Uh Plavooko..javi. Je li visoka temp? Drzim fige da je sve ok🤞
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Hej… jucer smo pusteni doma na strogo mirovanje za mene.. no nazalost dobila sam temperaturu prije par sati tako da cekamo na hitnoj nalaze…
Jao baš mi je žao, ali bitno da se nađe uzrok i da terapija.
Držim fige da što prije dođeš doma i da se sve smiri. Javi se.
Ja sam skužila da mi se trbuh malo spustio. Napokon mogu pojesti neku normalnu količinu bez da poslje nemogu disati. A i mogu skoro staviti dlan ispod rebara i malo uvući taj dio.
Zar već? Blago ti se, ja još dišem na škrge 😮💨
Je, inače mi je izgledom stalno nekak trbuh prema dolje, ali zraka nisam imala. U prethodnim trudnoćama nisam uopće to nikada osjetila pa mi je ovo bilo novo. Uvijek nekako nosim nisko, zato mi se teško kretati a cijeli trbuh mi je izbočen prema van. S leđa niti ne izgledam trudno 😀
Tera ma normalno u krevet i naspavaj se. Mozda krene nocas mozda za 3 dana😅
Meni je pilates lopta bila super, u Ri su mi je dali u radaoni, al skuzila sam da na SD bas nije takva praksa. Ne znam za ostalr bolnice.
Na SD nikada nisam vidjela ništa osim kreveta 🤦♀️ nema nikakvih rekvizita za pomoć. Znači isto je kako je i bilo. Ali barem mi nisu prigovarali za vodu. Navodno negdje nedaju da se pije voda tokom poroda. Ja sam na prvom porodu sigurno popila 2 l vode u tih par sati, između svakog truda mi je trebalo.
Tera ma normalno u krevet i naspavaj se. Mozda krene nocas mozda za 3 dana😅
Meni je pilates lopta bila super, u Ri su mi je dali u radaoni, al skuzila sam da na SD bas nije takva praksa. Ne znam za ostalr bolnice.
Na SD nikada nisam vidjela ništa osim kreveta 🤦♀️ nema nikakvih rekvizita za pomoć. Znači isto je kako je i bilo. Ali barem mi nisu prigovarali za vodu. Navodno negdje nedaju da se pije voda tokom poroda. Ja sam na prvom porodu sigurno popila 2 l vode u tih par sati, između svakog truda mi je trebalo.
Ovo mene od pocetka trudnoce plasi da necu moc pit vodu par sati kad cu radjat😄 inace pijem dosta vode i svako malo sam zedna tj imam potrebu popit barem par gutljaja i pomisao da ne pijem satima mi zvuci strasno tesko🫣
👱🏼♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1 dijagnoza: preuranjena menopauza, preporuka: donacija js
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4🧔🏻27.g-oligozoospermia
1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷
Curke mali nosic se cuje ko da je zastopan, s cim to smijem nakapati? Samo malo fizioloske u nosic da stavim da se procisti? Nista izvlaciti van?
27👱🏻♀️ 44🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Ima li netko informaciju kada se Merkur seli natrag? Termin mi je početkom lipnja pa se nekako nadam da će biti do tada. 🤞🏻
Ima li netko informaciju kada se Merkur seli natrag? Termin mi je početkom lipnja pa se nekako nadam da će biti do tada. 🤞🏻
1.4 koliko cujem od cimerica koje jos leze na patologiji..
Minnimouse jel i ti imas takve info?
27👱🏻♀️ 44🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Curke mali nosic se cuje ko da je zastopan, s cim to smijem nakapati? Samo malo fizioloske u nosic da stavim da se procisti? Nista izvlaciti van?
Možeš da malo fiziološke, par kapi. Ja ne bi izvlačila ništa... Sigurno da nije samo pd hrskavice?
Ja sam bas neki dan pisala da djelatnici Merkura kazu da se sele s 1.4. Veci dio je vec spreman, jos imaju neke stvari za obaviti, ali prakticki je to to.
22.08. +
Sortiraj odgovore
Najstariji