Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • PikyB
    14. Veljača 2025. 15:51

Ima li koja od vas ili je imala bolove u ledima oko bubrega? Danas sam se probudila sa bolovima kao da me netko prereze ali tupo, traje sekundu dvije i pusti.. Naprijed me nista ne boli.. jucer sam nosila malo tezu vrecicu od oko 8 kg.. sad ne znam jel od toga ili se moram zabrinuti i otici na hitnu? 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

tera_
    14. Veljača 2025. 15:56

Minnieus zao mi je sto je tako ispalo, ali sad si u sigurnim rukama i bit ce sve u redu.. tata ce to lipo objasniti curici ne brini, mogu samo predpostaviti koliko je tesko, ali ari je dala predobre savjete placi da ona ne vidi, grlim🤗

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Minnieus
    14. Veljača 2025. 15:59

Ari vjeruj da si mi ti prva pala na pamet kad sam cula da ostajem. Jos je tebi puno gore jer si u zg a tvoji u ri. Meni barem mogu doci svaki dan pa je i to velika prednost. Sve znam. Moram se danas isplakati i pripremiti za sutra. Ako ne budem spremna za nju sutra onda do nedjelje 😄. Racunam sada na 3 tjedna u nadi da cu onda doma barem kratko.
    Mama ana hvala ti! Pocela sam se otvarati, pa se nadaju da se necu krenuti jos vise otvarati. Nekako sam pozitivna sto se tice bebe i svega. Tu sam sad pod nadzorom i na sigurnom. Mene samo moje dijete muci, pa cekam da cujem reakciju da se opustim.

22.08. +

Minnieus
    14. Veljača 2025. 16:01

Pickyb nemam iskustva s takvim bolovima. Ako se ponovi mozda ne bi bilo lose provjeriti uzrok.
    Tera hvala ti 🥰

22.08. +

Mak18
    14. Veljača 2025. 16:04

PikyB

Ima li koja od vas ili je imala bolove u ledima oko bubrega? Danas sam se probudila sa bolovima kao da me netko prereze ali tupo, traje sekundu dvije i pusti.. Naprijed me nista ne boli.. jucer sam nosila malo tezu vrecicu od oko 8 kg.. sad ne znam jel od toga ili se moram zabrinuti i otici na hitnu?

Ja sam imala u prošloj trudnoći upalu bubrega. Osim bolova u bubregu imala sam visoku temperaturu i drhtavicu.

U ovoj trudnoći sam joj isto žalila na bolove oko bubrega pa je rekla da ga beba pritišće budući da su crp i urinokultura bile uredu.

• PikyB
    14. Veljača 2025. 16:07

Mak18

PikyB

Ja sam imala u prošloj trudnoći upalu bubrega. Osim bolova u bubregu imala sam visoku temperaturu i drhtavicu.

U ovoj trudnoći sam joj isto žalila na bolove oko bubrega pa je rekla da ga beba pritišće budući da su crp i urinokultura bile uredu.

Imala sam prije 10 g upalu bubrega ali nije to takva bol. Malo sam se istegnula sad pa cu vidjeti. Mozda mi pritisce bubreg mali to je moguce isto, ali bas na obje strane.. 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

rosie0111
    14. Veljača 2025. 16:14

PikyB

Ja nosim stalno malu koja ima 15 kg, ne vjerujem da ti je od tog. Kao i za sve neobične bolove, ako se ponavlja, ja bi otišla za svaki slučaj.
    Minnieus ajme baš je to stres 😓 nadam se da će ti se stanje popraviti brzo 🤞

Yvone
    14. Veljača 2025. 16:47

Minnieus super da ti je muž spretan, odmah je tu lakše, kad znaš da će sve napraviti doma i da ti je podrška. Ma vjerujem da će biti sve ok, samo trebaš probiti ovaj šok i dalje će ići. Ari je sve rekla iz prve ruke.  Piky B ja sam imala čudne bolove ali u križima, više su mi bili u valovima. Pokazalo se kod mene da je probava. Par dana me mučilo. Dvopek i čaj dva dana i prošlo je. Ali pretrpila sam stresa dok nisam otkrila do čega je. Tad sam si spremila kofer i stvari za bolnicu. Pa nek stoji. Prati se svakako. 
    Ja prijavljujem temperaturu. Od jutra me glava boli. Taman mi sin ozdravio. Imao gripu. Sad mene lovi…

AriBari
    14. Veljača 2025. 17:37

Minnieus smao hrabro bit ce sve ok, ako trebas kakav savjet tu sam. Al najbolji recept je izbsciti sve iz sebe i onda naci pozitivne tocke. Vidjet ces mala ce to dobro podnjet, mozes i nju uposliti doma za ono sto ti nisi stigla, recimo pripremiti jaje, robicu za bebicu, i tako😊 a kad vidis da ti je ona super bit ce i tebi lakse. Bit ce teskih trenutaka al sve ce to proci.

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

Pjegica.
    14. Veljača 2025. 18:58

Minnieus bas mi je zao sta su te tako naglo zadrzali, samo budi jaka kao sta kazu nama je teze nego njima malenima, sretno u nadolazecim danima.
    Moina gadno bome dva mj vuc simptome i ne rijesit se grozno neka ti sto prije prode sve inhaliraj se isto kao sta su cure rekle i puno tekucine vec ces se ti oporaviti.
    Nedostatak zraka i meni dode povremeno najvise nekako dok kuham ne znam zasto, onda moram sjest odmori ili lec a to mogu samo ako je muz doma a njega nema po tj dana doma pa ne mogu uvijek ni na to racunati. Ne znam koja je poveznica da li je zeljezo ili stitnjaca ili jednostavno takva trudnoca.
    Vodene kozice nisam ni ja imala kao dijete i kad bude mali imao morat cu se cjepiti jer me strah ishoda bez cjepiva znam da bude 10 puta gore nego djeci a to mi bas i ne treba s dvoje malih i muz kojeg ima pa nema.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.