Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • PikyB
    14. Veljača 2025. 10:40

Yvone

Ari nadam se da su bolovi i kontrakcije popustili, da ćeš imati snage i moći vidjeti malenu danas.
    Cure koje dodatno uzimate željezo, nakon koliko vam se popravilo stanje da ste po sebi osjetile?

Uzimam vec jedno dva tjedna Kendural C i nemam vise jutrarnje vrtoglavice i slabosti. Za dva tjedna idem provjeriti jel se popravilo zeljezo. 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

Libo1415
    14. Veljača 2025. 10:45

Pozdrav od mene, inače sam ljetnim bebama ali procitala sam u zadnjih par dana i vašu temu da vidim iskustva sa skraćenim cerviksom. Meni je ovaj tjedan u 22 tjednu cerviks se skratio na 3,95 na 2,80cm i sad sam na mirovanju i dobila sam terapiju pa bih voljela čuti i iskustva vas koje ste imale probleme s cerviksom. Jeste strogo mirovale? I ako imate bilo kakav savjet. 🙏
    I čestitam na prvoj bebi, Ari, svaka ti čast i želim ti brzi oporavak i da ste što prije zajedno ti i mala hrabrica 🤗❤️

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

Yvone
    14. Veljača 2025. 10:57

PikyB

Yvone

Ari nadam se da su bolovi i kontrakcije popustili, da ćeš imati snage i moći vidjeti malenu danas.
    Cure koje dodatno uzimate željezo, nakon koliko vam se popravilo stanje da ste po sebi osjetile?

Uzimam vec jedno dva tjedna Kendural C i nemam vise jutrarnje vrtoglavice i slabosti. Za dva tjedna idem provjeriti jel se popravilo zeljezo.

Hvala puno 🤗! Ja sam išla na svoju ruku provjeriti jer mi nije bilo dobro. Popodne mi radi gin. pa ću vidjeti što će mi propisati. Kendural C ide na recept ili se kupi u ljekarni?

Yvone
    14. Veljača 2025. 11:03

Libo1415

Pozdrav od mene, inače sam ljetnim bebama ali procitala sam u zadnjih par dana i vašu temu da vidim iskustva sa skraćenim cerviksom. Meni je ovaj tjedan u 22 tjednu cerviks se skratio na 3,95 na 2,80cm i sad sam na mirovanju i dobila sam terapiju pa bih voljela čuti i iskustva vas koje ste imale probleme s cerviksom. Jeste strogo mirovale? I ako imate bilo kakav savjet. 🙏
    I čestitam na prvoj bebi, Ari, svaka ti čast i želim ti brzi oporavak i da ste što prije zajedno ti i mala hrabrica 🤗❤️

Žao mi je za tvoje stanje, nadam se da će se popraviti. Ja nisam imala tu situaciju, vjerujem da će se javiti cure koje znaju o tome više.
    Sretno 😊

• PikyB
    14. Veljača 2025. 11:04

Yvone

PikyB

Yvone

Hvala puno 🤗! Ja sam išla na svoju ruku provjeriti jer mi nije bilo dobro. Popodne mi radi gin. pa ću vidjeti što će mi propisati. Kendural C ide na recept ili se kupi u ljekarni?

Nisam sigurna, ja idem privatno kod gin pa mi je on napisao recept i platila sam. 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

Lejla97
    14. Veljača 2025. 12:43

Mame pitanje! Moje djete bilo u doticaju s kozicama, znaci sad je u inkubaciji, ja sam ih prebolila, na bebu nista ne moze preci posto je jos u trbuhu? 
    Glupo pitanje ali moram..

27👱🏻‍♀️ 44🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

little baby
    14. Veljača 2025. 12:47

Lejla97

Mame pitanje! Moje djete bilo u doticaju s kozicama, znaci sad je u inkubaciji, ja sam ih prebolila, na bebu nista ne moze preci posto je jos u trbuhu?

Mislim da je tako da

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Yvone
    14. Veljača 2025. 12:51

Lejla97

Možeš biti mirna ako si ih ti preboljela. I da ti dijete dobije neće se ništa dogoditi. To je opasno samo za trudnice koje ih nisu preboljele. 

Moina
    14. Veljača 2025. 13:10

Libo1415

Da, strogo mirovanje. Znaci krevet - wc i to je to. Nista ne dizati. Samo lezati i uzimati terapiju. Pretpostavljam da si dobila progesteron. Meni je bilo tako i nakon 4-5 tjedana je povecan bio na 4.5cm. Ali sam onda opet pretjerala i sad je opet 2.8 i stavljena sam na mirovanje. I to mirovanje nije sjediti, iskljucivo lezanje. Bit ce sve ok, samo sto vise mirovati

rosie0111
    14. Veljača 2025. 13:11

Yvone

Meni je bilo bolje odmah sutradan 🤷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.