako vam to nije u planu vise😊
👱🏼♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷
Cure koje ste se prijavile za porod na sv Duhu moze pomoc. Moram im se javiti za pregled i da cu kod njih ici roditi. Jel mi bolje zvati ili slati mail? I kako i kada kazem za izbor doktora i ako moze preporuka za istog?😬
Poslala sam prekjucer mail na centralno narucivanje da me naruce na visokorizicnu kod dr. Hafnera, javili su mi se s maila visokorizicne da fali dokumentacija, to sam im poslala jucer ali se jos nisu javili.. racunam da budu..
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Sto se kontracepcije tice, ja sam bila skoro 10 godina na pilulama ko teenager zbog jako bolnih menstruacija.
Znaci osim sto sam se jako udebljala, raspolozenje nula, dolje suha a zelja za odnosima nikakva. Kad sam
Prestala piti, jer sam shvatila da sam puna nuspojava, sve se poremetilo. Trebalo mi je dugo da sve dode na svoje. Tako da, iako nebi vise djece, ne veacam se na pilule nikako. Mi cemo koristiti kondome ili ce muz na vazektomiju. Drugo ne dolazi u obzir.
Znam da puno zena zeli biti trudne a ne mogu, puno njih uziva i tome ali ja mrzim biti trudna ali obozavam svoju djecu. Jednostavno od inekcija, tableta i svega mi je muka i zato sam rekla da sam gotova sa trudnocama. Ako se desi, jebiga ne mogu ja tu nista ali cemo paziti.
Cure koje ste se prijavile za porod na sv Duhu moze pomoc. Moram im se javiti za pregled i da cu kod njih ici roditi. Jel mi bolje zvati ili slati mail? I kako i kada kazem za izbor doktora i ako moze preporuka za istog?😬
Poslala sam prekjucer mail na centralno narucivanje da me naruce na visokorizicnu kod dr. Hafnera, javili su mi se s maila visokorizicne da fali dokumentacija, to sam im poslala jucer ali se jos nisu javili.. racunam da budu..
Evo i ja sam im bas poslala mail i nadam se da ce me naruciti u iduca 2 tjedna😁
1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
Evo dobila sam mail doslovno za 7min da sam narucena na pregled 15.04. Nisam pisala kod kojeg dr zelim biti, narucili su me kod dr Blagaića nadam se da ce biti okej🫠
Evo dobila sam mail doslovno za 7min da sam narucena na pregled 15.04. Nisam pisala kod kojeg dr zelim biti, narucili su me kod dr Blagaića nadam se da ce biti okej🫠
Dopisujem se s njima jer navodno nema mjesta kod prim Hafnera pa sam trazila dr. Grgica.
Ja sam zadnje tjedne prve trudnoce vodila privatno kod dr. Blagajica, meni se osobno nije svidio nesto.
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Ma ja nisam htjela previse birat bas zbog toga da ne bi bilo da ne uspijem dobiti termin jer je netko od dr prebukiran. Moja doktorica koja je prije nego je pocela raditi privatno i sama radila na sv Duhu mi je preporucila neku doktoricu i ovog doktora. Rekla je za njega da je veliki strucnjak, ali da ima malo problema u komunikaciji u smislu da ga mozda necu bas razumijeti neke stvari koje ce me konkretno zanimati😄ma dobro tih par puta sto cu ici kod njega cu nekako izdrzati😁
Babybell super za
Dobar pregled! Ja sam nekoliko puta išla privatno kod dr Grgića pa sam se drugačije naručila.
Inače, počeo mi je ispadati služni čep😄 Jučerašnji pregled je očito dobro potaknuo stvari. Nadam se da će porod krenuti za vikend 😊 ( zbog gužve u prometu 🤣)
Curke!!! Mi danas slavimo 36-i tjedan 🥳🥳🥳. Rekli su mi da se mogu krenuti kretati. Od srece su mi suze krenule. Nakon 14tjedana lezanja, napokon mogu na noge bez straha.
22.08. +
Sortiraj odgovore
Najstariji