Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lejla97
    14. Veljača 2025. 14:42

Minnieus sretno, bude sve uredu, tko te ostavio? Dolje si bila u trudnickoj onda? 
    Ja sam doma, zucne su mi pale na 10, predlazu hospitalizaciju iduci petak, eventualno da preskocim petak pa ponedjeljak. Nije mi bilo doktora pa mi je doktorica gledala.
    Moja beba ima 2480g, jos bi trebala bit unutra, otvorena sam za 2cm.
    Slala sam ja doktoru odma za kozice pa je rekao da nema brige , ali ono, lakse mi je da pitam

27👱🏻‍♀️ 44🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Yvone
    14. Veljača 2025. 14:49

Lejla97

Minnieus sretno, bude sve uredu, tko te ostavio? Dolje si bila u trudnickoj onda?
    Ja sam doma, zucne su mi pale na 10, predlazu hospitalizaciju iduci petak, eventualno da preskocim petak pa ponedjeljak. Nije mi bilo doktora pa mi je doktorica gledala.
    Slala sam ja doktoru odma za kozice pa je rekao da nema brige , ali ono, lakse mi je da pitam

Super za žućne i da si doma!
    Da li ti u ovim tjednima moraš mirovati zbog te otvorenosti ili ne?

• Tinchilina
    14. Veljača 2025. 14:51

Ari, šaljem zagrljaj za hrabru mamu i malu pobjednicu. Baš ovi tvoji postovi izazovaju navalu oksitocina :)
    Ja mislim da ću i ja na carski, jer sam imala carski i 5.2023 plus što su bliznaci. Al znači nije te Matijević porađao. 

Moina, Ja sam isto oko Božića imala upalu sinusa, samo desna strana ubijala me glava oko oka gore dolje desno prema sljepoočnici, plus upalili su mi se svi gornji zubi na desnoj strani, usrala sam se da će mi poispadat svi od tog kolka je bila upala. Dobila klavocin i prošlo je, tako da mi je cudno da nisi dobila baš antibiotik ako je baš upala. To može bit i opasno.

Minieus, baš mi je žao da ne možeš doma bar da s djetotom prođeš zašto te nema, po meni je to za tebe dodatni veliki stres. Jesi mogla bar da se vratiš isti dan il nešto? Mene je takvog scenrija jako strah pa zato pitam. Drži me kako je Ari sa svojom malrnom super to ishendlala, al crkla bi da ne mogu doć bar na pozdrav 😭 Koliko je tvoja malena stara? Sigurna sam da će ona to bolje podnijeti od tebe,  jer svi kažu da je mamama puno teže nego njima. 🤞 Da sve prođe u redu i da si brzo nazad kući.

💙 5/2023

Lejla97
    14. Veljača 2025. 15:15

Yvone

Lejla97

Ne moram mirovati jer bi ja trebala na porod kad prodem 36+0, zadnje 37+0 bog kolestaze a ovisi o nalazima.. ali nikakvo strogo mirovanje nemam, samo se ne preforsirati previse

27👱🏻‍♀️ 44🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Minnieus
    14. Veljača 2025. 15:18

PickyB procijena je na 1450g, dobro je napredovala od zadnji put prije 3tjedna. Protoci uredni, kod bebe je sve super hvala Bogu.
    Lejla bila sam gore na 3.katu u trudnickoj. Zmijanac me ostavila.
    Super da je kod tebe sve pod kontrolom 🤗. Jos sitno pa ce beba vani.
    Tinchilina nisu me pustili uopce doma. Da odmah ostanem i da mi netko donese stvari.
    Da bas mi je to stresno. Bude njoj tata to sve lijepo objasnio, ali svejedno bi voljela da sam ja mogla. Moja ima 5 godina. Svjesnija je i vremena i svega pa ne znam...budemo vidjeli kak bude reagirala. Vjerojatno ja dramim bez razloga. 

22.08. +

Yvone
    14. Veljača 2025. 15:26

Minnieus držim fige da dobro prođe s malenom. Ti ju najbolje poznaš pa joj probaj objasniti na način koji misliš da će dobro upaliti. Eto zašto je dobro imati spremljen kofer i u ovim tjednima☹️. Nikad stvarno neznaš. Ali najbitnije je misliti pozitivno i na dobar ishod u konačnici. Sve će to proći, samo da nam bebice budu dobro. Mame sve prežive. 

Yvone
    14. Veljača 2025. 15:28

Lejla97

Yvone

Lejla97

Ne moram mirovati jer bi ja trebala na porod kad prodem 36+0, zadnje 37+0 bog kolestaze a ovisi o nalazima.. ali nikakvo strogo mirovanje nemam, samo se ne preforsirati previse

Odlično da je tako. Za čas ćeš imati svoju malu štrucu 😍

AriBari
    14. Veljača 2025. 15:44

Cure proletila sam malo, ajme Minnieus jako mi je zao, ali brzo ce to proci samo hrabro najhrabrije, ja sam isto tu s tvojim tjednima ostala.
    Slusaj me prvo i osnovno ti i muz pozitiva na lica, bit ce lakse tebi a onda i curki. Ok? Nema suza pred njom, u sobi u wcu mozes plakati, pred njom trebas biti vedra mama. Pricaj joj kako tu doktori gledjau bebicu u trbuhu i da je tu puno teta s bebicama u trbuhu. Ici ces na ctg cesto vj pa joj mozes pricat i to kako ima neki fora aparat koji slusa otkucaje. Ja malu sad u izolaciji nisam vidjela 10 dana al cudo sto se sad moze s video pozivima, mi se nazovemo i budemo po sat vremena, veceramo skupa, ona se igra, ja je gledam, gledamo skupa tv. Sada ni ne znam kad cu je vidjeti jer djeca na babinjace ne smiju a ja sam sad koma za ic na hodnik. Tek mozda iduci vikend. Znaci samo pomalo i vuci pozitivu iz petnih zila. Znam da je uzas tesko al isplsci se sredi se, nadi pozitivne tocke i samo naprijed. Ona ce bit super, a ti se moras srediti i biti jaka i hrabra za ovu bebicu u trbuhu.

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

mama_ana
    14. Veljača 2025. 15:47

Minnieus bas mi je zao, mogu misliti koji je sok kada te tako bez ilakve pripreme psihicke ostave. Nadam se da ce se cerviks produziti ubrzo i da neces morati bas toliko lezati ☹️

Minnieus
    14. Veljača 2025. 15:50

Yvone bas sam sinoc pricala s muzom kak cu si pripremiti stvari iduci tjedan po malo jer sam taman planirala godisnji. I stvari za bebu itd. Ja sam bila uvjerena da ce mi reci kako je sve ok i da mogu ublaziti mirovanje, a ovo nisam ocekivala uopce. Najvaznija je sada beba, da to sve super prode. Muz je inace jako aktivan u odgoju i svemu oko male pa im nece biti problem bez mene. Imali smo dosta toga sto se izdogadalo u proteklih 10-ak mjeseci pa je dosta tesko sve to obradila, pa ce joj jos ovo biti jedan udarac. Svima sam javila da o ovom pred njom pricaju samo u pozitivnom tonu. Budem i tetama u vrticu javila jer su divne i njihova podrska takoder puno znaci. Budemo mi to sve nadoknadile. Nadam se da cete sve ostale cure doci minimalno do 37 tjedna bez nekih terapija i bolnice. 

22.08. +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.