Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _spring_
    13. Veljača 2025. 18:39

Draga Ari, 
    Ja vas čitam s ljetnih beba, ali htjela sam se javiti jer pratim tvoju priču i iskreno ti se od srca divim. Tvom stavu, tvojoj pozitivi, hrabrosti... Prava si inspiracija, prava si MAJKA kako se majke nazivaju i definiraju. Od srca vam čestitam, vašoj Lori pobjednici, a i njenoj mami, stvarno pobjednici ove priče! Uživajte i sretno!
    .
    Svim ostalim curama proljetnicama također želim sreću i lijepu trudnoću do kraja! 😊

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

little baby
    13. Veljača 2025. 18:50

točkica1213

Čestitke Arii dobrodošla nam prva proljetnica Lora❤️❤️
    Želim vam da ste što prije vani sa velikom sekom i tatom! Bebica je super za svoje tjedne i vjerujem da će brzo van iz inkubatora
    Little baby ti još brojiš jako jako malo, samo hrabro bit će sve oke❤️ ideš na carski ili indukcija?

Indukcija,busenje vodenjaka drip

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

petrucika
    13. Veljača 2025. 19:00

Ari cestitam od srca na malenoj neka je ziva i zdrava!! Hrabra zeno ti si vrijedna divljenja toliko si bila hrabra, optimisticna,smirena odradila si to stvarno respekt jedan veliki!! Ja te pratim s ljetnica i cijelu tvoju situaciju zelim ti brz oporavak i puno ljubavi i njeznosti tebi i bebi🥰🥰

+ 10.10.

• Peja
    13. Veljača 2025. 19:05

Ari čestitam ti od srca 🤗 čitam tvoje post a suze mi krenule..toliko mi je drago da je sve na kraju prošlo ok. Curica je pravi borac 😍 i ima prekrasno ime 😊 čestitam još jednom i uživajte sada 😘

👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
    4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
    1. ET 6.4.2023 ❌
    25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
    7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
    9.11.23. 3. FET ❌
    5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
    6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍

• Samka
    13. Veljača 2025. 19:28

AriBari

Cure prva beba je vec stigla jutros🥰2750 gr i 47 cm, Apgar u dva mjerenja 10/10, preventivno u inkubatoru, dobila transfuziju krvi i dobiva imunoglobuline da eliminiraju moja antitijela, te bjelancevine za hranu. Psihofizicki super. Pratit ce je ovih dana al jako su pozitivni i zadovoljni ishodom😊 Mene popusta anestezija pa pocinje boliti rez. Al dobro izdrzat cu😅

Ari cestitam da bude zdrava i ziva i sto prije kuci da dodjete.Tebi brz oporavak.Poljubac za malenu borcaaa ❤️❤️

Samka

žuži1808
    13. Veljača 2025. 19:40

Ari cestitam od srca,neka je ziva i zdrava.. sad je vrijeme za odmor,u dobrim ste rukama.. zelim ti brz oporavak, i da sto prije dođete kuci. Bome je malena velika za te tjedne. Bas mi je drago i sad sam jos uzbuđenija do svog trenutka upoznavanja bebe 😊

👩🏼 2012.
    👨🏼2015.
    🧔‍♂️🫶👩 2022.
    🧔‍♂️27
    👩32
    ➕❤️ 24.6.24'
    17.10.🩵

Tea96
    13. Veljača 2025. 20:18

Ari čestitam tebi i tvojoj hrabrici 🥳🥳 
    Brz oporavak ti želim, a maloj Lori zdravlja, sreće i predivan i bezbrižan život koji pored ovakve mame ne sumnjam da će imati🥰🥰

Ostale cure čestitam na urednim pregledima i sretno u narednim danima nama koje idemo :))

2021.🩷
    02/24. 💔
    2025. 🌈💙⏳

Pjegica.
    13. Veljača 2025. 20:39

Ajmeee koji val osjecaja mi je dosao kad sam procitala porukuu sva sam se najezila 🥹. Ari cestitke od srca bravo bravo obje cure 🥰🥰 sad samo pomalo oporavak neka bude lagan i da cim prije budete jedna uz drugu
    Bome msm da si pokrenula lavinu sad ce pocet i ostale nase starije bebice pristizati hehe 🤭🤭
    Jedino sta imam za dodati za ljetovanje je Kamp Šimuni frendica mi tamo ide vec par ljeta s djecom i super je zadovoljna pa eto da makar ubacim u prijedloge 😁 na insta imaju stranicu Camping Village Šimuni smjesteni su na Pagu
    Sretno svima dalje budite dobro 😘

• Tinchilina
    13. Veljača 2025. 21:02

Ari, čestitam od srca tebi i maloj pobjednici, puno sreće, zdravlja i mirnu i divnu plovidbu dalje. Da ste brzo svi skupa doma ❤️
    Baš sam si mislila danas hoće li se malena roditi na Valentinovo. :)
    Tko te porodio i kakvo ti je bilo iskustvo? Ako ti nije pre rano pisati o tome.

💙 5/2023

mama_ana
    13. Veljača 2025. 21:04

Bas cijelo vrijeme nekako u podsvijesti razmisljam o nasoj prvoj proljetnici. Tako mi je uljepsalo dan da je sve proslo u redu. Dobro nam dosla mala Lora 🫶🏻 Kawa jesam napokon. Predala ga mentorici, pa sad ide ispravak i nadam se do poroda obrana. U svakom slucaju ne pada mi na pamet vise ovakve ludosti radit 😂 akademskom uzdizanju je stigao kraj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.