Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AriBari
    05. Veljača 2025. 07:39

Tablica
    Pregledi🤰👩‍⚕️
    05.02 - Yvone, Anxiety, AriBari
    06.02 - Kokili, Jen_dva
    07.02 - AriBari
    10.02 - Kawa
    11.02 - Samy_lo, Pjegica
    12.02 - NanaJ, Čokoladica, Samka
    13.02 - Mimi, Littlebaby
    14.02 - Flower, Minnieus
    17.02 - Babybell, Tera, Omerta
    18.02 - Anxiety, Rosie, Bebika, Tea
    20.02 - Točkica
    25.02 - Cupko, Leje
    27.02 - Moina
    10.03 - Dddd
    11.03 - Sirenita
    12.03 - Tea
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
    Termini🤱👶
    02.03 - Žuži1808💙
    04.03 - Little Baby💜
    04.03 - Peppa88
    17.03 - Tera💙
    19.03 - Samka💙
    21.03 - Filomena💙, Lejla97💜
    23.03- Misko123💜, Lerex💙
    25.03 - MandM💜
    27.03 - Mimi_21💙, Bebika💙
    29.03 - AriBari💜, Dddd30💙
    31.03 - Moonika💙
    01.04 - Bubamara19
    03.04 - Točkica💜
    04.04 - Loane💙
    06.04 - Jen_dva💙
    09.04 - Sashka5, Anxiety💙
    11.04 - Sirenita💜
    12.04- Omerta💙
    13.04 - Mama_ana💜
    14.04 - Flower💙
    15.04 - Rosie0111💙
    16.04 - Lolita1, Samy_lo💜
    17.04 - Tea96💙
    18.04 - Yvonne💙
    23.04 - Daja12
    25 04 - Peja💜
    26.04 - Drugačija💙
    28.04 - LeJe💜
    29.04 - Babybell💜
    30.04 - Moina💙
    01.05 - Minnieus💜
    05.05 - Rose1502
    06.05 - Kawa💙
    12.05 - Pjegica💜
    17.05(06)- Tinchilina💜💙
    20.05. - Kokili💛
    22.05 - Cupko 💙
    23.05. - Blackie 💜
    25.05 - Addna24
    28.05 - Čokoladica💜, PikyB
    30.05 - NanaJ💙
    Porodi🍼🧸👶
    ...loading....🕝
    Popis stvari za bebu: stranica 168
    Popis za rodiliste: stranica 296
    Ako sam koga propustila upisati vičite😊
    Yvone, Anxiety sretno danas s pregledima😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

Babybell
    05. Veljača 2025. 07:41

Probat cu se danas inhalirat. Najgori mi je taj suhi kasalj bas me jako muci

Ja u čuda vjerujem. Posebno onda kada napravim sve u mojoj moći da se ona i dogode

AriBari
    05. Veljača 2025. 07:58

PikyB ja bih isto rekla da nisu isti u običnoj i rizičnoj. Meni su Hafner i Matijević odlični, i Bekavac isto. I doktorica Vince, ona je mlada, ali je super i bas ima potencijala i vidi se da je sve ful zanima, upija znanje od ovih starijih i bas je za svaku pohvalu. Za druge ne znam kakvi su😊 nisam sigurna da li oni to nekako prema dijagnozi raspodjeljuju ili kod koga dođeš.

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

• PikyB
    05. Veljača 2025. 08:18

AriBari

PikyBja bih isto rekla da nisu isti u običnoj i rizičnoj. Meni su Hafner i Matijević odlični, i Bekavac isto. I doktorica Vince, ona je mlada, ali je super i bas ima potencijala i vidi se da je sve ful zanima, upija znanje od ovih starijih i bas je za svaku pohvalu. Za druge ne znam kakvi su😊 nisam sigurna da li oni to nekako prema dijagnozi raspodjeljuju ili kod koga dođeš.

