Nisam imala iskustva s tim gaćicama za inkontinenciju. Da li onda obavezno stavljate u njih Chicco uloške ili obične tipa lola?? Ili kako to funkcionira?One vec imaju kao ulozak u sebi,samo se navuku kao gacice. Ali moze se dodatno pojacat ako se stavi ulozak,mada mislim da niti nema potrebe kad kazem imaju u sebi vec
Da li treba uzimeti veću veličinu od one koju inače nosiš?
Sjećam se da sam one mrežaste malo požalila jer sam bila uzela S koje sam nosila jer me bilo malo to sve skupa tiskalo. Samo se dvoumim jel bi na to još stavila 1 chicco jer sam baš dosta krvarila!?
Nego vezano za mrezaste gacice, jel se to nosi i kad imas carski? Ja sam ih uzela svakako, al imala sam taj oziljak i prije zbog druge operacije i sjecam se da mi je zapravo smetalo kad mi nesto ide preko njega.. sad ne znam jel se te gacice nose samo dok zavoj stoji preko ili?
Mi smo odlucili umjesto baby monitora uzet bas kameru od xiaomija za 30ak eura, a imamo stari mobitel koji bi sluzio za gledanje. Na kraju smo odlucili tako jer mozemo i svoje mobitele spojit na kameru pa gledat i ako nismo doma sta mali radi, a rezolucija je super, i isto ima dvosmjernu komunikaciju i nocni mod.
A vezano za aspirator jucer nam je patronazna rekla da prvih mjesec dana nikako ne koristimo to sa usisivacom jer kao ta kost neka nije zarasla pa se moze ostetit... Iskreno mene tog usisivaca i prije bilo dosta strah, nakon tog jucer ne znam ocu se usudit koristit uopce
02/2023 💔👼 22tt
Ja imam Avent baby monitor, super sam zadovoljna. Također imam Nosboo aspirator, meni je top, iako koristila sam i na usisivač. Inhalator mislim da je Philipsov.
Inače mene isto zanimaju Freda gaće, konkretno kolike su, jer u ponudi je samo jedna veličina, nisu jeftine a strah me da ne budu mi male 🤣
Nego vezano za mrezaste gacice, jel se to nosi i kad imas carski? Ja sam ih uzela svakako, al imala sam taj oziljak i prije zbog druge operacije i sjecam se da mi je zapravo smetalo kad mi nesto ide preko njega.. sad ne znam jel se te gacice nose samo dok zavoj stoji preko ili?
Mi smo odlucili umjesto baby monitora uzet bas kameru od xiaomija za 30ak eura, a imamo stari mobitel koji bi sluzio za gledanje. Na kraju smo odlucili tako jer mozemo i svoje mobitele spojit na kameru pa gledat i ako nismo doma sta mali radi, a rezolucija je super, i isto ima dvosmjernu komunikaciju i nocni mod.
A vezano za aspirator jucer nam je patronazna rekla da prvih mjesec dana nikako ne koristimo to sa usisivacom jer kao ta kost neka nije zarasla pa se moze ostetit… Iskreno mene tog usisivaca i prije bilo dosta strah, nakon tog jucer ne znam ocu se usudit koristit uopce
Mi imamo tu xiaomi kameru to mi je bila jedna od pametnijih stvari što sam kupila za prvo dijete 😅Joooj meni je taj usisavač bio horor on vrišti, otima se, a nije ni izvlačilo baš nešto. Onda sam kupila šprice s onim nastavkom i kad je baš kritično mu isperem tako nos.
rosie i moja kuma se kune u Nosiboo , to cu vjerojatno dobit za babine, ali ona kaze da treba svejedno daj babyvac sto ide na usisavac pa onda ne vidim smisao?
i da kao inhalator bi trebao biti da otopi slinu a aspirator da je izvuce?
