Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Samka
    13. Ožujak 2025. 09:22

Cure dal ima neka koja je pred porod a da je bila prehladjena.
    Od sinoc odjednom grlo i nos jos vise zacepljeno,oci jedva temperaturu nemam

Samka

Yvone
    13. Ožujak 2025. 09:48

rosie0111

Minnieussuper se ti držiš, još malo…🤞
    Jel nekog muči nesanica i jeste našli rješenje, bar djelomično? Umirem od umora, a kad legnem, nema šanse 😓

Meni je pomogao Magnezij glicinat od Dietpharma. Samo trebalo je neko vrijeme, tjedan-dva, da proradi.

Yvone
    13. Ožujak 2025. 09:56

Minnieus

Hvala cure. Nije da imam izbora. Sto se mora, mora se. Samo da izguramo sto duze.
    Yvone kakvo je stanje s tlakom?
    Iscjedak -imate li iscjedak? Ja nisam imala od kad sam presla na utrogestan oralno i sad mi je krenuo….znam da je to "normalno" ali mozda moze upucivati i na neku bakteriju? Sluzav je i bijel bez mirisa. Sestre kazu da je to ok. Ali svejedno mala doze brige je tu.
    Lejla kako je velika seka prihvatila malu seku? Jeste krenule u setnjice?

Hvala što misliš 😊Počela sam piti terapiju, ne želim ništa prepustiti slučaju. Za sad je dobro. Preko dana je niži 110/75 a navečer i rano ujutro oko 130/85 i niži. Vidjet ću još što kaže ginekolog. Može se i povisiti ta večernja doza ako bude bilo potrebe. Ma samo da nemam vise te skokove preko 150/90.
    Iscjedak-ja ga imam stalno. Sada pod kraj primjećujem da je i nekako gušći i više mliječni. Mislim da je to sve ok. 

Yvone
    13. Ožujak 2025. 10:03

Yvone

rosie0111

Jel nekog muči nesanica i jeste našli rješenje, bar djelomično? Umirem od umora, a kad legnem, nema šanse 😓

Meni je pomogao Magnezij glicinat od Dietpharma. Samo trebalo je neko vrijeme, tjedan-dva, da proradi.

Negdje sam pročitala da to može biti jedan od znakova pred porod. Mozda si se samo prehladila ali budeš vidjela… 😊

Yvone
    13. Ožujak 2025. 10:04

Tera  kakvo je stanje kod tebe???

Yvone
    13. Ožujak 2025. 10:05

Yvone

Yvone

rosie0111

Negdje sam pročitala da to može biti jedan od znakova pred porod. Mozda si se samo prehladila ali budeš vidjela… 😊

Ovo je bio odgovor za Samku, ali je krivo otišlo, sorry.

• rose1502
    13. Ožujak 2025. 10:19

Minnieus

Sto se vode tice, ovdje (Vinogradska) svima govore da ponesu vodu, a sad koliko im daju da piju to ne znam. Lejla ti bi mogla imati info?

Ležiš na odjelu u Vinogradskoj?Nisam bas stigla redovito citat forum pa me samo zanima zbog koje dijagnoze:)

Ja danas imam pregled u 15,sve me strah,imam stalno nekakve bolove sve me stišće steže boli.Tako me strah da me ne ostave da mi se i želudac počeo javljati😅

• cupko
    13. Ožujak 2025. 10:26

Sretno na pregledima cure danas! 🤞🏽
    Meme su jučer navečer popustili oni bolovi i grčevi, ali i dalje kao da sam puna zraka i malo da će me želudac štipati, ali dobro. Mali mi od 4 do 7 nije dao spavati od lupanja 🤣
    Inače imam pitanje oko kilaže. Ja sam u tjedan dana između pregleda dobila pola kile, a mali ništa (1200), ali evo meni danas tjedan dana od zadnjeg pregleda vaga pokazuje još pola kile manje. A nisam ništa drugačije radila, jedino mi je jučer probava malo bolje proradila 🤣mene zanima jel neka od vas bila da je gubila/nije dobivala na kilaži, a beba je dobivala uredno? Vidjeti ću još sutra ujutro koliko će biti pa ću pislati mail ginek dal je dugo još 2 tjedna za čekati ili mogu nešto prije.
    Također me zanima ima li neka preporuku knjige o bebama, ali ne u smislu odgoja nego za prve mame što i kako raditi da se preživi i ne napravi nešto krivo ili nešto zaboravi? 🤣

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

rosie0111
    13. Ožujak 2025. 10:46

Yvone

rosie0111

Hvala, a taman došla iz ljekarne 🤣 muža ću poslati. 
    Cupko ja bi svima koje prvi put postaju mame predložila knjigu čudesni tjedni, o skokovima kod beba, uobičajenom ponašanju i sl. Meni je pomogla dosta. Inače nećeš napraviti ništa krivo, niti zaboraviti ne boj se 😀 mislim ni nema se šta, pod uvjetom da se sjetiš nahraniti ju i presvući, njima niš drugo ne treba 😉

rosie0111
    13. Ožujak 2025. 10:56

rose1502

Minnieus

Sto se vode tice, ovdje (Vinogradska) svima govore da ponesu vodu, a sad koliko im daju da piju to ne znam. Lejla ti bi mogla imati info?

Ležiš na odjelu u Vinogradskoj?Nisam bas stigla redovito citat forum pa me samo zanima zbog koje dijagnoze:)

Ja danas imam pregled u 15,sve me strah,imam stalno nekakve bolove sve me stišće steže boli.Tako me strah da me ne ostave da mi se i želudac počeo javljati😅

Neće te ostaviti, mislim ako nije nešto baš jako bolno i specifično. Mene ti bole kukovi, leđa, stomak, probada me dole do te mjere da znam jauknuti , natičem, trnu mi ruke, ne mogu disati, žgaravica me hvata stalno, sise me bole užasno, pogotovo bradavice. Ali to ništa nema veze, čak sam i otvorena vani za prst i omekšana, ali unutarnje ušće zatvoreno, beba okej, ideš doma... Samo se tijelo priprema 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.