Hvala na odgovoru! Mislim da cu traziti nekog od njih troje ako mogu birati. Citala sam po nekim forumima da je Bekavac super mozda cak i kod nje zatrazim prvo. Ali vidjet cu sve, hocu li uopce ici u tu ambulantu i onda dalje.. imam jos vremena, samo me sve zanima :) hehe :) 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕

• cupko
    05. Veljača 2025. 10:02

Dobro jutro/dan cure!
    Ja se taman spremam pisati mail ginek, ali prvo da i vas čujem.
    Osjetim neko peckanje jučer pa i danas pa ću je zamoliti za uputnicu za urinokulturu. Iscjedak mi je isti kao i inače, ali jučer ga je bilo manje nego inače, ne znam jel to bitno.
    Inače bebu osjetim kroz dan da lupne 2, 3 puta i to je to da jedva i muž uhvati da je osjeti, a jučer kad sam legla spavati trbuh je počeo s obje strane kao lud titrati i lupati da sam se i uplasila, kao da kolute radi u trbuhu evo. Nisam mogla spavati pa sam u 3 ustala na wc i kad sam se vratila opet. Pisala sam pred par tjedana da mi se slično desilo, ali me zanima jeste li vi ovako odjednom jače (i prejako 🤣) osjetile bebu. Prijateljice kažu da je to normalno, ali i to ću u mailu spomenuti.

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

Pjegica.
    05. Veljača 2025. 10:32

Jutro cure kako ste danas, ja sam bila vadit krv i da se osobno raspitam za taj ogtt u rijeci, malo rec da sm zivcani slom dobila. Odem u jednu zgradu (poliklinika) jer moram vadit vise toga pa da usput sve rijesim i info i krv. Pitam na salteru da li se kod njih radi ogtt da da i sve onako kako ste pisale uzme se broj i popije se glukoza pa se vadi krv, ja kazem super ne treba se narucivat ni nista to mi pase jer mi je org s vremenom nikakva. Odem odnest u drugu zgradu (mlaka) jer sam imala i za dolje nesto i kod njih na salteru mi kaze da ta krv ne vrijedi jer da se to sve vadi na dan kad je ogtt, dobro nema veze budem onda ja tad rijesila, ali kao to kod njih tu moram obavljati to kao samo oni rade u sustavu pise da mi je dolje uputnica (nije jer sam zvala dokt da mi to promjeni) komentiram da sam mislila to raditi gore u drugoj zgradi a zena ne sta kamo ma to se kao samo kod njih provodi... Ja ne znam sta oni konzumiraju tokom jutra nitko ne zna nista svi su zbunjeni, na kraju me narucila 12. Pa cu tada obaviti sreca pa mi taj dan odgovara inace 🫠🫠
    I to je moje pakleno jutro
    Cupko kupi si onaj caj od brusnice od enciana iz dma i to konzumiraj ako su ti ceste neke upalice, a za bebu ne mogu pomoc jer moja se vrti po cijeli dan bas nema mira nisam nikad u strahu jer je pre mirna.

• cupko
    05. Veljača 2025. 10:40

Pjegica.

Jutro cure kako ste danas, ja sam bila vadit krv i da se osobno raspitam za taj ogtt u rijeci, malo rec da sm zivcani slom dobila. Odem u jednu zgradu (poliklinika) jer moram vadit vise toga pa da usput sve rijesim i info i krv. Pitam na salteru da li se kod njih radi ogtt da da i sve onako kako ste pisale uzme se broj i popije se glukoza pa se vadi krv, ja kazem super ne treba se narucivat ni nista to mi pase jer mi je org s vremenom nikakva. Odem odnest u drugu zgradu (mlaka) jer sam imala i za dolje nesto i kod njih na salteru mi kaze da ta krv ne vrijedi jer da se to sve vadi na dan kad je ogtt, dobro nema veze budem onda ja tad rijesila, ali kao to kod njih tu moram obavljati to kao samo oni rade u sustavu pise da mi je dolje uputnica (nije jer sam zvala dokt da mi to promjeni) komentiram da sam mislila to raditi gore u drugoj zgradi a zena ne sta kamo ma to se kao samo kod njih provodi… Ja ne znam sta oni konzumiraju tokom jutra nitko ne zna nista svi su zbunjeni, na kraju me narucila 12. Pa cu tada obaviti sreca pa mi taj dan odgovara inace 🫠🫠
    I to je moje pakleno jutro
    Cupko kupi si onaj caj od brusnice od enciana iz dma i to konzumiraj ako su ti ceste neke upalice, a za bebu ne mogu pomoc jer moja se vrti po cijeli dan bas nema mira nisam nikad u strahu jer je pre mirna.

