Koga od ginekologa preporucate na sv Duhu? Kako ja prvi put nisam isla u TA, nemam iskustva kakvi su doktori i koji je najbolji. Jesu li isti ginekolozi na visokorizicnoj TA i na TA?
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕
Mislim da nisu, ja osobno znam samo ove koji se spominju sa visokorizične. Tamo baš i piše kojim danom je koji doktor, a u redovnoj nema popisa. Plus nisam nikad vidjela neke od tih doktora tamo dok čekam niti u prvoj trudnoći. Često su bili stažisti.
💙 5/2023
Mislim da nisu, ja osobno znam samo ove koji se spominju sa visokorizične. Tamo baš i piše kojim danom je koji doktor, a u redovnoj nema popisa. Plus nisam nikad vidjela neke od tih doktora tamo dok čekam niti u prvoj trudnoći. Često su bili stažisti.
Znas mozda gdje mogu za visokorizicnu pronaci popis doktora? I kojeg ti preporucas?
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕
Cula sam za Zmijanac, no nisam imala doticaj s njom.. za Profesoricu Košec znam, izuzetno dobra i profesionalna, porodila me prvi puta, bila sam prezadovoljna sa svime, nemam rijeci zamjerke za nju. Porodila je i moju mamu sa mojom sestrom jos, stvarno zena sa iskustvom i svaka joj casti!
Jucer sam imala "bliski susret" sa doktoricom Gall, ali doktorica nije ocekivala da je naisla na krivu trudnicu koja zna svoja prava i koja ce se postaviti, pa je samo gurnula papire da potpisem i pustila me doma. Rekla sam da imam svog doktora koji me vodi i za zelim da se zove njega za moje nalaze i Ctg, na sto je gospoda odgovorila da je ovdje ona glavna i da me ona ne pusta doma sa ovakvim ctgom, da ko zna sta je bebi. A beba na prvom ctgu za moje tjedne bila super, dvoje doktorice su to potvrdile, no glavna odbila potpisati sa izgovorom, premirna je. Isla sam na drugi ctg, bila mirna pa se gibala, pa se signal gubio jer je ludovala po trbuhu , s tim da sam prije drugog morala jest i piti vode, da razbudimo bebu da sad ctg bude okej. No beba se gubi, pa ko zna sta joj je, a ja ju cijelo vrijeme osjecala kako luduje. Bila sam tamo od pola 11 do 15:45, samo sam rekla da potpisujem i izlazim, i da zovem svog doktora s nalazima, da me vise ne zanima.
Dodem doma, saljem doktoru mail, saljem slike nalaza, doktor kaze sve okej, prvi ctg dobar, drugi losiji jer prekida, ali nije bilo potrebe za tim drugim uopce, salje mi svoj broj mobitela i kaze da obavezno dok dolazim zovem njega, da me on vodi i odreduje kad se ponavlja ctg, kad ostajem u bolnici, kad su nalazi okej i kad nisu. Dodite u petak opet, na odjelu sam, nazovite me cim dodete i dolazim da ponovimo i pregledam nalaze u miru s vama. Doktor koji je razuman, zna svoj posao i uvijek ce mirno sjest i razgovarati i objasniti sve, prije svega covjek na mjestu!
27👱🏻♀️ 44🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Cure sto ste uzimale za zacepljeni nos i kasalj? Sve me trbuh boli od naprezanja kaslja i puhanja nosa
Ja u čuda vjerujem. Posebno onda kada napravim sve u mojoj moći da se ona i dogode
Nisam ni ja znala što su gege.
Moina, nadam se da ćeš se do četvrtka oporaviti i dobro podnijeti put.
Ari kako god, bitno da si ti spremna na to i da znaš da su sad to već relativno sigurni tjedni. Javi što kažu.
Meni je nos dosta začepljen cijelu trudnoću i onda se budim svako malo jer su mi usta suha. Čistim si nos s fiziološkom, pustim si difuzer, inhaliram se, ali nema pomaka.
Ja si povremeno naspricam dječji Meralys.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
I ja isto povremeno djecji Meralys, jedino mi to pomogne
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste) - 🩵👶boy (11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
8.8.2024 - test pozitivan, prirodno - 🩵👶 boy
Za nos koristiti samo djecje sprejeve za nos, za kasalj nista osim cajeva i to isto za djecu.
Ja znam toliko kasljat sad kad sma bolesna da se upisam, doslovno. Ne uspijem zadrzat mokracu jer se toliko naprezem!
.
Mene evo ubija sad zgaravica. Zadnjih dana vise nego inace, bademi pomazu al nemam vise i moram sutra kupit. Nasla neke bademe u listicima za kolac pa to sad jedem jer inace toliko pece da mi suze idu na oci. I u prosloj trudnoci me zgaravica mucila ali zadnjih par tjedana, sad kako je trbuh veci muci me vec sada!
.
Isto tako znam da bi trebala spavat na lijevom boku ali mali toliko podivlja kad se okrenem, pa na kraju prospavam noc na desnom boku. Nije optimalno znam, ali samo tako se smiri da mogu spavati.
Za nos koristiti samo djecje sprejeve za nos, za kasalj nista osim cajeva i to isto za djecu.
Ja znam toliko kasljat sad kad sma bolesna da se upisam, doslovno. Ne uspijem zadrzat mokracu jer se toliko naprezem!
.
Mene evo ubija sad zgaravica. Zadnjih dana vise nego inace, bademi pomazu al nemam vise i moram sutra kupit. Nasla neke bademe u listicima za kolac pa to sad jedem jer inace toliko pece da mi suze idu na oci. I u prosloj trudnoci me zgaravica mucila ali zadnjih par tjedana, sad kako je trbuh veci muci me vec sada!
.
Isto tako znam da bi trebala spavat na lijevom boku ali mali toliko podivlja kad se okrenem, pa na kraju prospavam noc na desnom boku. Nije optimalno znam, ali samo tako se smiri da mogu spavati.
Ista stvar, meni doduše pomogne reflustat, ali na par sati samo, onda sve ispočetka i to doslovno šta god da pojedem 🫠
Cure sto ste uzimale za zacepljeni nos i kasalj? Sve me trbuh boli od naprezanja kaslja i puhanja nosa
Ja cesto imam upale sinusa i u trudnoci radim jedino inhalacije 3% fizioloskom.
Sortiraj odgovore
Najstariji