Flowersuper i tebi za dobar pregled.
Ajme Yvone tocno znam feeling, meni je taj dio iscekivanja u prvoj trudnoci bio super, tako sam se dobro osjecala i picila okolo, i nije me smetalo ni sto sam prenjela, tocno se sjecam da sam molila da beba jos ne dode da mogu ic na rostilj za 1 maj s ekipom🤣i poslusala je, na kraju jos 10 dana nije dosla. Al to mi je bilo bas fora, ja sam se s 40+ ponasala kao da sam u 20im tjednima i bas sam gustala.
A sad je bilo sve drugacije i planski, totalno drugi feeling, al dobro ova trudnoca je bila specificna i znala sam to tako da nema veze😊
To sam baš rijetko čula da netko s 40 tjedana nema nikakvih smetnji, svaka čast. 😀
Ja jedva čekam da rodim, i to mi krene tako oko 35 tjedna, do tad manje-više okej. Ali sad nespavanje, znojenje, znam imati mučnine ujutro, bolni kukovi i šta sve ne… Neka hvala, da mogu birati evo danas s točno 38 može slobodno van 🤣Rosie hahahha, a da evo meni je ta prva bila top, al bila sam konstantno aktivna, stalno sam hodala pa mi je valjda tijelo bilo naviknuto na to, iako sam imala ogroman trbuh s njom od 4 kg unutra, al bez dijeteta doma, spavala kad sam htjela, odmorna, to sve igra ulogu😊tako da mi je to iscekivanje bilo super bas su mi ti zadnji dani ostali u lijepom sijecanju😊
Istina da, lakša je prva trudnoća puno, kad nemaš dijete, ali ja sam se u prvoj previše psihički opterećivala u smislu, jel se mrda, jel sve okej, sad ovo, sad ono... Sad mi žao bude, ali tako je. Sad me ništa ne sekira što se tiče trudnoće, ali zato spavanje u istom krevetu s todlerom, pa kad čuješ ujutro u pol 7, mama budi se... I tako 🤣🤣 ali neka, dobro je, samo neka sve bude dobro 🙏
Ajme koliko novih beba! Čestitke cure!! Neka svi bolovi ako ih imate brzo prođu
Ja sam u Ri isto da, tako da Točkice kad stigneš slobodno opiši kako je.. i treba li što nositi za bebu?
Mislim da je za porod kakva god bila bolnica najvažnija babica i onda doktor, moja je bila duša od čovjeka na prvom porodu, kamoli sreće opet jednu takvu dobiti.
Bila sam na pregledu, sutra sam točno 32tt, beba ima 1900g, doktorica je sa svime zadovoljna pa sam i ja
Ti i ja smo obje u Rijeci i baš blizu. Ko zna koja će prva 🥰
Ja sam čula da za bebu ne treba ništa, ali neka Tockica potvrdi.
Mene zanima kakve su sestre nakon poroda. Čula sam da baš ne pokažu i da se moraš sam snać i mene to baš brine jer nikad nisam prematala bebu ni držala tako malu i imam osjećaj da neću ništa znati i malo se toga užasavam 🤣
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Meni je termin za 2 dana, onaj po ciklusu, i sve se nadam da necu njega omasiti, pa sve tijelo osluskujem.
Mene je trk sad ovo par dana krenuo zeludac boliti i zgaravica.
Desi se da me krenu kao kontrakcije, legnem, smire se, i onda dva dana apsolutno nista.
Ne boli me nista, osim sto je tesko ustati se navecer u wc iz kreveta, ali eto dosta je. Cak me i doktor danas pitao pa nisi se jos porodila 🤣
Samo mi je malo za najmladju djevojcicu. Nikada nije ni s kim navecer ostajala, a kamo li da prespava bez mene, valjda bude ok. Obzirom da je ovih dana cendrava nadam se da ce nekako proci sto lakse.
Čupko i ja sam čula da ništa ne treba, nije trebalo ni prije pet godina iako sam ja nosila za svaki slučaj. Sestre su tada bile li-la, jako ih je malo i jako je puno žena tako da stalno trče lijevo desno. Meni osobno nisu ništa pokazale, ali nekako sam se snašla sama pa mi nije bila ni potrebna pomoć. Ima ih divnih, ali su stvarno zatrpane poslom. Svakako ih uvijek možeš pitati što te zanima i pikiraj na onu koja ti se svidi i nije mrgudna 😁
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Peja kakva je situacija?
