Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Yvone
    14. Ožujak 2025. 08:50

Kokilli super za pregled i što nema žgaravice 💪 Ctg u bolnici ide nakon 38 tt, tako su meni rekli, naravno ako nema indikacije da bi trebalo prije i sve je  u redu. Neki ginići  imaju ctg uređaj u svojoj ordinaciji pa znaju to odraditi prije slanja u TA. 
    Plavooko baš mi je žao. Nadam se da će se što prije otkriti uzrok i dati terapija da možeš doma. 
    Ketyyy nemam iskustva sa šeširićima. Možda netko drugi zna.
    Samka baš mi je žao da te to sada uhvatilo. Koliko je do termina? 

Ostale cure kako ste?

Yvone
    14. Ožujak 2025. 08:54

Moina to se može predati tek kad je dijete rođeno i kad stigne prijava iz bolnice. Ali kako ćeš ti roditi u AT mislim da nećeš moći Peko E-građani. 
    NanaJ bravo za dobar pregled 🤗 

Simbalija
    14. Ožujak 2025. 09:17

Moina prijava se vidi tek kad bolnica pošalje papire, kad je dijete rođeno. Nazovi matični ured i provjeri je li isti postupak ako si van Hrvatske, svakako ako imaš e-građanin bi dijete putem OIB-a trebalo biti vidljivo samo je pitanje koliko brzo ako to šalje inozemna bolnica. 

Kokilii meni je ginekologica rekla da na idućem pregledu krećemo sa ctg-om, tada ću biti 32tt. Tako sam i u prvoj trudnoći, kod nje sam bila do 39tt i onda me je poslala u kbc zbog suspektnog ctg-a, ali tamo je sve bilo ok, rodila sam na 40tt. 

Cure koje ste bolesne, samo pomalo. Najbitnije vam je piti puuuuno tekućine da se to sve ispire i jesti puuuuno voća i povrća. Ja sam imala i gripu i koronu u trudnoći i temperaturu nisam skidala ispod 38,5, pila sam i c-vitamin u većim količinama i d-vitamin i sve je brzo prošlo, a mojima se vuklo tjednima i temperatura i kašalj i sinusi. Neka brzo prođe 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Minnieus
    14. Ožujak 2025. 09:58

Yvone super da je pod kontrolom. Ovdje curama koje su zbog tlaka toleriraju do 130/90. Samo ti prati redovno, to je najvaznije.
    Moina inace se moze, ali obzirom da si izvan hr, trebala bi provjeriti kakav je onda postupak.
    Samka drzi se!
    Plavooko crp ti je bas visok, nadam se da su pogodili terapiju i da ce brzo krenuti padati da mozete doma opusteno uzivati.
    Cure, nemojte se bojati bolnice, vidim da su do sada sa zadrzavanjem zbog nekih stanja stvarno dobro postupili i nije bilo slucaja da su bezveze nekoga zadrzali. Znam da nitko ne voli bolnice, ali ponekad su nuzne.

22.08. +

Moina
    14. Ožujak 2025. 10:03

Saznala sam sve ali hvala. Moj problem je sto moram dostaviti original internacionalni rodni list i to ne mogu preko e gradani. Mogu u ambasadi ili u maticnom uredu u hrvatskoj. Tako da nista od rGradani za mene 

rosie0111
    14. Ožujak 2025. 11:04

Minnieus

Yvone super da je pod kontrolom. Ovdje curama koje su zbog tlaka toleriraju do 130/90. Samo ti prati redovno, to je najvaznije.
    Moina inace se moze, ali obzirom da si izvan hr, trebala bi provjeriti kakav je onda postupak.
    Samka drzi se!
    Plavooko crp ti je bas visok, nadam se da su pogodili terapiju i da ce brzo krenuti padati da mozete doma opusteno uzivati.
    Cure, nemojte se bojati bolnice, vidim da su do sada sa zadrzavanjem zbog nekih stanja stvarno dobro postupili i nije bilo slucaja da su bezveze nekoga zadrzali. Znam da nitko ne voli bolnice, ali ponekad su nuzne.

Je da nemamo djecu doma, meni bi jedino zbog tog bilo teško, a inače, ako se mora.... Vjerujem da ne zadržavaju bezveze, ali i da ne puštaju ako se boje, dobra je kod nas prenatalna skrb. 

Minnieus
    14. Ožujak 2025. 11:08

Rosie sve znam....stvarno je jako tesko dok imas dijete doma. Al koliko sam bila zbedirana, toliko sam sad zahvalna jer tko zna, mozda bi vec rodila. Ovako se sve produzilo do sigurnijih tjedana. Isplacem se ja za malom svaki drugi dan 🤭. Pa mi bude malo lakse, pa me opet tuga ulovi...ali onda mi se javi mala iz trbuha pa znam zakaj sam tu. 

22.08. +

• Peja
    14. Ožujak 2025. 11:34

Pozdrav svima...vidim pitale ste za mene ali oprostite zbilja sam za ništa od kada sam došla kući, depresivna uplašena tužna...Ari tebi se zbilja divim kako si sve to izdržala mirne glave. U srijedu bebu skoro nisam ni osjetila tako da sam se jučer najela toliko slatkoga..šećer skočio na 11 al bar mi je ona bila aktivna cijeli dan. Danas na ctgu otkucaji super uredni, ctg pokazuje da se beba miče no ja je i dalje ne osjećam..u 45 min samo 3 pokreta. Sad opet čekam ultrazvuk pa da vidim šta će reći..u ovih tjedan dana sam 10 života izgubila 😞

👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
    4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
    1. ET 6.4.2023 ❌
    25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
    7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
    9.11.23. 3. FET ❌
    5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
    6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍

Čokoladica 🍀
    14. Ožujak 2025. 11:35

Ide li netko na sajam u Family mall? Javite kakvi su popusti i isplati li se ici. 😊

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Babybell
    14. Ožujak 2025. 11:45

Meni je pregled prebacen sa 17.03. na 20.03., ali ne moras Ari nista mijenjat samo eto javim se u sri sa novostima o bebici🥰

👱🏼‍♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
    dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
    1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
    4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
    08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.