Ma ne valja ni 4+, znam da sad kad krenem u bolnicu, bit će frka ako bude rastao i dalje i predlagat će mi carski... 🤣
Sta nam je sa terom ? Ne javlja se od sinocnjih bolova.
Ako je u radjaoni, da sto lakse zavrsi :)
A kad rade procjenu težine i ispadne ispod 10 centile odmah pišu zastoj u rastu.
A kcer je isto imala tu dijagnozu rođena indukcijom u 38 tjednu sa 2710,sin nije imo dijagnozu rođen je u 41 tjednu s 3100. Tako da radam male bebe ali oni radi predostrožnosti me sad stalno prate
Totalna glupost kad to rade. Moja je rodena u 3. percentilu, na termin sa 2870g i zadnja 4 tjedna nije dobila nista. Inducirali su me jer ih je bilo strah da posteljica ne radi dobro. A ja sma u tim tjednima dobila 8 kila, uzas! Mislim da previse sve obiljezavaju.
Kod mene bilo jos nocas malo te tupe boli, danas se sve smirilo🤦♀️
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Kod mene bilo jos nocas malo te tupe boli, danas se sve smirilo🤦♀️
Mozda se tijelo priprema. Kako god sad ce to, bas si se priblizila terminu
Hej nisam se javljala par dana dok ne dođem malo na sebe. Nekoliko vas je rodilo otada pa čestitke svim mamama i nadam se da ste vi i bebice dobro❤️
Na kraju ona moja bolest nije bila ni gripa ni korona nego nešto drugo. U petak sam se javila na hitan prijem jer više nisam mogla izdržat od bolova u grlu i probadanja u prsima, uz taj kašalj krenule su i muke sa žgaravicom, temp se teško skidala, bilo je veselo😫. Na hitnoj su mi napravili briseve na ove respiratorne bolesti i sve sam bila negativna ali visok crp pa sam dobila antibiotik i otad ide na bolje. Danas sam imala pregled, moja beba je po mjerama uvijek 5 dana manja još od prvog uzv, ali je ovaj put trbušćić za 10 dana manji, tako da me moja gin poslala za dalje u TA, pa kad budem imala novi termin Ari napišem. Procjena bebe je sad oko 2600-2700g s tim da sam ja od ove bolesti smršavila 1 kilu
Počele su i mene boliti prepone, ali meni je lakše i manje me boli kad se krećem nego kad ležim, tako da sad završavamo još posljednje sitnice, i pakiram kofer🙂
3🧒
Meni su prvo dijete na zadnjem pregledu prije poroda procijenili skoro u gram. Bila je 3100g na zadnje a rodena 5 dana poslije sa 3130g. Sada je maleni sa 27+1 procjenjen na 1200 g, a prije 2 dana kad sam isla na hitnu je vec bio na 1500 g, znaci dobio je oko 300 g u 2 tjedna. Meni u mojoj aplikaciji pise da je u granicama normale dok doktor kaze da je za 10tak dana veci. Ne radi paniku jer navodno su druge bebe vece od prvih i muske bebe su vece od zenskih, uglavnom tako on kaze :)
Mene zgravica po noci muci i gastritis, cim popijem malo hladne vode odma ona tupa bol, bas neugodno.
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
rosie isto mi je sa nesanicom, nocas me jos zubobolja napala i uspjela sam nesto odspavati tek nakon dva paracetamola.
zato danas na ovo vrijeme mi je tlak ispod 110/75, bas sam nikakva i evo lezim cijeli dan, nadam se da cu uspit malo sna nadoknadit.
tera dok sam citala zaostatke bas sam se ponadala da je stigao tvoj djecak ali izgleda da te samo zeza 😅 sretno dalje , javljaj se 🥰
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Minnieus nisu krenule setnjice, samo smo malo na dvoristu dok je sunce, ja sam vam ko u zatvoru, iz dvorista ne smijem s djetetom dok ne napuni bar mjesec dana, ako prije tog ne poludim jer moja svekrva se ponasa ko da ja nemam vec djete, poludjet cu zene mojeee, ne mogu! U depresiju cu opast od tog sveg..
izvukle smo smrkljice iz nosica, jos se malo cuje, jucer se valjda vani nahladila od vjetrica, bile smo u kolicima na dvoristu..
27👱🏻♀️ 44🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Kawa znači ja bila kod zubara isto neki dan, i dva tjedna prije, isto me bolio zub i otkrhnuo se, pa mi je sredila. Oni kud baš sad 🫣
Lejla što te briga za svekrvu...ti idi ako ti se ide 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji