Bas mi je nerealno da je vec tablica porodi tu :) heheh, brzo ide vrijeme. Nisam jos nista kupila od robice, to sve planiram kad odem na porodiljni. Inace za velicine, moja malena je bila ispod 3 kg i sva robica koju sam imala doma a to je bila 56 joj je bila velika.. tako da za tih prvih mj dana treba i nesto malene robice. Pitala sam prije nije mi nitko odgovorio, planiram roditi na sv. Duhu, a zanima me tko ide u TA za visokorizicnu trudnocu a tko u "obicnu" TA? kako se to odreduje zna li tko? Na niskomolekuralnom heparinu sam i trudnoca se vodi kao visokorizicna.
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕
Bas mi je nerealno da je vec tablica porodi tu :) heheh, brzo ide vrijeme. Nisam jos nista kupila od robice, to sve planiram kad odem na porodiljni. Inace za velicine, moja malena je bila ispod 3 kg i sva robica koju sam imala doma a to je bila 56 joj je bila velika.. tako da za tih prvih mj dana treba i nesto malene robice. Pitala sam prije nije mi nitko odgovorio, planiram roditi na sv. Duhu, a zanima me tko ide u TA za visokorizicnu trudnocu a tko u "obicnu" TA? kako se to odreduje zna li tko? Na niskomolekuralnom heparinu sam i trudnoca se vodi kao visokorizicna.
I mene zanima ovo za heparin. Cure koje ste na heparinu jel imate jace trombofilije ili? Ja sam MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot i na Clexanu 0,4 sam od 6tt. Hematolog mi je cak rekao da nema potrebe za time, ali moja doktorica ne zeli niti malo riskirat posto je meni ovo vjerojatno prva i zadnja trudnoca. Moram se jos posavjetovat sa njom da li da do kraja uzimam clexane i isto tako oko poroda ocu morati na inducirani. Isto planiram ici na sv Duh
Ja u čuda vjerujem. Posebno onda kada napravim sve u mojoj moći da se ona i dogode
Ja robicu pocinjem kroz iduci tjedan prati, a kroz ovaj tjedan kupiti
02/2023 💔👼 22tt
Bok cure!!
Pobat cu pohvatat sve dosta ste pisale :))
Krema mi smo koristili pavlovicevu, ako je bilo kakvog crvenila preko noci bi stavili sudocrem i sljedeci dan nije bilo nicega. Tako i ovaj put planiram.
Pelene babylove broj 1, Pampersice su daleko od onoga sto su nekad bile.
Krevetic narucila sam sa mall hr Lionelo next to me , sad imate akcije tamo pa skicnite
Robica sve smo pripremili jedino robicu za izlazak, cekam kasnije tjedne da znam otprilike velicinu.
Mala je bila ispod 3 kg i duga 47 cm, 50 vel. nam je bila velika .
Ari drzim fige da pregled prode super i da ce beba biti jos neko vrijeme u busi.
Moina nadam se da ces ozdraviti cim prije, haraju bolestine i svi oko nas su bolesni.
Slj. pregled nam je 18.2 i nakon toga 12.3 , sestra me upisala radi guzve, nakon toga krecem u TA.
Ostale cure, sretno na pregledima i cestitke na urednim vama koje ste bile :)
2021.🩷
02/24. 💔
2025. 🌈💙⏳
I mene zanima ovo za heparin. Cure koje ste na heparinu jel imate jace trombofilije ili? Ja samMTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot i na Clexanu 0,4 sam od 6tt. Hematolog mi je cak rekao da nema potrebe za time, ali moja doktorica ne zeli niti malo riskirat posto je meni ovo vjerojatno prva i zadnja trudnoca. Moram se jos posavjetovat sa njom da li da do kraja uzimam clexane i isto tako oko poroda ocu morati na inducirani. Isto planiram ici na sv Duh
Imam PAI 4G/5G heterozigot, no zbog infarkta posteljice sam na heparinu. Moj ginekolog isto ne zeli riskirati. Povecali su mi cak dozu na 0.6ml prosli put. Meni su rekli da do kraja uzimam i jos 6 tj poslije poroda. Oko vrste poroda nisu nista govorili, nisam jos ni pitala.. to cu iduci put pitati, htjela bih svakako izbjeci carski a ostalo mi je ok, pa makar bio i inducirani.
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕
Ja sam na fragminu 5000j i andolu jos danas. Sutra andol ukidam. Pregled imam sl tjedan i dogovor za inducirani. Dan prije poroda mi se ukida i fragmin i ujutro idem u radaonu. Kreceu s probijanjem vodenjaka,cekaju da vide kako ce se odvijat trudovi i onda drip. Svi inducirani su mi bili tako 38tj plus koji mozda dan.
Ja se jos nadam da mozda ovaj put krene samo tamo na 37tj😂
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Zaboravila sam napisat a netko je pitao,ja vodim u Vinogradskoj trudnocu,ali u visokorizicnoj amb. jer je i trudnoca takva u nalazima
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Ja sam na fragminu 5000j i andolu jos danas. Sutra andol ukidam. Pregled imam sl tjedan i dogovor za inducirani. Dan prije poroda mi se ukida i fragmin i ujutro idem u radaonu. Kreceu s probijanjem vodenjaka,cekaju da vide kako ce se odvijat trudovi i onda drip. Svi inducirani su mi bili tako 38tj plus koji mozda dan.
Ja se jos nadam da mozda ovaj put krene samo tamo na 37tj😂
Oprosti ako si vec spomenula, na inducirani moras bas zbog heparina?
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕
I mene zanima ovo za heparin. Cure koje ste na heparinu jel imate jace trombofilije ili? Ja samMTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot i na Clexanu 0,4 sam od 6tt. Hematolog mi je cak rekao da nema potrebe za time, ali moja doktorica ne zeli niti malo riskirat posto je meni ovo vjerojatno prva i zadnja trudnoca. Moram se jos posavjetovat sa njom da li da do kraja uzimam clexane i isto tako oko poroda ocu morati na inducirani. Isto planiram ici na sv Duh
Ne ide se zbog clexana na inducirani. Normalno ide porod. Taj dan kad dobiješ trudove ne uzmeš terpiju i to je to. Ako si uzela nije drama. Nakon poroda se nastavi uzimati mjesec dana ili čak kraće terapija
HahahahPjegicaja sam se isto cudila sto su gege🤭al sam pretpostavila da su to one hlacice sa stopalima dolje😊
Bebika il netko drugi tko zna😊ima li roditelj pausalist pravo na naknadu za bolesno dijete, vjerujem da ima, i gdje se podnosi zahtjev - na HZZO? I sto sve treba osim one preporuke za bolovanje od pedijatra?
Sve zavisi od šifre bolovanja. Neka idu na teret hzzo, a neka na teret poslodavca
Sortiraj odgovore
Najstariji