Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Yvone
    06. Veljača 2025. 14:26

Cure ja noćas imala show sama sa sobom. Uhvatili me bolovi u križima ali u valovima. Sve jedan za drugim. Vrlo slično trudovima samo bez razmaka i slabijeg intenziteta. Hodala po stanu sat vremena i onda popila Normabel jer si mislim ako su lažni da će od tog prestat ako ne moram odreagirati. Nakon Normabela je stalo. Nemam nikakvog iskustva s lažnim trudovima ovo mi se prvi put događa. Jel ima koja iskustva? Dalje sam razmišljala da je možda i od crijeva, a kako su sada stisnuta možda može i ovako voliti. Prije 3 dana sam uvela probiotik pa mi je možda tako odreagirali… sad je bolje ali moram priznati nije lijepo pomisliti na trudove s 30 tjedana…

Yvone
    06. Veljača 2025. 14:30

Kolli i Anxiety čestitke na dobrim pregledima 😊

rosie0111
    06. Veljača 2025. 14:38

Cure htjela sam napisati da otkad sam počela piti željezo nemam više valove slabosti ujutro i preznojavanja, puno mi je bolje, iako ja kad sam zadnji put vadila krv 3.12. željezo mi je bilo 23, što je visoko dosta, izgleda da stvarno dosta opada u zadnjem tromjesečju.  Čisto da znate ako nekome bude slično. A ja ću baš tražiti idući put od dr da izvadim nalazr da vidim stanje sad ..

NanaJ
    06. Veljača 2025. 15:02

Cure koje ste prehladene ili bile , jeste uzimale Lupocet ili Lekadol. Toliko se lose danas osjecam i glava me ubija a strah me popiti lupocet. 500 😒 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• cupko
    06. Veljača 2025. 15:17

NanaJ

Cure koje ste prehladene ili bile , jeste uzimale Lupocet ili Lekadol. Toliko se lose danas osjecam i glava me ubija a strah me popiti lupocet. 500 😒

Slobodno popij lupocet 500. Ja sam imala jednu virozu s temp do sad i s njim sam je snizila i rekla je ginek da je to dobro.
    Inače zvala sam svog općeg doktora za uputnicu za urinokulturu i sestra mi je dala bez problema i još mi je savjetovala da je d'manoza iz ljekarne dobra za upale i Escherichiu, a smiju je i trudnice. Ona je prije radila kod ginekologa pa zna, a vidim da i u uputama piše da smiju trudnice pa eto ako neku zanima, ja nisam znala za to. 🙂

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

AriBari
    06. Veljača 2025. 16:05

Nanaj mozes lupocet meni su ga tu htjeli dat u bolnici za gripu, al na kraju nisam nis jer mi je temp sama od sebe pala.
    Cupko za dmanozu znam, ja je inace pijem kad nisam trudna a osjetim da nes krece. Par puta sam je spomenula tu na forumu al da treba provjeriti ako mogu trudnice. Ja doma imam onu strong, na njoj pise da nije preporucljiva za trudnice, al ocito ova obicna je, tako da super i to za znati😊
    Yvone meni te lazne kontrakcije idu iz trbuha nekako, msternica se stisne naprijed i izboči, kao utrne, ne znam to upisat kao grč u mišiću doslovce i onda se proteže prema dolje u cerviks..a ovo u leđima, možda stvarno da nisu crijeva?. A ili si poprati malo ako opet krene ćeš reagirati. Meni sad ctg zna očitati baš jaku kontrakciju do 80-100 al bude po jedna i tako mozda osjetim 2,3 u danu, pa onda par dana ne uopce i tako. Imala sam jednu situaciju kad su mi krenule kontrakcije na par minuta recimo 10 pa onda 4-5 ne jake, al kontrakcije, vidjele su se i na ctgu, isli su me onda pogledati ali sam bila skroz zatvorena i cerkviks ok, trajalo je jedno 2 h onda se smirilo. Nisam se nes brinula jer sam ionako u bolnici pa sam rekla ako me bas sad jos i to ulovi dat ce mi nes da smiri i gotovo😅najbolje si malo prati. Ono sto ja nekako trazim da mi je alarmantno su ti pravilni razmaci, i da ne stane recimo kad se otusiram toplom vodom da opustim misic maternice ili nakon nekog odredenog vremena. Ili recimo da stane a onda se odmah za par sati il sutradan opet ponovi. To pricam o ovim preranim tjednima, a kasnije kad je vrijeme za porod bi ignorirala, tako sam u prvoj jer sam ih pred kraj imala dosta i dosta jake. Ja sam hodala s tim okolo, to je pocinjalo i stajalo nekoliko puta, a kad me prvi trud opalio sam znala jer to nema veze s ovim konteakcijama, nego kao da mi netko zabije iglu u leda i onda se bol siri na naprijed tako da sam tocno skuzila da bi to moglo brzo krenut. I tako je i bilo

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

Yvone
    06. Veljača 2025. 16:40

Hvala Ari na opisu. Znači tebi su bili bolni ti lažni, samo su išli od naprijed? Guglala sam i točno tak piše da lažni trudovi kreću od naprijed u predjelu trbuha. Zato i jesam zbunjena pa sam razmišljala da možda nije od crijeva. Eto neznam što bih mislila… Ja nisam to nikada doživjela i trudove sam imala tek nakon pucanja vodenjaka pa nisam niti imala dileme i na drugom porodu su mi išli bas tak iz križa prema naprijed, dok na prvom samo naprijed. Muči me i to što neznam kakvo je stanje dolje jer nisam imala vaginalni pregled od 16 tt. Ionako sam htjela spremiti sve za bolnicu do 33,34 tjedna ali idem kupiti sve danas, pa nek stoji 😊. 

rosie0111
    06. Veljača 2025. 18:03

Yvone

Hvala Arina opisu. Znači tebi su bili bolni ti lažni, samo su išli od naprijed? Guglala sam i točno tak piše da lažni trudovi kreću od naprijed u predjelu trbuha. Zato i jesam zbunjena pa sam razmišljala da možda nije od crijeva. Eto neznam što bih mislila… Ja nisam to nikada doživjela i trudove sam imala tek nakon pucanja vodenjaka pa nisam niti imala dileme i na drugom porodu su mi išli bas tak iz križa prema naprijed, dok na prvom samo naprijed.Muči me i to što neznam kakvo je stanje dolje jer nisam imala vaginalni pregled od 16 tt. Ionako sam htjela spremiti sve za bolnicu do 33,34 tjedna ali idem kupiti sve danas, pa nek stoji 😊.

Ja bi otišla na pregled na tvom mjestu ako se ponovi.

AriBari
    06. Veljača 2025. 19:51

Yvone pa ne bih rekla da me boli, vise je neugodno, kao da se mala okrene ledima prema trbuhu i gura nogama od moja leda i tako se izboci. Sve mi bude tvrdo, napeto i izboceno i kao neko utrnuce, grc ne znam.
    Definitvno si prati ako se krene ponavljati znas sto treba😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

Yvone
    06. Veljača 2025. 20:23

Da, ako se ponovi definitivno moram na pregled. A BH kontrakcije su i meni tak, samo neugodne. 
    Mislim da mi je od crijeva, jer se prek dana smirilo i popodne popijem guc kave i opet ta ista bol ali samo jednom i onda vjetar ( da prostite)  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.