Mene drugi tjedan čeka ogtt u Rijeci. Isto imam uputnicu za ogtt, krv i rekla mi je sestra nek urin donesem od doma i tamo ga predam jer da ću inače izgubiti red 🤷🏽‍♀️ sve me strah sad nakon tvog komentara, a mi do Rijeke sat i pol putujemo autom tako da ne želim doć i ne obaviti ništa 🤣
    Pijem redovito čaj od brusnice, do sad mi je uvijek bila urino sterilna kad god sam ja pomislila da je nešto pa sam pitala ginek jel bi mogle bit i kakve gljivice. Popodne radi tako da čekam odgovor. 

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

• Tinchilina
    05. Veljača 2025. 10:51

Piky, taman sam.htjela reć da ti Ari sigurno sad zna bolje nego ja. Mene vodi Matijević, a kod Hafnera sam bila privatno na pregledu. Obojica su predivni i bas stručni i često ih se spominje po forumima. Za ostale ne znam. Mogu ti poslikati kad ću ić za 2 tj opet na kontrolu raspored, pa pošaljem. 

💙 5/2023

jen_dva
    05. Veljača 2025. 10:52

cupko

Dobro jutro/dan cure!
    Ja se taman spremam pisati mail ginek, ali prvo da i vas čujem.
    Osjetim neko peckanje jučer pa i danas pa ću je zamoliti za uputnicu za urinokulturu. Iscjedak mi je isti kao i inače, ali jučer ga je bilo manje nego inače, ne znam jel to bitno.
    Inače bebu osjetim kroz dan da lupne 2, 3 puta i to je to da jedva i muž uhvati da je osjeti, a jučer kad sam legla spavati trbuh je počeo s obje strane kao lud titrati i lupati da sam se i uplasila, kao da kolute radi u trbuhu evo. Nisam mogla spavati pa sam u 3 ustala na wc i kad sam se vratila opet. Pisala sam pred par tjedana da mi se slično desilo, ali me zanima jeste li vi ovako odjednom jače (i prejako 🤣) osjetile bebu. Prijateljice kažu da je to normalno, ali i to ću u mailu spomenuti.

Meni ti je tako znalo bit. Dan danas je dosta miran osim tu i tamo kad poludi. Evo jucer recimo cijeli dan miran, osjetim ja neko gmizanje unutra nesto al daleko je to od udaraca, i onda legnem navecer, zvekne mali 4-5 puta da se bas vidi na trbuhu i vrati se nazad u svoju poziciju. Mislim da je okrenut nekako prema unutra da lupka di mi ga je dosta teze osjetit. A na trbuhu vidim samo kad isturi guzicicu vanka pile slatko

02/2023 💔👼 22tt

Yvone
    05. Veljača 2025. 11:04

Heloo curke! Svašta ste pisale ovih dana, nisam previše popamtila… Za začepljen nos mi je super Nisita mast. To je fiziološka u kremi ali s dodatkom kao limuna. Fino navlažili sluznicu i meni puno pomogne kod začepljenog nosa. Smiju djeca od rođenja pa tako i trudnice.Vi koji imate upale/gljivice možda nije loše koristiti Gyno Pro od Aromare- biljno i prikladno za trudnice. Što se tiče TA, na Sv. Duhu naručila sam se i onda bi dolazila prema daljnim uputama. Znalo se dogoditi da sam kod različitih doktora. Sli nikada niti nisam bila više od 2 puta do poroda jer sam rodila jedno s 38, drugo s 39 tjedana. Tako da neznam uopće jel se može tražiti po želji. Jedino znam cure koje su išle privat voditi trudnoću kod gin. Koji radi u toj bolnici gdje idu roditi pa ih on naravno vodi i u TA, imaju broj, kad porod krene on je prisutan Itd…

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.