Minnieus svaka cast kako si izdrzala! Divim se vama trudnicama koje ste morale mirovati! To stvarno nije lako!
Dobila sam na kraju termin kod dr Grgica, on mi je bio drugi izbor, valjda je tako trebalo biti. :)
Ne znam kako vi u tako visokim tjednima ali ja svaki dan moram odspavati preko dana barem sat vremena jer inace ne mogu izdrzati dan.. Svaki dan secem oko 5-8 km, idem na trudnicke vjezbe 2 puta tjedno ali se bas osjecam tromo ko da sam pred porod, a imam jos do poroda…
Nekako si racunam da cu u 38 tjednu roditi kao sto sam rodila i prvi putiza 38 tj uopce ne racunam ahahha.
Ja bi rado odspavala da stignem, od baby tornada doma ništa ne stignem, a da ne pričam da me i noću maltretira hahaha 💙
Žene drage, svaka vam čast koliko ste toga neke pretrpjele za ove naše male buhtlice. Mirovanje 14 tj, ajme majko, pa bolnice ne znam kolko dugo a druga djeca doma. Stvarno treba biti svjestan koliko se dajemo i zagrlit same sebe, a i ja šaljem veliki zagrljaj svima.
Ari, Prijtelje mogu uvijek gledati, a i veže me dosta uspomena na njih dok su se još vrtile sezone u real time-u na tv-u, devedesetih 😅
I baš vam je lijepo koje ste s mora, to je baš bonus za imat malu djecu. Uživajte 🤗
💙 5/2023
Ja bi rado odspavala da stignem, od baby tornada doma ništa ne stignem, a da ne pričam da me i noću maltretira hahaha 💙
Da s malim djetetom to je neizvedivo.. divim se mamama s malom razlikom! Moja ide u vrtic pa uspijem barem nesto vremena za sebe imati..
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Babybell ma naravno, samo vi uzivajte u ovoj bebici, tvoja prica je bas inspiracija, sjecam se s pocetka kad si pisala😊ali nikad ne znas mozda se i drugi put zalomi. Kako god sretni ste, to je najvaznije🥰
PikyB pa ja sam i za Grgica cula sve super, al nisam ga imala priliku upoznati. Bit ce to sve super😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Tinchilina ful si me bila nasmijala jer si ja i muz tako znamo rec da smo ispali kao Joey, Ross il netko u njih kad je nesto napravio u nekoj sceni🤣a isto i s najboljim frendicama😅
Ja sam ih isto gledala kao klinka, al smo ih najvise ja i suprug pogledali u koroni hahaha🤣
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Da s malim djetetom to je neizvedivo.. divim se mamama s malom razlikom! Moja ide u vrtic pa uspijem barem nesto vremena za sebe imati..
Ja nisam mogla nju u vrtić, već sam bila tad trudna i to njeno plakanje, taj strah... a mala tako... Uh... Mada i hormoni su tu odradili svoje. Ali s druge strane toliko ljubavi, uživanja u tom zajedništvu, nikad se neće moći ponoviti, tako da mi nije žao, predivno je. Ali da je teško i da će biti i u narednom periodu, jako teško... Nekad ni sama ne znam odakle mi snage svaki dan kuhati 2-3 obroka za nju, izaći van svaki dan bar jednom, često i dva put, presvlačenje pelena, kupanje, i sve+kućanski poslovi neki... Doduše valjda Bog da snage kad misliš da je najteže 🙏😅
Hej cure evo mene malo🙂 mi smo sinoć došle doma pa se privikavamo svi skupa🙂 braco stalno trči oko seke i sve bi on🙂 bila nam je već jutros i patronažna, bebica je požutila tijekom noći tako da nam je i dalje uspavana pa se samo vrtimo u krug dojim i izdajam se pomalo jer je lijena sisat i dohranim ju još potrebi ad-om da ne pada puno na težini. Nadam se uskoro onom naletu mlijeka pa da ćemo moć samo dojiti.
Iskustvo novo rodilište Rijeka - uglavnom pozitivno, na odjelu za trudnice sve sestre odlične možeš se s njima i šaliti i pitati za savjet, pristupačne su baš, a ja sam non stop bila na ctgu i pregledima ta dva dana prije indukcije. Na odjelu babinjača također pozitivno iskustvo sa svima, koga god sam šta pitala pomogli su što je trebalo i dobila sam info što me je zanimalo. E sad odjel nije bio pun pa su nam se zato i imali vremena posvetiti se
Rađaona - svi su mi bili također super i babica je najviše zaslužna za moje pozitivno iskustvo poroda. Žena me doslovno porodila u 30 minuta, bez da puknem i da me režu iako se bebica pri izgonu nije pravilno rotirala nego ju je ona morala vraćati u ispravnu poziciju. Samo sam nju slušala i radila što govori, i zato je od otvaranja na 7 cm do samog poroda trebalo samo pola sata.
