Ari super za protoke i dobar ctg. Ako tako ostane, možda ipak idući tjedan ne bude carski? Žao mi je za gripu, baš je zavladala dosta. Sreća pa ti je samo blaga. Nadam se da ćeš ju brzo preboljeti.
Rekao je gin da si probam samo izvaditi krv 2 sata nakon jela da se vide vrijednosti?! Nisam još...prvo vađenje mi je bilo ok 4.7. Budem vidjela da se odgegam do poliklinike tu kod zgrade. Kak stalno ležim, svaki korak mi je naporan. Baš se jako uspušem i srce mi dosta ubrza. Onaj dan kada sam išla na pregled su me 2 dana noge boljele, a hodala sam sveukupno možda 200-300m.
22.08. +
Minnieus možda te onda neće gnjaviti s tim sr.... opet kad ti je tako lose palo🤞ovo nakon obroka mi se cini ok, ja uvijek kazem da bi nam umjesto one slatke tekucine mogli dat neki kolac😅
Ma vjerojatnost da ce duze tako ostati je nikakva, previse antitijela proizvodim, tako da nam je cilj da uspijemo ovaj tjedan izdrzati i da dodemo do 34+ (to je u sub, trakica pokazuje tjedan dana manje), to jest da udemo u 35 tjedan, sigurnije joj je vani nego u meni, nece se sad na kraju riskirati da joj neko zlo napravim unutra il da ude u hidrops kad smo sve super odgurali. Znam da vama 34+ djeluje svima malo. Al vjerujte tu se bebe s 28,29 tjedana radaju i bude sve ok😊i ovo je planirani raniji porod sto je drugacije od toga nego kad iznenadi jer sam dobila unaprijed i injekcije za bebina pluca i sve potrebne pripremem😊molili smo da do 32 dodemo, a sad nas evo vec na 34 za tri dana tako da to je ODLIČNO!
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Ari super za protoke i da je sve ok!!! Eto lijepo ste stvarno dogurale. Tvoja cura će imati jednu lijepu priču o početku svog života i vjerujem da će joj to puno puta pomoći jer će znati da je postala borac i prije nego se rodila 😊. Odnose ćemo nadoknaditi 🤣
Žao mi je za gripu, ali dobro da je tako blago i da već prolazi. Jel jako vruće u bolnici? Ja imam one spavaćice s kopčanjem za dojenje koje su kratkih rukava. Pa neznam jel mi treba nešto dugih uopće?
AriBari, super ste dogurale i ti i curka! Bravo! Samo hrabro i najljepsi dio tek dolazi! Svi na forumu ti zelimo srecu i da sve prode dobro za obje! :)
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕
Ari super! Odlično ste ti i curka to odradile 🙂
Što se odnosa tiče mi isto i dalje ništa jer je muž i dalje na antibioticima zbog bakterije u ejakulatu tako da me strah.
Ginek mi je odgovorila za pokrete da su ok, a za ove tegobe da ćemo vidjet na pregledu iscjedak i sve jer da bez pregleda ne može dati terapiju ni uputnicu 🙄. Pregled je tek za 20 dana. Meni se to čini predugo, pitala sam ako mi da barem uputnicu za urinokulturu. Ako neće dati probati ću preko svog općeg doktora to obaviti.
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Yvonne je jako vruce, sve kratko mozes. Uzmi si nes za preko za onaj njihov boravak i hodnik - dal onaj kucni ogrtac il neku deblju majicu na kopcanje.
Cupko pa da moze ti i doktor opce prakse dati uputnicu za UK, al bez panike pocni vise pit i taj caj od brusnice pa poprati
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Yvonne je jako vruce, sve kratko mozes. Uzmi si nes za preko za onaj njihov boravak i hodnik - dal onaj kucni ogrtac il neku deblju majicu na kopcanje.
Cupkopa da moze ti i doktor opce prakse dati uputnicu za UK, al bez panike pocni vise pit i taj caj od brusnice pa poprati
Super. Hvala, tako ću uzeti.
Amazon - cure upadam sad kao padobranac. Našla sam na amazonu jaje i htjela bi iskoristiti onih 15% za artikle s babywish liste. Piše mi da će mi kod biti dostupan od 17.2. Da li ga stvarno do tada moram čekati za kupnju? Ili ja nisam nešto dobro shvatila? Trenutno je jaje na akciji pa ne znam da li će baš do tada biti....
22.08. +
Sortiraj odgovore
Najstariji