Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Yvone
    04. Ožujak 2025. 14:11

Nadam se da se neću susresti s tim. Sad sam malo googlala i je piše da je problem slaba procijepljenost. Samo ne kužim kako kad je u redovnom kalendaru cijepljenja.

• PikyB
    04. Ožujak 2025. 14:12

Yvone

Nadam se da se neću susresti s tim. Sad sam malo googlala i je piše da je problem slaba procijepljenost. Samo ne kužim kako kad je u redovnom kalendaru cijepljenja.

Neki roditelji ne zele cijepiti svoju djecu.. zato je slaba procijepljenost. :S 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

Yvone
    04. Ožujak 2025. 14:13

PikyB

Yvone

Neki roditelji ne zele cijepiti svoju djecu.. zato je slaba procijepljenost. :S

Ah da…. 🤷‍♀️

rosie0111
    04. Ožujak 2025. 14:14

Yvone

A antivakserski pokret je baš u usponu 🫠 a ako ti dijete neće u vrtić ili ako će u privatni (neki ne traže potvrde), možeš proći bez cjepljenja. A u školu ga se primiti mora jer je osnovna obavezna.

Yvone
    04. Ožujak 2025. 14:20

Moji su oboje išli u privatni ali obavezno su nas tražili potvrdu od pedijatra, a negdje sam morala nositi i kopiju knjižice cijepljenja, samo se više ne sjećam gdje. Ma ja kužim da se neki boje cijepiti djecu ako ima problem alergije na neki od sastojaka cjepiva ili iz drugog opravdanog razloga, iako je sigurno takvih manje. Ja sam cjepila djecu sa svim redovitim. Žao mi je što sam propustila za rotu, ali sigurno ću sada s malim to na vrijeme ispitati.

rosie0111
    04. Ožujak 2025. 14:27

Yvone

Moji su oboje išli u privatni ali obavezno su nas tražili potvrdu od pedijatra, a negdje sam morala nositi i kopiju knjižice cijepljenja, samo se više ne sjećam gdje. Ma ja kužim da se neki boje cijepiti djecu ako ima problem alergije na neki od sastojaka cjepiva ili iz drugog opravdanog razloga, iako je sigurno takvih manje. Ja sam cjepila djecu sa svim redovitim. Žao mi je što sam propustila za rotu, ali sigurno ću sada s malim to na vrijeme ispitati.

Ako postoje alergije ili neke bolest, čak i pedijatar tj specijalist preporučuje s kojim cjepivom i hoće li uopće cijepiti dijete. Tih nema puno i nisu problem. Čak štoviše sad su postali jako ugroženi zbog opće populacije koja odbija cijepiti djecu 🤷. Ja sam isto malu cijepila, budem i malog.

Yvone
    04. Ožujak 2025. 15:24

Little baby moj trudnički mozak je tek sad skopčao 🤦‍♀️da se bojiš za najmanju odnosno tek rođenu, jel tako? Ako dojiš super. To joj je najbolja hidracija. Za ove starije vrijedi rehidromix i sve ostalo. Probaj pitati patronažnu malo oko toga, vjerujem da ti dolazi češće u ovo prvo vrijeme. Ili nazovi pedijatra kod kojeg su ostala djeca pa pitaj za savjet. Za tak male bebe neznam stvarno.

little baby
    04. Ožujak 2025. 15:46

Yvone

Little baby moj trudnički mozak je tek sad skopčao 🤦‍♀️da se bojiš za najmanju odnosno tek rođenu, jel tako? Ako dojiš super. To joj je najbolja hidracija. Za ove starije vrijedi rehidromix i sve ostalo. Probaj pitati patronažnu malo oko toga, vjerujem da ti dolazi češće u ovo prvo vrijeme. Ili nazovi pedijatra kod kojeg su ostala djeca pa pitaj za savjet. Za tak male bebe neznam stvarno.

Ma da za najmanju,tek rodenu. Krivo sam se i ja mozda izrazila😂 
    Ona je super,patronazna rekla da pazim da jede,dojimo. Pije onaj panda probiotik vec neko vrijeme i kao trebala bi biti zasticena jednim djelom sa dojenjem i tim probiotikom. 
    Micem je stalno u sobu od njih da nisu blizu nje i nedam im da ju diraju. Nadam se da cemo uspjet evo da ona ne dobije,jer bas me strah😔 ja stalno perem ruke,boravim s njima sto manje. Muz sva sreca kuci pa preuzeo brigu oko njih

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

jen_dva
    04. Ožujak 2025. 15:46

Cure dosao nam je mali prasac, ima 3340g i 47cm, mal, zguzvan i glasan 🥰 stavili su ga prvo u topli krevet al su ga ipak prebacili u inkubator jer je stenjao, ja sad ne znam koliko je to uobicajeno al valjda ce sve bit ok..
    U Petrovoj zbog gripe nema posjeta uopce, sto mi tesko pada evo

02/2023 💔👼 22tt

tera_
    04. Ožujak 2025. 15:51

jen_dva

Cure dosao nam je mali prasac, ima 3340g i 47cm, mal, zguzvan i glasan 🥰 stavili su ga prvo u topli krevet al su ga ipak prebacili u inkubator jer je stenjao, ja sad ne znam koliko je to uobicajeno al valjda ce sve bit ok..
    U Petrovoj zbog gripe nema posjeta uopce, sto mi tesko pada evo

Cestitam mamita🥰😍😍 brz ti oporavak zelim i bebi 😘

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.