ja sam gledala na amazonu (mama ana hvala) bas monitor kao odvojeno kamera i ekran sto mi je puno zgodnije nego da i njega moram pratiti na mobitel, vjerojatno cu i uzeti jednu takvu opciju i jer zasad u kuci nemamo wifi.
temu - sto ste tamo narucivale? zasad planiram nocno svjetlo, bijeli sum i navlake za kotace od kolica kad smo u kuci. ostale stvari nisam bas sigurna da ih beba nece stavljati u usta, drugaciji su standardi provjere kvalitete u kini i kod nas.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
A vezano za aspirator jucer nam je patronazna rekla da prvih mjesec dana nikako ne koristimo to sa usisivacom jer kao ta kost neka nije zarasla pa se moze ostetit… Iskreno mene tog usisivaca i prije bilo dosta strah, nakon tog jucer ne znam ocu se usudit koristit uopce
Mrezaste sam nosila kad sam imala carski, dosta se rategnu, a i idu preko zavoja-doma ih nisam nosila jer sam prestala krvarit 3.dan od poroda i imala obicne gacice, ali duboke one bapske dok sav nije zarastao
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
rosiei moja kuma se kune u Nosiboo , to cu vjerojatno dobit za babine, ali ona kaze da treba svejedno daj babyvac sto ide na usisavac pa onda ne vidim smisao?
i da kao inhalator bi trebao biti da otopi slinu a aspirator da je izvuce?
ja sam gledala na amazonu (mama ana hvala) bas monitor kao odvojeno kamera i ekran sto mi je puno zgodnije nego da i njega moram pratiti na mobitel, vjerojatno cu i uzeti jednu takvu opciju i jer zasad u kuci nemamo wifi.
temu - sto ste tamo narucivale? zasad planiram nocno svjetlo, bijeli sum i navlake za kotace od kolica kad smo u kuci. ostale stvari nisam bas sigurna da ih beba nece stavljati u usta, drugaciji su standardi provjere kvalitete u kini i kod nas.
Ne treba taj za usisavač ako imaš Nosboo nikako, ja špricnem najčešće aquamarisa i izvučem s njim. Mi smo inhalator slabo koristili, ali da ako je nos začepljen tvrdo, onda njega se koristi ali i kod astme, bronhitisa i koje čega (hvala Bogu nije nam trebalo za sad), tako da mi je svakako drago što imam. Ja izbjegavam veće količine fiziološke špricati, jer navodno i to može izazvati upalu uha, što je mala imala ranije par puta, ali otkad ovako sa aquamarisom, bude sve super. Ali opet naglašavam, to su sve bile kod nas neke prehladice uglavnom, ne znam kad bude nešto opasno i veliko, možda ću morati fiziološkom opet nekad.
Mrezaste koristis i nakon carskog, meni je to bilo super tako da sam ih i doma nastavila nositi😊
Usisavac i aspirator nisam u zivotu koristila, nemojte me osudivati al meni se to uvijek cinilo preinvazivno (vejrujem da nije, al jednostavno nisam mogla protiv sebe😅), imam inhalator i to sam joj pocela stavljati vec od nekih godinu dana, do tada ni nismo imali problema s nosom. Problemi nosa su krenuli s vrticem, al ja sam isla na inhalator i poviseno spavanje, i moja je uglavnom dosta kihala pa je sve letilo van. U zivotu upalu uha il pluca nije dobila. Bolesni sada nismo vec skoro godinu dana a ima 3 i pol godine. Dok je moja frendica ispirala i ivlacila nos svaki dan doslovce, mali sad ima problema s uhom velikih. Ne znam je li to povezano, al ne znam, ja uvijek mislim da se tijelo treba malo i samo izboriti i uci samo izboriti. Al svatko za sebe sam odlucuje, meni je inhalator odlican, koristimo ga cak i ja i muz, u biti muz vise jer je on cesce bolestan i od male😊👍
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Sortiraj odgovore
Najstariji