Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

AriBari

Broj poruka: 960

Prijavi adminu

Bebika ma urinokuktura ce ti najbolje pokazati, a ovaj nalaz urina tako uzet moze pokazati bakterije jednostavno jer je lose uzet uzorak, trudne smo, ima sluzi, iscjedka, znoja, stanica koze ako se nisi neposredno prije tušnula, ovo kad se doma istusira sve pripremi i onda uzme lijepo srednji mlaz je najbolje za vidjeti tocno stanje😊urinokulturu cekas do tjedan dana jer puste na plocici da se razvijaju bakterijice da vide koje su i u kojoj kolicini. Super da su ti napravili UK jer ces biti mirna😊
    Sterilizator necu kupovat nisam ni s prvom ni drugom. Vrela voda i potocam sve boce i sto treba😉

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

Kawa

Broj poruka: 519

Prijavi adminu

ja sam bas jucer nesto gledala po dm app i vidila da imaju i Fridamom gacice kao bokserice, jel netko koristio? stvarno su skupi njihovi proizvodi pa bolje da provjerim iskustva prije kupnje.
    lejla ja sam uhvatila aventov sterilizator + susilo u lesnini za 70€ bio je zadnji komad. kod nas je voda jako tvrda i cula sam par iskustava od prijateljica gdje su sisaci i dude doslovno pobijelili iskuhavanjem pa rekoh ajmo na sigurno.
    baby monitor, koristite li i imate li preporuke? nasla sam neke na amazonu za 70ak € , aventovi su pre skupi, a ne znam kakva je kvaliteta ovih sa temua? 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

• Mimi_21

Broj poruka: 42

Prijavi adminu

Ja sterilizator nisam kupovala iako mi je mala brzo presla s dojenja na adaptirano, obavljala sam sve na starinski nacin u loncu. 
    Sto se tice kamere, ja sam dobila neku s Aliexpressa, stvarno je ok, mislim da nije ni nesto skupa. 

👩 33g
    🧔33g
    👧 2g
    7/24 +

mama_ana

Broj poruka: 166

Prijavi adminu

Kawa ja sam uzela ovaj GHB s Amazona jer ga sestra koristi vec evo i za 4. bebaca tako da znam provjereno da je odlican. Kamera mu je super i u mraku. Trenutno je i na popustu na amazonu https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B08HLZC5KD?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 629

Prijavi adminu

Jeste li kupile ili planirate aspiratore i inhalatore? I koji su najbolji? Oni sta se samo stave na usisivac ili ne?

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 629

Prijavi adminu

AriBari

Bebikama urinokuktura ce ti najbolje pokazati, a ovaj nalaz urina tako uzet moze pokazati bakterije jednostavno jer je lose uzet uzorak, trudne smo, ima sluzi, iscjedka, znoja, stanica koze ako se nisi neposredno prije tušnula, ovo kad se doma istusira sve pripremi i onda uzme lijepo srednji mlaz je najbolje za vidjeti tocno stanje😊urinokulturu cekas do tjedan dana jer puste na plocici da se razvijaju bakterijice da vide koje su i u kojoj kolicini. Super da su ti napravili UK jer ces biti mirna😊
    Sterilizator necu kupovat nisam ni s prvom ni drugom. Vrela voda i potocam sve boce i sto treba😉

Tocno ovako je i meni bilo, za uk, kuci srednji mlaz nakon tusiranja sterilno. A u bolnici na prepad bude svega u urinu 🤣

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• Kokili

Broj poruka: 242

Prijavi adminu

Čokoladica 🍀

Jeste li kupile ili planirate aspiratore i inhalatore? I koji su najbolji? Oni sta se samo stave na usisivac ili ne?

Aspirator onaj najjeftiniji sto ide na usisavac-najbolje izvuce smrklje 🤭
    A inhalator imamo omron (c28 ili tako nesto)-zna ti biti na akcijama pa malo pogledaj

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

petrucika

Broj poruka: 611

Prijavi adminu

Cure koliko salica caja od brusnice u danu se smije popiti??

+ 10.10.

Yvone

Broj poruka: 413

Prijavi adminu

Čokoladica 🍀

Najbolje izvuče sav sekret iz nosa onaj što samo staviš na usisavač. Inhalator imam OMRON compresijski. Oni su jako dobri. Imaju maskicu za djecu i odrasle. Imaš i njihovu verziju Omrona inhalator + aspirator. Ali mi je žena u ljekarni iskreno rekla da aspirator nije tako dobar kao onaj za usisavač. 

• Melia

Broj poruka: 13

Prijavi adminu

Kawa

ja sam bas jucer nesto gledala po dm app i vidila da imaju i Fridamom gacice kao bokserice, jel netko koristio? stvarno su skupi njihovi proizvodi pa bolje da provjerim iskustva prije kupnje.
    lejla ja sam uhvatila aventov sterilizator + susilo u lesnini za 70€ bio je zadnji komad. kod nas je voda jako tvrda i cula sam par iskustava od prijateljica gdje su sisaci i dude doslovno pobijelili iskuhavanjem pa rekoh ajmo na sigurno.
    baby monitor, koristite li i imate li preporuke? nasla sam neke na amazonu za 70ak € , aventovi su pre skupi, a ne znam kakva je kvaliteta ovih sa temua?

Bok cure, evo meni je upravo stigla kamera Tapo c210 (36 eur je kostala) i ja sam odusevljena! Prvo sam narucila neki bas baby monitor ali je bio katastrofa - nije reagirao na zvuk ni pokrete i imao je neki mali ekrancic tako da sam ga vratila. Na ovoj kameri se moze podesit da snima samo dio sobe ili cijeli dio koji zahvaca, ima detekciju pokreta i placa bebe (testirano sa youtube videom i radi :D) tako da mislim da ce bit i vise nego dovoljna, a baby monitori su bas preskupi :/ jedino sam kameru instalirala na mobitel koji ne koristim ali cini mi se da bi mogla i na svoj jer ne treba biti stalno upaljena live kad dolaze notifikacije za pokret i plac. Vidjela sam da dosta hvale i Xiaomi kamere, isto su tu negdje cijenom ali nisam probala

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.