Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    rosie0111
    14. Ožujak 2025. 12:31

Minnieus

Rosie sve znam….stvarno je jako tesko dok imas dijete doma. Al koliko sam bila zbedirana, toliko sam sad zahvalna jer tko zna, mozda bi vec rodila. Ovako se sve produzilo do sigurnijih tjedana. Isplacem se ja za malom svaki drugi dan 🤭. Pa mi bude malo lakse, pa me opet tuga ulovi…ali onda mi se javi mala iz trbuha pa znam zakaj sam tu.

Vjerujem ti, a šta ću, i ja bi da moram. Znaš zašto to radiš, mala doma je u konačnici dobro ustvari, ali kad te hormoni i sve stisne...🫠
    Tvoja je s tatom jel tako?

rosie0111
    14. Ožujak 2025. 12:33

Peja

Pozdrav svima…vidim pitale ste za mene ali oprostite zbilja sam za ništa od kada sam došla kući, depresivna uplašena tužna…Aritebi se zbilja divim kako si sve to izdržala mirne glave. U srijedu bebu skoro nisam ni osjetila tako da sam se jučer najela toliko slatkoga..šećer skočio na 11 al bar mi je ona bila aktivna cijeli dan. Danas na ctgu otkucaji super uredni, ctg pokazuje da se beba miče no ja je i dalje ne osjećam..u 45 min samo 3 pokreta. Sad opet čekam ultrazvuk pa da vidim šta će reći..u ovih tjedan dana sam 10 života izgubila 😞

Ajme baš mi je žao, užas 😓 drži se, pokušaj misliti pozitivno 🫶

• Samka
    14. Ožujak 2025. 12:56

Yvone

Kokilli super za pregled i što nema žgaravice 💪 Ctg u bolnici ide nakon 38 tt, tako su meni rekli, naravno ako nema indikacije da bi trebalo prije i sve je u redu. Neki ginići imaju ctg uređaj u svojoj ordinaciji pa znaju to odraditi prije slanja u TA.
    Plavooko baš mi je žao. Nadam se da će se što prije otkriti uzrok i dati terapija da možeš doma.
    Ketyyy nemam iskustva sa šeširićima. Možda netko drugi zna.
    Samka baš mi je žao da te to sada uhvatilo. Koliko je do termina?

Ostale cure kako ste?

Do termina je ostalo 5 dana.Za sad nemam temp .Al zato iz oka i nosa curi.I uz sve gospodin je preaktivan i toliko gura da zaboli ,mislim da bi moglo uskoro i stomak mi se spustat poceo

Samka

tera_
    14. Ožujak 2025. 13:32

Meni je beba toliko aktivna da bas boli sve.. da li se svaka beba umiri prije nego krenu kontrakcije? 

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

NanaJ
    14. Ožujak 2025. 13:52

Čokoladica 🍀

Ide li netko na sajam u Family mall? Javite kakvi su popusti i isplati li se ici. 😊

Ja sam se bas vratila. Ja sam znala po sta idem meni se isplatilo. Uzela sam sjedalicu, ergobaby njihalicu, od voksija kosaru za metro kolica na sve to sam dobila 20% i jos sam uzela od entherala vrecu za starijeg, bodije i vrecu za malenoga i par sitnica za starijega kao sto su bocica za vodu, posudice za grickalice. Ako trebas tako te vece stvari isplati se ici i pogledati jer 20% nije malo na sjedalicu od par stotina eura 🤷🏼‍♀️ ili kolica 
    I ako netko gleda one MODU setove za igru isto su 20% pa eto

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• PikyB
    14. Ožujak 2025. 14:16

Bila sam i ja na sajmu, uzela sam sitnice jer nama fale samo sitnice, ali za vece stvari se isplati. Ostalo cu poklikati preko neta jer vrijedi popust i na webshopu.
    Na Violetinom standu se upisete i posalju vam paket pelena na adresu. :) 
    Sto ste rekle koja bocica i dudica su najbolje za tek rodene bebe? 

Peja, drzi se! 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

Lejla97
    14. Ožujak 2025. 14:20

tera_

Meni je beba toliko aktivna da bas boli sve.. da li se svaka beba umiri prije nego krenu kontrakcije?

Vidis ja nisam imala kontrakcije jer sam imala dogovorenu indukciju, ali dan prije induciranog je beba bila mirna, dvaput los ctg, rekli su previse uspavana, budli smo ju , ali nije bila onak aktivna kak treba, ko da je znala
    Pa sam na kraju isla rodit zbog ctg, nisam docekala drugi dan dogovorenu indukciju🤷🏼‍♀️

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

tera_
    14. Ožujak 2025. 14:24

Lejla97

tera_

Vidis ja nisam imala kontrakcije jer sam imala dogovorenu indukciju, ali dan prije induciranog je beba bila mirna, dvaput los ctg, rekli su previse uspavana, budli smo ju , ali nije bila onak aktivna kak treba, ko da je znala
    Pa sam na kraju isla rodit zbog ctg, nisam docekala drugi dan dogovorenu indukciju🤷🏼‍♀️

Mene uvjek prije ctg-a pitaju da li sam pojela cokoladu da nebude beba uspavana, ja bi samo rekla ovoj bebi netreba cokolada🤣 bas je aktivan stalno,samo sad je postalo dosta neugodno 🤭

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• Tinchilina
    14. Ožujak 2025. 14:49

Cure koje ste bile u Familly mallu, ima znači i robice? Kakve su cijene? I koje marke su u pitanju. Ja uglavnom imam sve osim bodića malih brojeva 50 koje mislim uzeti. 

💙 5/2023

rosie0111
    14. Ožujak 2025. 15:00

Tinchilina

Cure koje ste bile u Familly mallu, ima znači i robice? Kakve su cijene? I koje marke su u pitanju. Ja uglavnom imam sve osim bodića malih brojeva 50 koje mislim uzeti.

Polako s brojem 50, možda ti neće ni trebati 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.