Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NanaJ
    04. Travanj 2025. 08:09

Ajme koliko bebica 🥰 cestitam svim mamicama, zelim vam sto brzi oporavak 😍

Ja se osjecam svakim dan sve gore i zivcanije. Pocela sam opet povracati navecer kao i u prvoj trudnoci, zeludac me uzasno boli tako da veceru ne mogu ni imati jer ju odmah ispovracam 😪 svaki dan moram odspavati popodne jer jednostavno ne mogu dan izgurati do kraja. Mali mi je dobio temp u srijedu navecer tako da se sad s njim borim, nadam se da ce brzo proci i da je neka viroza u pitanju 😒
    Iskreno jedvca cekam 5 mj i da se porodim jer uh 😵‍💫

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

NanaJ
    04. Travanj 2025. 08:12

točkica1213

Yvonnečestitke na bebici i brz oporavak❤️
    Vreće za spavanje - cure koje ste već rodile, jeste li pronašle vreće za spavanje koje imaju mali otvor za glavicu da bebu možemo staviti već od početka. Uzeli smo dvije 0-6mj, ali obje imaju prevelik otvor, a njena glavica baš mala. Koristimo trenutno poplunić kao i oni u rodilištu, ali evo već ga nogicama i ručicama baca na sve strane. Prvog sam u vreću stavljala tek nakon par mjeseci nismo ju imali u početku.
    Kontracepcija/pilule - pred 3 godine su na tržištu bile samo jedne pilule koje se mogu uz dojenje i moralo se naručiti u ljekarni, radi se o "mini piluli" koja ima samo jedan hormon i štiti isključivo od trudnoće nisam imala neke nuspojave od nje, jedino su mi krvarenja bila praktički nikakva jer se pije non stop. Ja inače uzimam obične pilule dugo godina zbog neredovitih ciklusa i loše krvne slike što se tiče hormona. Kad primjetim da mi s vremenom neke ne pašu, to bude nakon 3-4 godine korištenja istih onda zatražim nove, ali nemam većih problema

Ja sam tako malu vrecu nasla na sajmu na standu najnaj.eu, imas njihov web, imas po velicinama (50/56) ja sam tu velicinu uzela 1,5TOG cak se i otvori za rukice mogu suziti/povecati kako bebica raste

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

Sirenita
    04. Travanj 2025. 08:24

Yvone čestitke🥰

It’s a girl🩷

rosie0111
    04. Travanj 2025. 08:37

Yvone

Dobro jutro 😄 U 03:00h se rodio naš dečkić!!! Ima 3420 grama i 50 cm. Sve je bilo odlično i nije bilo pre bolno.
    Sve se odvilo na najbolji mogući način. 😘😘😘

Čestitam, baš mi je drago 🥳🩷 piši detalje kad dođeš. Mazite se i uživajte.

Moina
    04. Travanj 2025. 08:53

Yvone cestitaaaaam!!

Ja sam ovu noc bila malo zabrinuta jer me desna strana trbuha jako bolila i mogla sam spavati samo na lijevoj. I nisam osjecala bebu cijelu noc, ali onda sam malo ustala i protresla se i osjetila da je tu. Ocito je spavao. Sad zato stuca i ima party. Nisam se nista naspavala jer je mala kasljala cijelu noc. Sve je ok sa njom ali kad legne pocne se gusit u kaslju. A mene ko za vraga i cervix poceo bolit. 
    Trebala bi sad tortu sloziti za rockas ali nemam volje pa cu samo neke muffine. Itako nemam nikakvo slavlje ni nista

• PikyB
    04. Travanj 2025. 09:18

NanaJ

Ja se osjecam svakim dan sve gore i zivcanije. Pocela sam opet povracati navecer kao i u prvoj trudnoci, zeludac me uzasno boli tako da veceru ne mogu ni imati jer ju odmah ispovracam 😪 svaki dan moram odspavati popodne jer jednostavno ne mogu dan izgurati do kraja. Mali mi je dobio temp u srijedu navecer tako da se sad s njim borim, nadam se da ce brzo proci i da je neka viroza u pitanju 😒

Skroz te razumijem.. kad se sjetim da imam jos 7 tj do termina muka mi bude. Moram priznat da su se i meni vratili intenzivni mirisi s pocetka trudnoce. 😒 Mene prepona ubija, nesanica i zgaravica, umor preko dana.. puno mi je teze nego u prvoj trudnoci. 

Bris na BHS - ide li to odma pri prvom pregledu u TA ili na iducem? Trebam uputnicu od gin za taj bris? Pitam jer cu u 37 tj u bolnicu a prosli put nisam ni stigla taj bris jer sam rodila..

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

NanaJ
    04. Travanj 2025. 09:28

PikyB

NanaJ

Skroz te razumijem.. kad se sjetim da imam jos 7 tj do termina muka mi bude. Moram priznat da su se i meni vratili intenzivni mirisi s pocetka trudnoce. 😒 Mene prepona ubija, nesanica i zgaravica, umor preko dana.. puno mi je teze nego u prvoj trudnoci.

Bris na BHS - ide li to odma pri prvom pregledu u TA ili na iducem? Trebam uputnicu od gin za taj bris? Pitam jer cu u 37 tj u bolnicu a prosli put nisam ni stigla taj bris jer sam rodila..

Ja imam jos 6,5 tjedana jer ide idukcija oko 38+5, nadam se da cu tocno sve znati u srijedu na pregledu. Tocno to i meni je puno teze sad nego u prvoj, valjda zato sto nismo imale dijete o kojem se trebamo brinuti 😂 mozemo mi to ako smo ovoliko pregurale sta je jos 7 tjedana 😂💪🏻

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

Čokoladica 🍀
    04. Travanj 2025. 09:29

Yvone

Dobro jutro 😄 U 03:00h se rodio naš dečkić!!! Ima 3420 grama i 50 cm. Sve je bilo odlično i nije bilo pre bolno.
    Sve se odvilo na najbolji mogući način. 😘😘😘

Čestitam 💙

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

rosie0111
    04. Travanj 2025. 09:34

PikyB

NanaJ

Meni radila moja gin s 35 tjedana 🤷 čim sam došla u bolnicu s 37 pitali su me jel mi napravljen, ako nije odmah će mi napraviti.

• PikyB
    04. Travanj 2025. 11:06

Rosie, hvala na odgovoru, ja svakako necu kod svog ginekologa pa se nadam da ce mi odma napraviti u bolnici kad dodem. 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.