Gdje osjecas peckanje kad piskis ili vaginalno?
Evo ja isto ne znam sta da mislim ili oni sami ne znaju sta se gdje moze obaviti
Ja sam dobila br tel pa ti probaj nazvati i pitati
666-031, 666-030, 666-077.
Sretno 😅
Nego obavila ja pregled.., bila sam malo pod stresom prošlih par dana… imala sam odnos nakon podužeg vremena. Nije mi bilo zabranjeno ali kako sam imala krvarenje skoro na početku trudnoće i od tad pijem Dulphaston, imam mentalnu blokadu a i želja mi je nikykva( potpuna suprotnost od prošle dvije trudnoće 😄) i kažem muzu kak mi je neki filing da valjda neću požaliti. Dan nakon odnosa dvije smeđe flekice i jedna roza 😬. Uključila sam mozak i sjetila se da bi to bilo od odnosa ali svejedno mi nije dalo mira. Nisam dizala paniku, bio je vikend a kasnije se nije pojavljivalo. Rekla sam mu to danas i potvrdio je da je kapilarica pukla i savjetovao da nemam odnose. Iako nije me vaginalno pregledavao. Beba je super, ima 1800 gr i veći je za tjedan do 10 dana. Mislila sam da mi je idući pregled zadnji prije odlaska u TA ali nije. On drži pacijentice do cca 37 tt, pa tek onda šalje u TA. Idući put radim bris na BHSB. Moram priznati da se meni bas u ovoj trudnoći sve s pregledima dosta pojednostavilo, tako da Pjegice baš mi je žao što su te izvozali, znam od prije kako je, ali preživjeti ćeš samo nek budesve drugo ok.
Ma uopce mi se ne radi taj ogtt tako mi je stres vezi toga, vec vidim kako ce mi biti slabo nakon prvog sata jer nisam jela, nakon sta sam to rijesila sad jos otisla u kupovinu i vracam se do auta nisam mogla morala cucnut i zgrabit jest to sta sam kupila, tako me mucnina i slabost uhvatila najednom uzas jedan 😏
Cure, jel se neka susrela sa sindromom nemirnih nogu u trudnoci? Citam da se u trudnoci zna pogoršati, i da moze biti od niskog zeljeza. Taman vadim zeljezo krajem tjedna pa cemo vidit. Ja nocima ne spavam 🙈
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Ja isto nemam neku veliku seksualnu zelju, totalno drugacije nego u prvoj trudnoci. Ne znam jel kakav strah radi svoje da ne bi nesto bilo ili jednostavno nemam taj "drive" vise 😅
Cure, jel se neka susrela sa sindromom nemirnih nogu u trudnoci? Citam da se u trudnoci zna pogoršati, i da moze biti od niskog zeljeza. Taman vadim zeljezo krajem tjedna pa cemo vidit. Ja nocima ne spavam 🙈
Joj meni je u prvoj trudnoci bilo grozno jedva sam spavala nocu uz te lude noge, sada mi dode povremeno ali si popijem onda prije spavanja magnezij kad osjetim da cu imat probleme. Primjetila sam da ako bas jako kasno odem na spavanje ili sam jako umorna, a ne odem na vrijeme lec da mi se onda pojavi to 🤷🏼♀️
Gdje osjecas peckanje kad piskis ili vaginalno?
Evo ja isto ne znam sta da mislim ili oni sami ne znaju sta se gdje moze obaviti
Ja sam dobila br tel pa ti probaj nazvati i pitati
666-031, 666-030, 666-077.
Sretno 😅
Ne znam ni sama 🙈🤣 nisam nikad imala ni gljivice ni upalu mjehura pa imam osjećaj da ne znam prepoznati i za sve mislim da mi je nešto. Nije to ništa strašno mislim da će kroz dan i proć, ali vidjet ću što će ginek odgovoriti. Urino bi htjela svakako dati.
Nisam shvatila jesi onda obavila ogtt ili ne? Ja mislila otići u ponedjeljak, ali onda možda bolje utorak kad mi ginek radi ujutro da ih mogu zvati oko uputnica ako će mi komplicirati.
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Joj meni je u prvoj trudnoci bilo grozno jedva sam spavala nocu uz te lude noge, sada mi dode povremeno ali si popijem onda prije spavanja magnezij kad osjetim da cu imat probleme. Primjetila sam da ako bas jako kasno odem na spavanje ili sam jako umorna, a ne odem na vrijeme lec da mi se onda pojavi to 🤷🏼♀️
Ja pijem magnezij svaku vecer prije spavanja, pa racunam da nije do toga. Nisi uspila onda rijesiti ili smanjiti to u prvoj trudnoci? Nema sta nisam probala, dignem se setat, razgibavat noge, masirat. Ma nista ne pomaze 🙈
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Cure moje ja bi mogla svaki dan, naspram prve trudnoce sad imam vecu zelju za odnosima, mog muza strah cim je doktor rekao otvoreni ste za jedan prst, da se nebi sta dogodilo😅 reko dok nije zabrana, smije se.. okej i mene malo strah, ali to je sve normalno, zelja je nekad jaca🫣
27👱🏻♀️ 44🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Ja imam to. Užas jedan. Nema što nisam probala. Šećem po stanu po 30-45 min. Pa probam leći. Pa ne ide, pa čitam šetajući 😬pa jedem… to mi je najviše puta palilo. Pojeden sendvič i tek onda zaspem. Nabacila sam cca 10 kg do sada. Najgore mi je što mi se spava i oči mi se sklapaju ali me noga krene bockati, trzati…Krene mi s lijevom nogom tako da nikada ne spavam i ne ležim na lijevom boku jer mi se pojača. Traje već skoro 2 mjeseca…prije nisam to imala niti u prijašnjim trudnoćama. Pijem magnezij glicinat i čini mi se bolje od Dietpharma. Krvnu sliku sam radila u prvom tromjesečju trudnoće i željezo mi je bilo povišeno. Idući put ću tražiti da mi da uputnicu za krvnu sliku ali mislim da kod mene nije do toga. Najviše mi pomogne šetnja. Svaki put kad sam prohodala 2,5- 3 km tu večer bi normalno zaspala bez nemira. Ali u zadnje vrijeme toliko nemam zraka i puls mi se penje jako pa neznam kako bi pametnije prakticirala te šetnje.
Sortiraj odgovore
Najstariji