Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Minnieus
    14. Veljača 2025. 13:11

Hej curke! Meni danas pregled nije prosao kao ocekivano. Zadrzana sam u bolnici jer sam se pocela otvarati. Primiti cu terapiju za razvijanje pluca preventivno. Molila sam da dodem u ponedjeljak, ali nisu dozvolili. A ja sam se bas nadala kako ce mi smanjiti mirovanje...

22.08. +

Minnieus
    14. Veljača 2025. 13:13

Libo meni je u 22 tjednu cerviks bio 22mm, nakon mirovanja se povecao na 44 nakon 4 tjedna. Strogo sam mirovala i koristila vaginalno 2x1 utrogestan. Svakako miruj i drzi se uputa. Biti ce sve super!

22.08. +

Moina
    14. Veljača 2025. 13:13

I tako ja otisla k doktoru da primim cjepivo za hripavac i kazem mu kako me grlo grebe vrc 2 tjedna i kako ovu noc nisam spavala koliko mi je nos pun slajma. Pregledao me i kaze grlo skroz crveno i upaljeno, sinusi upaljeni. Krvna slika nije dobra, pa nista od cjepiva. Ko trola za tjedan dana a ako dobijem temperaturu onda moram doc i ranije. Dao mi neki antibiotski sprej za nos. Moram ispirat nos fizioloskom i spricat ga 2 puta na dan. Mora mi se sve ocistiti i eto to vucem vec 2 mj. Ono kad sam bila bolesna za bozic, jos nije proslo. Uzas!!! 
    Jedva disem a desna strana lica mi je cijela natecena i zatvorena! 

Moina
    14. Veljača 2025. 13:14

Minnieus

Hej curke! Meni danas pregled nije prosao kao ocekivano. Zadrzana sam u bolnici jer sam se pocela otvarati. Primiti cu terapiju za razvijanje pluca preventivno. Molila sam da dodem u ponedjeljak, ali nisu dozvolili. A ja sam se bas nadala kako ce mi smanjiti mirovanje…

Ajme, sretno. Nadam se da se neces vise otvorit i da ce se sve smirit. ❤️

Yvone
    14. Veljača 2025. 13:35

Rosie super da je odmah bilo bolje. Minnieus baš mi je žao jer je sigurno šok. Ali vjerujem da će oni dati sve što treba i nakon par dana poslati te kući sa daljnjom terapijom. Javi novosti i drži se! Moina tebe se baš bolest prikačila i ne da mira. Probaj se inhalirati uz to sve špricanje.
     Mene zadnje vrijeme baš muči nedostatak zraka…neznam jel od pritiska ili manjka željeza…. U prošlim trudnoćama nisam to nikada iskusila a niti mi je bilo sniženo željezo.

NanaJ
    14. Veljača 2025. 13:53

Ari cestitam 🥰 po to je velika beba 🥰 a ime je prekrasno. Nadam se da ce sve ici kako treba i da ste brzo svi skupa doma 🙏🏻
    —————-
    Vidim da nas ima dosta sa upalama sinusa, bas sam komentirala da ne znam sto je gore biti trudan u ovo vrijeme ili imat novorodence 😵‍💫
    ————-
    Vodene kozice moja mama uopce ne zna da li sam ih preboljala tj ona kaze da nisam, sestra ih je imala spavala sam s njom samo da ih dobijem nista, nakon toga sestricna pa opet nista 🤷🏼‍♀️ mene je tih kozica strah da mi mali ne dopelja doma 🫠

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

Libo1415
    14. Veljača 2025. 14:04

Moina

Libo1415

Pozdrav od mene, inače sam ljetnim bebama ali procitala sam u zadnjih par dana i vašu temu da vidim iskustva sa skraćenim cerviksom. Meni je ovaj tjedan u 22 tjednu cerviks se skratio na 3,95 na 2,80cm i sad sam na mirovanju i dobila sam terapiju pa bih voljela čuti i iskustva vas koje ste imale probleme s cerviksom. Jeste strogo mirovale? I ako imate bilo kakav savjet. 🙏
    I čestitam na prvoj bebi, Ari, svaka ti čast i želim ti brzi oporavak i da ste što prije zajedno ti i mala hrabrica 🤗❤️

Da, strogo mirovanje. Znaci krevet - wc i to je to. Nista ne dizati. Samo lezati i uzimati terapiju. Pretpostavljam da si dobila progesteron. Meni je bilo tako i nakon 4-5 tjedana je povecan bio na 4.5cm. Ali sam onda opet pretjerala i sad je opet 2.8 i stavljena sam na mirovanje. I to mirovanje nije sjediti, iskljucivo lezanje. Bit ce sve ok, samo sto vise mirovati

Hvala ti puno. Ležim I ja samo sad i čekam iduci tjedan opet kontrolu. Jesu tebi radili briseve kad ti se skratio?

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

Libo1415
    14. Veljača 2025. 14:09

Minnieus

Libo meni je u 22 tjednu cerviks bio 22mm, nakon mirovanja se povecao na 44 nakon 4 tjedna. Strogo sam mirovala i koristila vaginalno 2x1 utrogestan. Svakako miruj i drzi se uputa. Biti ce sve super!

Hvala ti 🤗 ja isto stavljam sad utrogestan i dobila sam roidakal tako da se stvarno nadam da ce biti sve ok. Cerviks mi je bio T oblik neznam kako je vama bio kad se vam skratio?
    I držim fige da se više ne otvara i da bude sve ok. Bolje biti u bolnici pod kontrolom 🤞🙏

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

Minnieus
    14. Veljača 2025. 14:13

Hvala cure. Bas mi je bio sok. A najvise zbog male. Htjela sam ici doma da joj objasnim sve i da se pozdravimo. Da provedemo jos vikend zajedno. Al sto je tu je. Ima danas jedan rockas pa kad se vrati doma bude joj muz pojasnio zasto mame nema i sve ostalo. Posjeta nema, ali smijem kratko izaci u hodnik i uopce ne znam kak ce mi mala na to reagirati. A ja cu cmizdrit ko kisna godina kad ju vidim 🫣. Pa ne znam ni da li da dolazi uopce.
    Navodno da ce me zadrzati do 32-og tjedna. Skoro 3 tjedna. U ponedjeljak ce mi raditi briseve i urinokulturu. Danas su mi urin i kks radili. 
    Moina tebe bas stalno nesto lovi. Nadam se da sad kada se izlijecis imas mir do kraja trudnoce. 

22.08. +

• PikyB
    14. Veljača 2025. 14:35

Minnieus

Hvala cure. Bas mi je bio sok. A najvise zbog male. Htjela sam ici doma da joj objasnim sve i da se pozdravimo. Da provedemo jos vikend zajedno. Al sto je tu je. Ima danas jedan rockas pa kad se vrati doma bude joj muz pojasnio zasto mame nema i sve ostalo. Posjeta nema, ali smijem kratko izaci u hodnik i uopce ne znam kak ce mi mala na to reagirati. A ja cu cmizdrit ko kisna godina kad ju vidim 🫣. Pa ne znam ni da li da dolazi uopce.
    Navodno da ce me zadrzati do 32-og tjedna. Skoro 3 tjedna. U ponedjeljak ce mi raditi briseve i urinokulturu. Danas su mi urin i kks radili.
    Moina tebe bas stalno nesto lovi. Nadam se da sad kada se izlijecis imas mir do kraja trudnoce.

Bas mi je zao sto su te zadrzali :( nadam se da ces stanje smiriti i da ces dogurati do sigurnijih tjedana kao i Ari. Jesu ti rekli procjenu tezine bebe?

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.