Cure koje ste doma kako se snalazite?😊 mi smo poceli biti vise budni i traziti paznju, danas je udarila bura pa smo doma, ali smo bas krenule po vani🥰poceli smo aktivno koristiti babygym i gledamo slikovnice Moje prvo od Skolske knjige, koje preporucam😊
Cice su super, ragada skroz prosla, rucno izdajanje spasilo. Tako da je sve super😊meni je jos ostalo trbuscica malo, pa se nadam da ce se i to brzo povuci😊
Mi se snalazimo jako dobro, dojenje ide odlicno(isto imala problem s jednom cicom bila pretvrda on je nije htio nikako s rucnom izdajalicom rjesili) sad doji bez problema, on je velika spavalica i zderonjica🤣 redovno popiskim sve ali to su cari deckica🤣🤣
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Vecer svima 😃
Prvo cestitke svima koje su rodile proteklih dana, bez oporavak zelim i da ste cim prije doma da se grlite i upoznavate.
Citma redovno, al mi se ne da pisat kad neman sto-rodit cu medu zadnjima pa crmo nas par zadnjih udriti po porukama za mjesec i po 🤭
Uz zgaravicu su krenule i neke kvazi mucnine, tesko mi je sve, najbolje mi je lezat a posla priko glave (uz malu)..
Muz krenuo montiravat sobna vrata, ja danas slozila ikein krevet za malu, racunan prije poroda se preselit a svr nekako kilavo. Mislila sam da cu imat hrpu energije, a ono sipak! Prva trudnoca je ipak uvijek laksa 😅
Drzite se druge curke, jos malo i bebe su vanka, ali ne postane lakse 😂
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Vecer svima 😃
Prvo cestitke svima koje su rodile proteklih dana, bez oporavak zelim i da ste cim prije doma da se grlite i upoznavate.
Citma redovno, al mi se ne da pisat kad neman sto-rodit cu medu zadnjima pa crmo nas par zadnjih udriti po porukama za mjesec i po 🤭
Uz zgaravicu su krenule i neke kvazi mucnine, tesko mi je sve, najbolje mi je lezat a posla priko glave (uz malu)..
Muz krenuo montiravat sobna vrata, ja danas slozila ikein krevet za malu, racunan prije poroda se preselit a svr nekako kilavo. Mislila sam da cu imat hrpu energije, a ono sipak! Prva trudnoca je ipak uvijek laksa 😅
Drzite se druge curke, jos malo i bebe su vanka, ali ne postane lakse 😂
Ko ce nam odgovarat kad sve vec rode 🤣🤣🤣
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Samy lo suosjećam vezano za ostavljanje djeteta, ja isto imam ogroman strah. Nije nikad zaspala s nekim drugim, ne ide u vrtić... Voli jako tatu i uključen je i on u sve, ali kad je pospana, mama i mama 🫠 Nadam se da će sve biti okej i da neće biti previše tužna i ljuta na bebu...🙏🤞
Pozdrav,
Jučer sam imala jako puno lažnih trudova i mislila sam možda sam su pravi, ali evo danas ništa jer sam usporila ritam.
Za ostavljanje starijeg djeteta isto suosjećam, nije isto nikad zaspala bez mene niti ide u vrtić ❤️
Jako me boli trtična kost nakon ležanja pogotovo, hodam kao slon i stomak mi je velik, dosad sam dobila 17 kg. Kako ste vi ostale koje još niste rodile?😊😊
🙋 28
👶22 mjeseca
Zadnja menstruacija:20.7.2024.
Termin:26.4.2024.
Samy lo suosjećam vezano za ostavljanje djeteta, ja isto imam ogroman strah. Nije nikad zaspala s nekim drugim, ne ide u vrtić… Voli jako tatu i uključen je i on u sve, ali kad je pospana, mama i mama 🫠 Nadam se da će sve biti okej i da neće biti previše tužna i ljuta na bebu…🙏🤞
Moja je sinoc rekla da ce beba spavati u paketu, pa kad sam je ponovo pitala rekla je pred kucu 😂 toga me najvise strah. Pa nadam se da cemo nekako prebroditi.
Ima djece koja super prihvate prinovu, ima koja mjesecima ne prihvataju, a ima i onih koji pa ni ne primjete ih, svejedno im je.
Sortiraj odgovore
Najstariji