Jedina mana je meni bila hrana na odjelu babinjača, možda sam pogodila takve dane ali uzimala sam još 3-4 užine pored toga svega, a i neki obroci su stvarno bili lošiji.
U sobama smo imali dostupno sve za bebu (pelene, podloge za previjanje, kremicu, vlažne maramice, tetra pelene, robicu) i za nas uloške i mrežaste gaćice i dopunjavali su nam, svaki dan nam radili krevet, mijenjali ako smo nešto uprljali
Imam i simpatičnu situaciju iz sobe, cimerica nam ne piše ovdje na forumu ali nas prati pa me prepoznala🙂😂 pozdrav cimi😀
Ako nekog nešto konkretno zanima za riječko rodilište, neka pita, pa se javim kad ulovim vremena😀
3🧒
Jao znam kako je to mirovat, prva trudnoca svih 40 tjedana prikovana za krevet. Smjela ic samo na wc! Sad sam na srecu samo 5 tjedana bila u krevetu. Tako da znam to olaksanje!! 🥰
Moja mala je rvo bolesna. Kasljucala je par dana i jucer je po noci plakala kako hoce k mami i znala sam, sae ce se razbolit. Eto upala uha, oba, upala oka desnog. Antibiotik i kapi za oci dobila. A nadala sam se da cemo negdje za vikend malo, da proslavimo moj rodendan ali nek je ona meni dobro. Bit ce rodendana i dogodine ☺️
J se danas isto osjecam lose, nekako jako emotivno i tuzno, pomalo depresivno ali bez razloga! Sve vise imam BH kontrakcije i bolove u cervixu. Nek mali izdrzi jos 7-10 dana unutra a onda moze van.
Ja sam bila na pregledu, tj. uzv+ctg, sve je okej, idući u utorak.
Hej cure evo mene malo🙂 mi smo sinoć došle doma pa se privikavamo svi skupa🙂 braco stalno trči oko seke i sve bi on🙂 bila nam je već jutros i patronažna, bebica je požutila tijekom noći tako da nam je i dalje uspavana pa se samo vrtimo u krug dojim i izdajam se pomalo jer je lijena sisat i dohranim ju još potrebi ad-om da ne pada puno na težini. Nadam se uskoro onom naletu mlijeka pa da ćemo moć samo dojiti.
Iskustvo novo rodilište Rijeka -uglavnom pozitivno, na odjelu za trudnice sve sestre odlične možeš se s njima i šaliti i pitati za savjet, pristupačne su baš, a ja sam non stop bila na ctgu i pregledima ta dva dana prije indukcije. Na odjelu babinjača također pozitivno iskustvo sa svima, koga god sam šta pitala pomogli su što je trebalo i dobila sam info što me je zanimalo. E sad odjel nije bio pun pa su nam se zato i imali vremena posvetiti se
Rađaona - svi su mi bili također super i babica je najviše zaslužna za moje pozitivno iskustvo poroda. Žena me doslovno porodila u 30 minuta, bez da puknem i da me režu iako se bebica pri izgonu nije pravilno rotirala nego ju je ona morala vraćati u ispravnu poziciju. Samo sam nju slušala i radila što govori, i zato je od otvaranja na 7 cm do samog poroda trebalo samo pola sata.
Jedina mana je meni bila hrana na odjelu babinjača, možda sam pogodila takve dane ali uzimala sam još 3-4 užine pored toga svega, a i neki obroci su stvarno bili lošiji.
U sobama smo imali dostupno sve za bebu (pelene, podloge za previjanje, kremicu, vlažne maramice, tetra pelene, robicu) i za nas uloške i mrežaste gaćice i dopunjavali su nam, svaki dan nam radili krevet, mijenjali ako smo nešto uprljali
Imam i simpatičnu situaciju iz sobe, cimerica nam ne piše ovdje na forumu ali nas prati pa me prepoznala🙂😂 pozdrav cimi😀
Ako nekog nešto konkretno zanima za riječko rodilište, neka pita, pa se javim kad ulovim vremena😀
Joj hvala ti na ovom iskustvu! 😍 Znam da puno ovisi o smjeni na koju naletiš i gužvi, ali svejedno je super orhabrujuće pročitati ovako nešto.
Ja sam većinu vremena u u ležećem položaju. Kad nema tko drugi kratko prošećem psa i kad muž ne stigne skuham ručak i to je to. Počne me boljeti i zatezati čim nešto više radim ili šećem taki da sam rekla da se do pregleda neću igrati. Još 10 dana potrpjeti ležanje pa se nadam da će onda ginek reć da mogu opet sve pošto ću biti skoro 35. tjedan.
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji